- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
aesir
veterán
Ha délre mész ahova a legtöbb magyar, akkor ez valóban igaz. A magyar ott is, mint mindenhol máshol úgy viselkedik, mintha övé lenne az ország, fennhéjazó-mindentfikázó, ez azért sok a horvát nemzeti öntudatnak. Mosolyogva át fognak verni, ahol csak tudnak. Közben pedig jókat röhögnek magukban a tescos zacsival mászkáló, konzervet zabáló, gulyást főző magyarokon.
21 éve járok Horvátországba nyaralni, nekem nincsenek rossz tapasztalataim, igaz mindig ugyanabba a faluba megyek, és ez nem délen van, de nem is az Isztrián. Egyszerűen agyban kell elfogadni, hogy a más igények miatt mások az árak, ha ez megvan ÉS mosolygós-barátságos vagy a helyiekkel nem pedig bunkón követelőző, akkor nem lesz problémád.
A ''komolyabb'' újságok cikkei arról is szólhatnának, hogy a magyarok mennyire vertek át minden Balatonra tévedt külföldit már a 70-es évek végétől, nem beszélve az újkori budapesti többszázezres vacsoraszámlákról. Először seperjünk itthon, aztán járhat a szánk.
Tegnap éjszaka érkeztem meg Zanzibárról, ez az élmény ismét megerősített abban, hogy Afrika csak ez Egyenlítőtől délre igazán Afrika, és nem szabad sehova sem utazni magyar utazási iroda szervezésében. A repjegyeken kívül mindent interneten intéztem, a sziget legjobb nyaralóövezetében voltam, csak á la carte étkeztem és embertelenül jól éreztem magam. Ezzel szemben a szervezett úttal utazók a sziget egy totál kihalt partszakaszán levő szállodába voltak ''bezárva'' -merthogy a környéken sem volt semmi- és az all inclusive miatt aránylag egyhangú étkezésekben volt részük. Ha magam szervezem a reptéri transzfertől elkezdve az összes kirándulást a szigeten, akkor ezek kb a negyedébe kerülnek mint itthon befizetve az utazási irodába. Mindehhez csak némi Afrika-tapasztalat, valamint összesen két darab e-mail, valamint egy telefonhívás kellett, minden mást helyben elntéztem. Afrika-tapasztalat pedig pusztán annyit értek csak, hogy mailre mondjuk 2-3 hét alatt válaszolnak, a lényeg mindenben a türelem. A ''rögtön'' az egy nap, a ''mindjárt'' az lehet egy hét is, ''aki pedig siet, az könnyen meghal'', de a legcélravezetőbb mindig az, ha mosolyogva kedvesen és a helyieket maximálisan tisztelve (és ez látszik is rajtad) intézel.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest