- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vektast
aktív tag
válasz
Dare2Live #2852 üzenetére
2013 óta követem a crypto világot, konkrétan ebből írtam a szakdolgozatomat, még bányásztam is egy kicsit 2017-ben de azóta inkább áttértem a befektetésre mert az jövedelmezőbb mint a crypto kaparás. Tapasztalatból mondom, hogy ennek az év végéig biztosan nem lesz vége. Sőt utána is max mérséklődni fog. 2018ban az eth ára felment 1400 dollár fölé, ez az árazás már olyan profitot biztosított ami miatt a hiány lett a videókártya. Már az 1400as ár képes volt felszippantani szinte minden kártyát. Na most akkor képzeljük el hogy az eth nem 1400 hanem 10ezer dollár lesz év végére. Szerinted akkor mekkora lesz a hiány és milyen árakon fog menni a gpu (és tegyük hozzá hogy a forint meg folyamatosan romlik)? Ha beesik majd 1 év múlva 2000 körülre akkor is még bőven jövedelmező lesz. Ennek az vethet véget ha végre behozzák a POS rendszert vagy betiltják a bányászatot. Én mindegyiknek örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest