Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
-
somody74
csendes tag
válasz
rATdrAgOn #77 üzenetére
Szia rATdrAgOn!
Sry, de el tudnád magyarázni lamernek is érthetően, hogy milyen megoldás is az ATX táp?
IONITX-A-E, teljesen érthető, van hozzá egy kb laptoptáphoz hasonló megoldás, tiszta sor...
De az ATX táp? Nálam az olyan, ami a rendes asztali gépekben van tápegység...
Vagy ebből is létezik olyan, ami ilyen lengőkábeles megoldás, és valami szabvány csatival megy az alaplapra?
Mert ha ez valami fix atom nagy táp, akkor az a házzal együtt veendő, nagyobb ázat is igényel stb?
Mert nekem nagyon szimpi ez a külső tápos megoldás, finom kicsi házban az egész , stb...
Amúgy te hol vetted a cuccot? Valami földi halandók által el nem érhető nagykerben?
A Ramirisnál néztem a lapot, de honnan vettétek rá azt az árat amit mondtatok?
Utolsó kérés/kérdés: Milyen pici itthon is kapható házat ajánlanátok hozzá, ami már a tápegység kérdéskörét is megoldja?
Természetesen minél kevesebbet szeretnék rá költeni, és pici is legyen, azért ne a leggázosabban nézzen ki, stb...
Nagyon köszi, és bocs a hülye kérdésekért... -
somody74
csendes tag
válasz
rATdrAgOn #72 üzenetére
"IONITX-D-E" Erről tudsz írni még egy picit? Vagy egy linket esetleg itthon?
Nézegettem valami külföldi oldalon, de a képről sem derül ki semmi, meg egy hangot sem szólnak a tápjáról...
Hol tartasz az összeépítéssel?
Ház témakörben meg kinek mik az igényei...
Én örülnék neki, ha ezt a házat itthon is megvehetném, mert én nem akarom szem előtt tartani a gépet, arra meg tök jó!
De itt azért van sok klassz ház! Kérdés, hogy itthon is beszerezhető valamelyik??
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- OpenWRT topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Futás, futópályák
- Proxmox VE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 10
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS PRIME Z590-P
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest