Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
addikt
-
omfgk
veterán
-
kzkz
őstag
-
RobbyJr
addikt
Igen, mivel te még el tudsz állni a vásárlástól, max CW-s kártyát kapnál. Szóval egy próbát megér. Én nyernék a Gamerockkal pár fokot még max, annyit meg nem ér meg az elállás procedúra.
Nálam bevált a kártya, amire kell elég, csendes halk, és UV-val nagyon jól működik, szóval én nem cserélem le. -
omfgk
veterán
Na azt nem tudom.
Mert sokan itt már a V1-es változatot vették.Arról nincs teszt.
Viszont van 5080 Gamerock vs 5080 Phoenix teszt TPU-n.
https://www.techpowerup.com/review/palit-geforce-rtx-5080-gamerock-oc/40.html
Táblázatban ott van mindkettő.
A Phoenix ugyanaz mint a Gamingpro.
És a Gamerock 5070Ti és 5080 ugyanazt a hűtést kapta, illetve a Phoenix 5070Ti és 5080 is ugyanazt kapta.
Tehát így az 5080 Gamerock vs 5080 Phoenix egy 5070Ti összehasonlítás is. Ugyanaz a hűtendő felület, csak az 5080-hoz képest le lettek tiltva ugye magok és 360W helyett 300W a fogyasztásAnnyi a probléma ,hogy a V1 az már nem vapor chamber-es.
-
Géjza
őstag
Giga 5070Ti Gaming OC-ra még nem hallottam ezt a panaszt (sőt redditen a Gaming OC-t hozzák fel ellenpéldának, hogy jellemzően a csúcskártyákkal és pár windforce-szal ellentétben ezen a kártyán nincs gond a fan stop-pal, nincs furcsa zaj). És az enyém is szépen, full kussban áll le, indul el és teszi csendben a dolgát.
5080 Gaming OC-n néhányan panaszkodnak erre, de 5070Ti-re senki. Pedig fizikailag ugyanaz a két kártya hűtése, ventijei. Lehet a bios-okkal van valami (vagy mégsem 1:1-ben ugyanaz a hűtőjük, ventijük).
-
gV
őstag
azért lesz rossz mert csak +1000 MHz-et tud rápakolni az adott V-hoz tartozó órajelre és a 800 mV-nél már 1300 körül kellene a 2500 MHz-hez. valami hasonlót akartam én is aztán rájöttem. most van egy ilyen profilom:
így a CP2077 bench ~42 fps ~145 W:ezzel meg ~51 fps ~210 W:
ez utóbbi kb hozza a gyári sebességet
jöhetne a mem oc-hoz hasonló AB mod a gpu órajel kitolására is -
RobbyJr
addikt
Akkor olyan mint az enyém. Nálam nulla CW továbbra is. Kis OC-t kapott, meg UV-t, és így játék alatt 60-61 fokos max, 35-40%-os ventivel, ami 1400-1500rpm közt van, szóval nagyon pöpec a kártya
G-Syncel játszottam most, játékok alatt ugyanúgy akadasmentes!
(nem csak neked akart válasz lenni)
-
hajbel
addikt
Ez teljesen jó, MSI Ventusnál egy kategóriával jobb a hűtése, ebből kifolyólag alapból magasabbra is boostol.
#1894RobbyJr: Lehet, hogy én is azt hallottam CW-nak. Nincs nagy tapasztalatom vele, szerencsére eddig egyszer volt vele dolgom, az is nagyon régen volt. Egyébként 650-es táppal nyomom, edddig hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest