- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Értem amit Írtok, és én is Így gondolom csak nem tudjuk megoldani
Van egy kutyusunk aki annyira ragaszkodik hozzánk, hogy nem akarjuk több napra magára hagyni. Az első nap meg tudtuk oldani a felügyeletét, de több nap nem férne bele. Vezettem már egybe 9 órát ettől nem félek. Édesanyám se az a máshol alvós, hamar elfárad, elég lenne neki egy délután, maga az élményért. Arra gondoltam 5kor indulnánk, 9-re kint vagyunk és valamikor délután 4-5 fele vissza, ebbe bele fér sok minden. 7-8 órába egy hajókázás, fagyizás, ebéd, tengerparti séta, rövid városnézés. És pénzbe is megúsznám sztem 100-150K közt. Persze még alakulhat a dolog, nagyon spontán akart lenni, de lehet várok még pár hetet amikor jobban meg tudjuk szervezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest