- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mivel ez a lapka kisebb, mint a GF100 így egyáltalán nem lesz gyorsabb. Ellenben lehetőség lesz dupla GPU-s kártyát csinálni, ami gyorsabb lehet.
Sőt tömeges mennyiségben gyártható lesz!
Nem lesznek olyan fogyasztási mutatói, mint a GF100-nak, de csodára nem szabad számítani. Olyan 150 watt már elég jó lenne.
-
Igen, az az én szívemet is megdobbantotta.
Viszont, a Gigabyte GeForce G210-nek szép kék színű a NYÁK-ja. Rohanok is megvenni.
Egyébként, nevetséges, hogy a gyártók képesek ilyen kis fika ventikkal szarakodni... Az MSI és az ECS legalábbb passzívval nyomja. Reméljük, nem csökkentett az órajelük.
-
smkb
őstag
Óóóóó hát megvan mi a lényeg :
"Implementation of MSI's Military Class components
At the same time the MSI N220GT and N210 series graphics cards use solid state capacitors, solid state chokes (SSCs) and other Military Class components to further increase absolute stability."Ilyen alkatrészekkel szerelve egyszerűen lemilitarizál minden más kártyát a raktárakban...olyan lehet ez mint a Transformersben a Nokia telefon ami életre kelt...
-
smkb
őstag
Na de TechPowerUp-nál mitől lett Recommended? Meg nagy nagy pozitívumnak tüntetik fel az idle 10 wattot, ami agyon vissza van emlegetva a cikkben hogy húde extrém, miközben az ábrán a HD4670 is ott figyel a 10 wattjával, mindezt még 55nm-en. Nagyon nem vagyok Ati fan, de ez a kártya...
-
-
IreN!CuS
őstag
igen van 1 átalakitó,ami kb 30-40k(én annyiba hallotam)de állitólag az sem olyan mintha egérel játszanál,a kettö között van,de úgyan úgy nehéz vele célozni(megfurcsa)...meg ilyesmi, volt aki azt mondta,h csak a formában különbözik
de én még nem probáltam,ugyh nem itélkezek felette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Eladó! Asus Cerberus 1050t OC 4Gb (csavarmatricás)
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0)
- ASUS GeForce Dual RTX 2070S videokártya
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest