- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xarina
aktív tag
válasz
t72killer #8902 üzenetére
Nehéz és nagy cuccok eleve nem kellenének én mindig csak a sima kis hátizsákkal utazom. Ha olyan helyre költöznék én is megvenném a drágát, de hobbi fozózáshoz nem akarok többszázezret költeni. Spéci víz alatti tokot sajnos már nem látok sehol vagy csak aranyárban, pedig azok elég jók. Goprot több éve próbáltam, de annak víz alatt már nagyon gagyi a minősége, főleg 3 méter alatt. Videó még csak csak elmegy, de fotózáshoz szerintem borzasztó. Nem tudom, hogy az újabbak mennyit fejlődtek ilyen téren. Régen elég nagy kínálat volt 40-60 ezer Ft között direkt vízalatti fényképezőkből, azokat áfamentes helyen megvéve simán megérték az árukat, de sajnos ilyeneket sem látok már sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topik
- Milyen autót vegyek?
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Ráfizetéssel - Bontatlan Nintendo Switch 2 (Mind két verzió szóba jöhet)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged