Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xarina
aktív tag
válasz
t72killer #8902 üzenetére
Nehéz és nagy cuccok eleve nem kellenének én mindig csak a sima kis hátizsákkal utazom. Ha olyan helyre költöznék én is megvenném a drágát, de hobbi fozózáshoz nem akarok többszázezret költeni. Spéci víz alatti tokot sajnos már nem látok sehol vagy csak aranyárban, pedig azok elég jók. Goprot több éve próbáltam, de annak víz alatt már nagyon gagyi a minősége, főleg 3 méter alatt. Videó még csak csak elmegy, de fotózáshoz szerintem borzasztó. Nem tudom, hogy az újabbak mennyit fejlődtek ilyen téren. Régen elég nagy kínálat volt 40-60 ezer Ft között direkt vízalatti fényképezőkből, azokat áfamentes helyen megvéve simán megérték az árukat, de sajnos ilyeneket sem látok már sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GT710 passzív videokártya
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest