Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
qt? nekem azzal eddig nem volt baj. gametrailers-en a flash képregényezik, de ha átváltom qt-re, akkor minden pöpec. mondjuk 1080-as qt videót még nem próbáltam, de nem is nagyon szoktam találkozni ilyennel.
a flash-t meg sejtettem, hogy szar lesz, de azt azért nem, hogy ennyire. most minden esetre várunk...
-
kingabo
őstag
Már van hír a Ph!-n is: [link]
Kiváncsi vagyok hányan adnak még ki a zotac lapjával 1:1-be megegyező lapot? (avagy ugyanarra a ref design-re építőt)"Persze nincs semmi infó, hogy mikortól/hol/mennyiért...."
És nyilván ez a leglényegesebb dolog!
A zotac lapja több mint egy hónapja jelent meg (máj 20/22 rémlik a 2magosra) de nálunk még mindig nem kapható, külföldről postával meg annyi lenne időben meg pénzben mintha itthon megvenném. 
-
rATdrAgOn
senior tag
Háló!
Nos, ma megcsináltam a méret tesztet Feel 302-vel.
Szétkaptam [ezt], beleraktam az ionitx-d-e-t.
Jól elfér, nem ér bele a venti sem semmibe sem, tehát tudom ajánlani.
További képek [itt].Bocs a venti koszosságáért, de időm szokás szerint nem sok volt, majd egyszer kitakarítom.

Az utolsó kép meg az eredeti állapot (d945gclf2).
Köszönöm a figyelmet!

-
A leginkább mérvadó információforrás szerint természetesen megy passzívan...ez pedig a gyártó honlapja. Más tesztek szerint is megy passzívan. Persze ez függ sok mindentől. Ha pl htpcnek akarod használni és berakod az igen csak sokat fűtő házimozi erősítőd mellé pl a vitrinbe akkor már nem fog passzívan menni. Ha húzni akarod 2ghz-re (mert lehet), akkor megint csak nem illik passzívan járatni.
-
somody74
csendes tag
Szupi!
Akkor magyarra fordítva a dolgot:
Elég venni egy IONITX-D-E alaplapot, hozzá egy Modecom Feel 202 házat, egy kis memóriát a lapba és kész is?
Ennyi? Semmi kiegészítő cucc nem kell már hozzá? Se plusz ventillátor, se semmi egyéb trükk?
Mondjuk nekem nem kell bele dvd író-olvasó, meg 2,5" HDD-im hegyekben állnak arra várva, hogy a gépbe kerülhessenek...
Egyszóval jól látom?
Amúgy ez a ház szép nagyon, de egy picit nagyocska...
Nagyon köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 memória kit
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A zotac lapja több mint egy hónapja jelent meg (máj 20/22 rémlik a 2magosra) de nálunk még mindig nem kapható, külföldről postával meg annyi lenne időben meg pénzben mintha itthon megvenném. 
De sajna sem ár, sem megjelenés nincsen