- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
Soulfly842 #8927 üzenetére
Jószándékú észrevétel: egészen biztosan nem fogsz úgy haladni autóval sem, mint ahogy azt előre tervezed, nyáron pokol tud lenni Itália, dugók, folyamatos torlódások a kapuknál, parkoló keresgélés a népszerű helyeken...tapasztalat... Szóval sztem a "kevesebb több" elvet követve húzz le pár helyet a listáról, és élvezd meg éld meg az utazást - mert ez így egy állandó rohanásnak és stressznek tűnik (nekem legalábbis)..
-
válasz
Soulfly842 #8927 üzenetére
Ha partvidék is téma, és belefér egy kis extra, akkor ELBA szigetét tudom javasolni
. Városokból érdemes az ínyencségekre, esetleg nem annyira ismert dolgokra koncentrálni, mert ez a mennyiség szvsz sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest