Hirdetés
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Vágyak
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
A krumpli felajánlás továbbra is áll, négylábúból készült eledel tökéletesen megfelel. Pince pöri lesz, vagy a krumpli külön lesz megfőzve?
Szóval jövök. :) -
CsendPenge
őstag
Nah, itt vagyok. Kaja ügyileg akkor következzen egy állásfoglalás. Nos, eddig igen elenyésző számban jelezték, hogy négylábú alapokon nem jó nekik az étel. Ha ez így is marad, akkor valószínüleg nekik valami alternatív étel lesz kitalálva/beszerezve (pizza? :) A főétkezés tekintetében: szóba került, hogy egyéb ételek is elkészíthetőek lennének. Ez így is van, ha van, aki megfőzze. Tehát ha van rá vállalkozó, és meg tudtok egyezni, akkor 1 azaz egy egyéb ételt is elkészíthetővé szervezünk. Azért mondom, hogy max. 1, mert nem lenne jó (és megvalósítható) ha ''étlap'' szerűen jönnének a kívánságok. Hirtelen ennyi, várom az ötleteket, kritikákat, óhajt, sóhajt stb.
-
andorpapa
őstag
Na most léptem, mindjárt kezdődik a meccs, holnap folytatjuk, addig várjuk a további jelentkezési szándéknyilatkozatokat (ahogy pl. localhost is tette), hogy ne kelljen visszaolvasni az összes hozzászólást (az életművész olyan, mint az informatikus: elegánsan lusta).
-
Padre
tag
Részemről benne vagyok egy helyi találkozóban!! Péntek este nekem is jó lenne.
-
andorpapa
őstag
válasz
launcser #187 üzenetére
Már megkapta? Huhh, ezt nem is tudtam! Mindegy, akkor is jönnie kell neki is és neked is. A kaja ügyében hamarosan állást foglal a főzéssel/sütéssel/kaja hegesztéssel megbízott haderő, CsendPenge. Például ez is olyan kérdés, hogy lehetnek mindenféle igények, de azt is vegyétek figyelembe, hogy az anyagot és az egyéb kelléket már előtte be kell szereznünk, és még van pár tényező, ami miatt nem biztos, hogy előnyös a 100 fajta táp. Persze erről majd még ír nektek CsendPenge egy újabb megbeszélés után.
Tájékoztatás: én úgy tippelem, hogy a következő héten elkészülünk az összes titokkal, mindenre fény fog derülni. Csak aztán meg ne lincseljetek minket! :D -
andorpapa
őstag
Nem titoktartásról van szó, egyszerűen okultunk az eddigi helyi és országos találkozók hibáiból, és emiatt nem akarunk részinformációkat adagolni, melyek még változhatnak. Meg azt sem akarjuk, hogy folyamatosan áradjanak a kérdések, ez inkább zavaró, mint célravezető. Terveink szerint először mindent megbeszélünk (mi, pécsiek), elkészítjük a tervet, majd ha minden oké, akkor ezzel a komplex anyaggal ellátjuk az összes, eddig jelentkezési szándékot mutatott fórumtársunkat, akik erre reagálnak, ez alapján pedig összeállítjuk a végleges programot mindenestől.
Az eddigi talik (gondolunk itt főleg az országos megmozdulásokra, ám véletlenül sem fikázó szándékkal) esetében tapasztalt hibákat mi nem engedhetjük meg magunknak, ugyanis a rendezvény jellege és paraméterei minden apró részlet tökéletes megtervezését követelik. Tudom, ez kicsit hülyén hangzik, de nagy fába vágtuk a fejszét, és nem akarjuk, hogy bárki is rosszul járjon, valamint olyat sem akarunk ajánlani/garantálni, amit később nem tudunk teljesíteni. CsendPengével egy szinte tökéletes rendszert álmodtunk meg, ennek részletes megtervezéséhez pedig kell egy kis idő. Ha minden megvan, azonnal értesítve lesz mindenki.
Amúgy meg a Leőwey szellem baromi aktív, elég, ha csak arra gondolunk, hogy a helyszín választásán, a felvezető autó turbózásán és szállítási feladatok ellátásán kívül a PR melót és a szervezés egy jelentős részét ő végzi! :)
Na komolyra fordítva a szót: naná, hogy minden pécsi segíthet! Sőt! Kötelező! Minden ötlet és felajánlás szükséges a siker megvalósításához. Autó, bográcsok, eszközök, szervezés, szállítás, kalauzolás meg mindenféle rész van, amihez kell a pécsi erő. Eddig azért nem lett bevonva senki olyan részletesen, mert általában CsendPenge és én szoktuk ezeket a dolgokat összehozni, szóval még csak mi ketten ültünk össze, de rátok is szükség van/lesz, össze kell majd még jönni mindenkinek.
Tényleg: kéne egy lokális PH! tali még a Fesztivál előtt. Ott mindent el tudnánk mondani. E-mailben baromi hosszú lenne. Vélemény? -
launcser
senior tag
na
andorpapa 1. ugyhallottam mcjames megkapta már a ventit :)
2. finom gyesznóperkeltet ettem ma vacsorára, nemtom keronak mi nem ízlik a 4lábúak pörijében :)
3. nekem is küldhettek nyugodtan tájékoztatást mindenről -
-
andorpapa
őstag
Az igazat megvallva tényleg nem tetszik, a Mandulás szombat-vasárnap fullig feltöltődik gyerekekkel, öregekkel, motorosokkal és egyéb álatfajokkal, a tűzgyújtási tilalom miatt az erdészet kb. 10x fog megbüntetni és az official kempinget szeretnénk kizárni több okból is.
Mást nagyon nehéz kitalálni, de pont emiatt teszik nappallá az éjszakát és változtatják a csillagokat Tungsram energiatakarékos izzókká a szervezőbizottság tagjai. Agyalunk ezerrel, már a retyóra is újság nélkül járunk, csak hogy haladjon a fesztivál szervezése. Úgy tűnik, hogy már most találtunk szinte mindenre elfogadható megoldást, jelenleg ezek egyeztetése, pontosítása és tökéletesítése folyik, igyekszünk mindenre gondolni (bár ez alapvető jellembeli vonásunk, mondhatni az anyatejjel szívtuk magunkba). Persze ettől függetlenül minden véleményt és kritikát örömmel fogadunk továbbra is, így legalább fel tudjuk mérni az igényeket. -
sebela
aktív tag
Jelen!
OFF
Én a Mandulást ajánlom.Mondjuk a csöveseket el kell hajtani, de van hidegvízű (és iható) kút közel a (hivatalos)kemping és sokan elférnek.
Csak nem tudom hogyan lehet ott főzni:O
A pécsieknek sztem nem fog tetszeni, de mást nagyon nehéz lesz kitalálni.
ON -
andorpapa
őstag
Jajj, tényleg, kiment a fejemből, hogy mindenki kap majd részletes tájékoztatást mailben, csak azért kértem, hogy bukkanj fel, mert így téged is felveszünk a címzettek listájára.
OFF Régen hallottunk rólad! Hogy vagy mostanában? Mennek a dolgok rendesen? Na az ilyesmik megtárgyalása végett is jó lenne, ha jönnél talira. ON Majd küldjük a terveket, aztán döntesz. -
McJames
senior tag
-
andorpapa
őstag
Kézcsók kedves mester!
A kérdés adott: gyünnél-é e megmozdulásra? Olvasd végig majd a topicot unalmas óráidban, utána meg klikk az Új hozzászólás linkre és tessék megosztani velünk minden gondolatodat a témával kapcsolatban! Örülnénk jövetelednek, és végre ismét kihagyhatatlan alkalom nyílna arra, hogy megkapd launcser ventijét! Csábító ajánlat, ugye? És akkor azt még nem is mondtam, hogy lesz kaja, pia és még számos egyéb móka. -
McJames
senior tag
Jelen! (Andorpapa kérésére megjelentem... és még 10 percig leszek, aztán: must go home)
-
yerico
senior tag
válasz
CsendPenge #165 üzenetére
Igen, Pécs az más ketegória.
Pontosan 5 éve költöztem ide az alföldről, előtte 5 évet húztam le Szegeden, de nem bántam meg. Ahogy az egyik kollégám fogalmazott: ''Sok szép nő van az országban, de a legtöbb Pécsen. Ahogy átléped a városhatárt jelző táblát, máris punciszag terjeng a levegőben '' :) -
andorpapa
őstag
Huh, ez az utolsó mondatom kicsit alkalmassá tesz arra, hogy a Paksi Atomerőmű Rt. kommunikációs osztályánál valami főüberszóvívő legyek. Mindegy, pánikra semmi ok, minden a legnagyobb rendben, urai vagyunk a helyzetnek, stb....
-
andorpapa
őstag
Újabb részeredmény: ma majdnem tettlegességig fajuló vitát folytattam Dalai Lámával a helyszínt illetően, és sikerült arra a közös nevezőre jutnunk, hogy a másik ötlete szar. Szóval majd meglátjuk, de jó lenne, ha mindenki, aki jönne, feltenné a kezét, úgy, hogy én is lássam. Mert nem mindegy, hogy 10 vagy 30 embernek kell területet biztosítani. Amúgy meg ne aggódjatok, jelenleg (még) minden a terveknek megfelelően alakul.
-
launcser
senior tag
majd viszünk szifonpatront
azt sörönként 1-et egyet kinyomunk, szárazjég lefagyassza a söröket :) -
atus
senior tag
Hogy ne csak OFF legyek:
Van itthon 12V-ról működő Peltier-es hűtőtáskánk, az hidegen tudja tartani a söröket, persze elsősorban borhűtésre találták ki. Forrásvíz akkor is rulz. Dalai nem ártana nyilatkoznod, hogy van-e hideg, iható vízű forrás valami ember (ember!=cserkész) által megközelíthető helyen. -
Jozsué
tag
válasz
CsendPenge #165 üzenetére
''Higyétek el, ez Pécs, (ország fénye, aranya - ez a megye Baranya! )''
Kítűnő ,és ismert mondat pécsen pajtás, de én úgy ismerem:
Ország gyöngye, aranya -legszebb megye Baranya!-KIVÉVE KOMLÓ:D -
launcser
senior tag
most szar kedvem van, de azért leirom még1x, vállaltam hogy csinálok paprikáskrumplit, csak az alapanyagot a többiek pucolják hámozzák :)
amugy 3 étkezési alkalom lesz, lehet pörkölt mellett mást is ugye csinálni
ugyis elfogy gyorsan
takarítani és mosni nem kell, de hámozni pucolni vagdalni igen!! :)
szabadtzűzön virslit szenesre sütni az is a mesterségem, de mindenkinek ízlett eddig -
CsendPenge
őstag
Aggodalomra semmi ok, ügyesek vagyunk, (Andor életművész) mindent meg fogunk oldani, mindenre és mindenkire fogunk gondolni. Kaja ügyileg mondanám, hogy vadhús, bárány, szárnyasok kihúzva. Akinek ez gondot jelent, majd jelezni fogja a megfelelő időben, és levélben, gondoskodni fogunk alternatív eledelről számára. Tényleg nem kell aggódni, lesz 2 étkezés (egy késői ebéd, egy késői vacsi), mindenki ízlelőbimbói kiélhetik magukat :DD Higyétek el, ez Pécs, (ország fénye, aranya - ez a megye Baranya! :D) itt még a levegő is más, hát még az emberek! Mediterrán város, szóval tudjuk hogy kell élni! :P
-
fantomka
csendes tag
Jó ötlet ez a sátrazás! Én is csatlakoznék a társasághoz. Egyébként, ha nem ragaszkodunk annyira a Mecsekhez, szerintem a Malomvölgyi tó is megfontolandó. Van sík terep a sátraknak, van víz (mármint tó, szerintem a sör hűtésére megfelel). Mondjuk régen voltam már és nemtom hozzá lehet e férni még a tóhoz a nádastól.:)
-
Satan-Claus
senior tag
Nekem sem? Majd jól meghúzom a szemeidet. :)
A kaja egyébként finom fogyókúrás pörike lesz, talán ezt már mondtam is. :) (Azért fogyókúrás, mert Drake annyi Kalkuttai halálcsilit rak bele, hogy mindenki leizzad magáról vagy 8 kilót................................ha túléli ;] ) -
andorpapa
őstag
Emberek! Nehogy már ilyesmiket kezdjétek leölni egymást! Higyjétek el, a hűtés meg lesz oldva, most felesleges lerágni mind a 10 körmöt kicsiny kacsótokról! Elég lesz parázni akkor, ha 40 fokos sört kell szürcsölnötök.
-
guess.who
senior tag
/OFF
Azért ez nem ilyen egyszerű, s ha mindenki úgy gondolkodna, hogy ''de én csak egy kicsit'', akkor megnézhetnénk magunkat...
A műtrágyát pedig a buta emberek találták ki, akik ész nélkül termővé akarnak varázsolni olyan területeket is, ahol igen ritka, igen sérülékeny, de éppen a talaj tápanyagtartalmának alacsony voltával kapcsolatban álló növények (kisebb részben állatok) miatt igen értékes élőhelyek vannak. Az ide bevitt bármilyen tápanyagdúsító azonnali -és sokszor végérvényes- kárt okoz a vegetációban, elgyomosodás, nitrogénkedvelő pionírfajok megjelenése által.
Hogy a forrásokba, víznyelőkbe (Pécs ivóvízbázisa) bejutó szennyezésről ne is beszéljek...
Bocsi az offért, de ez még benne(m) volt nagyon.... :)
/ON -
Ye_Nő
tag
válasz
badbrother #156 üzenetére
Rendben, badbrother, nem is mondtam semmit! :o
-
Ye_Nő
tag
válasz
andorpapa #155 üzenetére
Bízunk Bennetek, andorpapa & Drake! Tehát no para, skacok! :DDD
(azért így zárójelben megjegyezném, hogy beszéltem A Természetvédő Vegyésszel, aki azt mondotta volt, hogy ELVILEG működik a hűtés, és ELVILEG nem káros - akár természetvédelmi területen - a talajba önteni a cuccost. Hozzátette, hogy azért a műtrágya fajtáját jó lenne tudni... ;] ) -
badbrother
aktív tag
Na ja, a szántóföldön mindez igaz is, de egy forrás víznyerő területén már lehet hogy nem. Azonkívül, ha már van egy forrásunk a műtrágyához kellő víz nyerésére, akkor ezzel van egy folyó 10-15 fokos vizünk is. Minek ide további hűtés.
SZVSZ aki jeges sört akar, az szervezze meg a Ph találkozót egy kocsmában. -
andorpapa
őstag
Mint mondtam már, nem kell aggódni, a napokban elkészítjük CsendPengével a fesztivál FAQ-ot, abból minden kiderül a hűtéstől kezdve az italbeszerzésen át a kajáig.
-
Ye_Nő
tag
Még nem tudtam A Természetvédő - Vegyészt telefonvégre kapni, de már értesült a probléma mibenlétéről.
A műtrágyás vizet természetvédelmi területen kiönteni - ezt is megKérdeztem, de szvsz nem lehet olyan nagyon káros (mert ugye a műtrágyát elvileg arra találták ki, hogy azon talajokat is jobban-termővé lehessen varázsolni, ahová nem kerül szerves trágya.).
Megírom, ha visszahívott :) -
yerico
senior tag
Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de a legjobb hűtőeszköz nyáron a műtrágya. :)
Apámék hőtötték nyáron a piát aratáskor, hogy egy vödör vízbe bele egy adag műtrágyát, és már kész is a hatás. Na, még nem bor, de baromi jól hűt. Simán lehűti 10 fok alá, az pedig már kellemes. Ja, és mindezt baromi gyorsan. Majd valami vegyész megmagyarázza, hogy miért, de a lényeg, hogy pár kiló műtrágyát még el lehet cipelni, víz meg bármilyen jó, akár folyóvíz is, csak kívülről érintkezik az üveggel, a száját meg nem kell belenyomni. :) -
tikomio
csendes tag
megyek én is!
lehetne húst is sütni.
miből fogunk enni?
mindenki visz tányért meg evőeszközt és poharat (sörhöz nem kell tudom, de van aki nem iszik sört)?
mi lesz a kaja? bárány és egyéb négylábú társai nem igazán jönnek be, de ha paprikáskrumpli, vagy bográcsgulyás lesz, az nagy jó mert azt szeretem! :)) -
Ye_Nő
tag
válasz
Dalai Láma #134 üzenetére
//OFF
''ÉS ne felejtsétek: június 28. a szülinapom!!!''
Szabad érdeklődni, hogy hányadik?:))
//FFO -
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #148 üzenetére
#147=nem(mérgező/koszos)
-
andorpapa
őstag
zsoltee10: megkaptam a leveledet (mármint most), oké, örülünk, ha jössz, és a felajánlásodat is szerintem elfogadjuk, gyorsan intézkedni fogunk és kiderítjük, hogy mekkora mennyiségre van szükség.
Dalai Láma: ha kell, csákányt tudok felajánlani, meg ha van valakinek kisbusza, akkor egy kompresszor+légkalapács is rendelkezésre áll (persze ehhez kell a 220V). Meg legfeljebb majd hetekkel előtte kijárunk suli után ásni, nem árt a karizomnak sem (ettől leszünk karizmatikusak - bocs, ez kihagyhatatlan volt). A hűtőtáska kicsi, már az összes sör sem férne el bennük, a többiről nem is beszélve. Nagyon sok hűtőtáska kellene akkor. Ezen viszont agyalni fogunk sokezerrel, mindenre találunk megoldást.
Atus (és Atusról): vízhűtés tábortűzhöz és borhoz? Hát már te is kezded? Hol marad a régi szép léghűtéses megoldás? MCX462? SLK-900? PAL8942? Aki Atust követni akarja a Mecsekben, az bolond. Főleg akkor, ha a VW Bogarát akarja követni. Verhetetlen és félelmetes, ezt tapasztalatból mondom!
CsendPenge: megkaptam a leveleket, majd holnap átolvasom őket és írok. Tényleg jól halad a szervezés, főleg most, hogy a jónép is belelendült az adakozásba! -
zsoltee10
addikt
válasz
CsendPenge #143 üzenetére
Rendben, nem bombázok senkit semmivel. Én is tudok hozni 3 lábú állványt, meg bográcsot. Majd figyelem a topicot. :)
-
CsendPenge
őstag
Látom félig önszervező lett a tali :D
Launcser: paprikáskrumpli? perkelt mellé? ezt ugye nem gondolod komolyan? :P
Zsoltee10: gyere, szívesen látunk, de se Andorpapa címet, se az én címem ne bombázzátok email-el, majd mindent a maga idejében. -
launcser
senior tag
ha már a felajánlásoknál tartunk napközbe én is tok videozni meg fényképezni, vaku sajnos nincs a cuccban.. :)
meg én vállalok paprikáskrumplicsinálást, mert eddig csak perkeltekről volt szó
de lesz 2 ebéd és 1 vacsoraalkalom.. -
atus
senior tag
-
zsoltee10
addikt
Otthon megbeszéltem barátnőmmel, szűlőkkel, hogy jún28-29 -> Pécs. Andorpapának már írtam mélt, hogy a pörihez tudom vállalni a krumplit. Csak gondoltam beírom ide is, hogy vegyetek számításba. A felvezető autó nagyon jó ötlet, mert halvány gőzöm nem lesz, hogy hova kell menni.
-
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #137 üzenetére
20 körül biztosan.
Miért, te mekkora gödröt akarsz ásni???
De van még pár ötletem... -
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #137 üzenetére
Valami hidegvízű forrás közelébe kellene letelepedni, akkor lenne vízünk is, meg természetes eredetű waterkúler a borhoz. Akarom mondani sörhöz...
-
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma #136 üzenetére
Háááát... és hol marad a vadromantika? ;] :t
P.S.: egy hűtőtáskába szerinted hány sör fér? (eredeti formában) -
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #135 üzenetére
Hűtőtáska+jégakkuk????
nem olyan nomád, a mecseken rohadt nehéz csákány nélkül ásni, és több is fér bele, és a hatásfoka is jobb, tovább tart. És nem kell külön jegezt vinni.
Na? -
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma #134 üzenetére
Hát, szerintem jobb lenne, ha hűtésnek most találnánk ki valamit :) Én arra gondoltam, hogy ásni egy-két gödröt, jéggel teli zacsikkal kibélelni, oszt jóvvan :DDD )
-
Dalai Láma
őstag
A hegylakó visszatért!
Most (ma) kaptam az infót, hogy keressek helyszínt! Előreláthatólag lesz vele dolgom, nem könnyű az ilyet jól kiválasztani. Talán több lehetséges helyszín is lesz, ezek közül választunk és döntünk.
Pikáns történetekre meg már gyúrok itthon, remélem lesz újabb :))
Tűzgyújtási tilalom van. Én, mint természetszerető állampolgár, fontosnak érzem azt is, hogy az oltáshoz (általunk gondatlanságból elkövetett erdőtűz esetén) legyen víz. A kanna is jó ötlet. Sajnos van még pár áthidalandó probléma, de ígérem, nekifexem a témának, és megtalálom a lehető legjobbat. Szerencsére itt van Andorapa, és Drake is, akikből áradnak a jó ötletek, és remélhetőleg nagyon jó dolgokat találtak ki eddig.
ÉS ne felejtsétek: [b]június 28. a szülinapom!!![/b] -
andorpapa
őstag
Mondtam: nyugalom, türelem. A hűtés szerinted probléma? Elfelejted, hogy a helyi szervezőbizottság életművészeket, cserkészeket (=Rambó?) és idült alkoholistákat is tartalmaz, így mindenre van megoldás, a sör/bor/tömény tárolás sem lesz gond, már a mai, első egyeztető stábgyűlésen is foglalkoztunk a témával, kiemelt fontosságú tényezőként definiálva, tehát külön bizottságot alakítottunk a probléma kezelésére. Ne aggódjon senki, profi szakemberek végzik a szervezést (persze az őket megillető sztárgázsi fejében).
-
launcser
senior tag
válasz
CsendPenge #126 üzenetére
okés akkor
szervezzetek
kajapianőt
sörhűtést még mindig nem tudjuk
sc majd lop sárgamercit, vagy télleg mi lesz? :) -
CsendPenge
őstag
Emberek, egyeztettünk Andorpapával, haldunk a végkifejlet felé, kb. egy hét múlva már többet tudunk mondani a részleteket illetően.
-
andorpapa
őstag
Üdv Jozsué a PH! fórumon!
Emberek! Ma összeült a CsendPenge+andorpapa kombó a szervezés vállra vétele végett, és jelenthetem, hogy rengeteg dolgot megvitattunk egy-egy sör fölött. Úgy határoztunk, hogy hamarosan elkészítjük a ''Béta Program'' kódnévvel ellátott anyagot, amit minden jeletkező a személyes kis elektronikus postaládájába fog megkapni. Azért csak béta, mert az erre érkező válaszok, megjegyzések alapján tudjuk csak kialakítani a végleges változatot, ugyanis sok dolog (pl. kaja, közlekedés, program, pontos időpontok) múlik az érkezési időpontokon, létszámon és egyéb dolgokon.
Tehát lenne pár kérésünk. Először is: legyetek türelemmel, minden a lehető legjobb ütemben halad, ha nem változik semmi, akkor hamarosan elkészülünk a Béta Programmal, amiből mindenre fény fog derülni, tehát felesleges most minden kérdést feltenni, a BP alapján már mindenki képben lesz és el tudja dönteni, hogy jön-e. A másik kérés pedig az, hogy majd minden választ és megjegyzést a megadott e-mail címre küldjetek, ne a fórumon végezzük az ilyen irányú kommunikációt. -
launcser
senior tag
válasz
Satan-Claus #120 üzenetére
lefordultam a székről a lopott family frost autó-t látván :))
az kéne tényleg
medvékről nem volt szó, majd viszünk egy málnást magunkkal
amugy vadkempingezés a legjobb
ha nem lesz jó idő, azt a pécsiektre kennyük!
legalább ilyen időt akarunk mint most -
Jozsué
tag
Helló fórumozók csak úgy elárulom nektek Sebela kolléga ahelyet hogy a fórumon lóna egész nap :DDD az országos FIZIKA megmérettetésére kéne készülni :DDD
JA!!
És azt ugyhiszem elfelejtette megosztani veletek, ogy tájfutó :DD ( a gagyi)
Asszem ölég jól ismerszi ezt a Mecsek nevezetú kitüremkedést a mecsek derekán.
Ja és én is pécsi vagyok!!
Ha lesz duma, sör, nyár........OTT A HELYEM!!!!!! -
sebela
aktív tag
válasz
Satan-Claus #120 üzenetére
Nem tudom, hogy a pécsiek közül ki hány hivatalos ''camp site-ot'' ismer közel a városhoz, de én csak egyet (Mandulás).Szerintem hivatalos helyen kellene megszervezni a dolgot, mert nem árt a hazaút előtt mindenkinek lezuhanyoznia (esetleg hidegzuhany a kijózanodáshoz :DDD).Mondjuk nekem mind1.
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
andorpapa #118 üzenetére
Eszembe jutott még egy-két dolog a helyszínnel kapcsolatban, amit továbbíthatnál Duncan ''Dalai Láma'' Mcleod barátunknak (aki remélhetőleg - a szokásokhoz híven - ismét pikáns sztorikkal fog szórakoztatni minket : ) ).
- Nem lenne rossz, ha lenne víz a környéken. Egyrészt a főzéshez, másrészt kezet mosni, etc. (Bár igaz, hogy vihetünk is egy műanyag gallonban.)
- Launcser felvetése is fontos, miszerint hogyan tartsuk hidegen a söröket? :) (Patak, tó, lopott Family Frost autó...) :D
- Amennyiben sátoros buli lesz, jó lenne ha a Pécsiek is maradnának a tetthelyen éjszakára, hogy ne legyen a bulinak ''mindenki hazamegy'' szaga, másrészt úgy hallottam éjszaka támadnak a medvék...;] -
launcser
senior tag
télleg mekkora bográcsok lesznek?
csak úgy érdeklődöm
meg teszkó van e vagy ilyesmi?
előtte be kéne vásárolni rendesen
sört hogy hűtünk?
majd ott
vagy lesz valami hideg víz a környéken?
úgy érzem nem csak sör lesz ott mert már most is felforr az agyvizem -
andorpapa
őstag
Na, holnap reggel találkozok a főfőfőszervező úrral, CsendPengével és döntünk élet, valamint halál felett. Én úgy ítélem meg, hogy hivatalosan is bejelenthetem: az 1. Pécsi Sör+Pörkölt Fesztivál időpontja június 28-29. lesz. Satan-Claus igen hasznos kérdéseket-kéréseket fogalmazott meg, melyekről a terep egyik legjobb ismerőjével, Dalai Lámával fogok eszmecserét folytatni, ő a helyi Hegylakó. Pár apróság, tételesen:
- Valószínűleg legálisan tűzgyújtásra nem lesz lehetőség, jelenleg tűzgyújtási tilalom van, és valószínűleg az is marad, de szerencsére nem veszik túl szigorúan erre a szabályokat, és nem is járnak túl sokan éjjel, kivéve az amatőr rally pilótákat/motocrossos srácokat és a szerelmes párokat, ők pedig nem okozhatnak gondot, sokan leszünk és erősek.
- Nagyon szép részletes térképeink vannak a térségről (és ha kell, tudunk műholdas képet is szerezni elég gyorsan), autóval a legtöbb hely megközelíthető, ez nem lesz probléma. Sík terep sok van, szóval igazából csak az odatalálás okozhat gondot, de vállaljuk a navigálást, mondjuk a Pécs határához érkező konvojokat valahogy a helyes útra tereljük. Ha megvan a végeleges hely, készítünk nagyon részletes leírást és térképet, és állandó telefonos segélyszolgálat is működni fog. Esetleg (ha Atus is támogatja, mivel neki van autója meg jogsija), felvezető autót is tudunk biztosítani a városhatártól.
- 20 centire felesleges ásni, nincsen sör a föld alatt, de van urán, ha kell megmutathatjuk a fúrópontok helyeit is (kultúr-kör). Ja, és tele vagyunk vadkenderrel is, szóval a jókedv garantált (mielőtt elvinne a rendőrség: ez csak vicc volt).
Nagyjából ennyi. Folyamatosan megy a tervezés, minden új infóról jelentést fogunk tenni. Segítsetek nekünk, szeretnénk összeírni a biztos résztvevőket, mindenki jelezze, ha biztosan eljön. Kösz. -
atus
senior tag
Június 28-29 OK nekem, de nem vállalok felelősséget magamért felvételi után.
Viszont még sátorverés előtt érdemes lenne a Pécsen kívűli (vidéki :DD:D;]:P -
launcser
senior tag
válasz
CsendPenge #111 üzenetére
már meg?
és jó? :)) -
CsendPenge
őstag
válasz
CsendPenge #114 üzenetére
Mégsem megy, mert a májer démon asszonta, hogy nem tuggya a megfelelő helyre elzavarni, persze ettől lehet, hogy valamelyik címeden meglesz :)
-
CsendPenge
őstag
ööö...mit is mondjak? Bonyolódik a helyzet, egy étterem étlapját épphogy nem soroltátok fel :)
-
róland
veterán
válasz
CsendPenge #111 üzenetére
Szia CsendPenge!
Május 18-án este, vagy 19-én délelőtt elérhető vagy Pécsen? Megyek vizsgázni, találkozhatnánk. Küldj mailt! Kösz:
Róland -
sebela
aktív tag
válasz
Nowhereman #108 üzenetére
Persze!Aztán a végén már ''vegetariátus'' kaját eszünk!
Azt már nem.Jó a coca meg a boci.Mondjuk a csülköt nem nagyon szeretem meg a pacalt, de a többi jöhet (körmöt még nem ettem). -
Nowhereman
őstag
válasz
CsendPenge #98 üzenetére
No és mi lenne, ha mondjuk rablohust is sütnénk. Akkor mehetne a marha a zsidoknak és a mohamedánoknak, a röfi a hinduknak, keresztények ateisták meg izlés szerint. Vagy kiegyezünk a birkában?;]
-
Ye_Nő
tag
válasz
Satan-Claus #103 üzenetére
''Add meg nékem, Sanda Sátán, húson éljek, ne salátán'' (Romhányi József)
Már maga is a szűk keresztmetszettel jön?!
Gitártípusok közül a Cremonát tudom ajánlani (tapasztalat), mivel azt egy jól irányzott csapással össze lehet csukni BicskaMaxi módjára, s így sokkal kevesebb helyet foglal! (Azt mondod, hogy már a 4-5. bundnál pontatlan? Nem lehet behangolni? Ugyan!! Tudod te, milyen jól jön ez fogott állapotban? Simán a gitárra lehet fogni, hogy senki sem képes hangnemben énekelni:DDD ) -
Ye_Nő
tag
Ne vegzáljátok már kicsi KERO_SANt, rég megdumáltuk, hogy ő kap csirkeszendót :DDD
-
launcser
senior tag
válasz
Satan-Claus #103 üzenetére
jó majd megdumáljuk még
kaja az marha meg gyesznó legyen, az az igazi
csirke az kerónak való ja :)
még van 1,5 hónap addig meg lesz frankón szervezve
de paprikáskrumplit ki ne hagyjuk az is frankó -
andorpapa
őstag
válasz
CsendPenge #100 üzenetére
Mondj egy időpontot és helyszínt. Mondjuk holnap reggel bent leszel? Mert akkor be tudnék ugrani egy kis időre. Vagy szombaton? Délelőtt bent vagy? Mikor jó neked?
-
Satan-Claus
senior tag
Nem a sátor a szűk keresztmetszet, hanem a gitár. (Az nagy, és szűkösen fér el, ha többen (2<) megyünk.) Ha minden igaz jövő héten lecserélem ördögi szekerem egy igazi vörös csikóra, bár sokkal több hely abban sem lesz. Természetesen ésszerű határig megoldható az emberek általam történő transzportálása is (max. 3 fő, mivel valszeg Tikomio is jön). Mint már írtam, én a sátort preferálom, kajában pedig teljes mértékben Drake-re bízom magam. :) Lehet coca vagy marha is, a szárnyast pedig főzhetnek maguknak a csirkék. :) )
-
launcser
senior tag
válasz
CsendPenge #98 üzenetére
legyen sok kaja :)
amugy mcjames megkapta már a ventit?
vagy majd a a talira elhozod és ő is eljön és én odaadom neki személyesen :)
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WD My Cloud NAS
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Asztrofotózás
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Hama uRage Exodus 515 Illuminated billentyűzet
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Razer Naga Trinity - MOBA&MMO gaming vezetékes egér
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest