Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shkiz0

nagyúr

válasz Laraxior #19909 üzenetére

Engem is csikar az új gen, hazudnék ha azt mondanám nem, de nem minden áron. Nyilván könnyebb helyzetben vagyok 4090-el a gépben, mint az aki mondjuk csak egy 4060/4070 vagy akár ennél régebbi kártyával rendelkezik.
    De mint mondtam én inkább kivárok, megvárom az árat, és a teljesítményt és annak tudatában majd döntök majd, de mivel nálam ugye csak vízzel opció így eleve nem hajt a tatár mert kell 1-1.5 hónap alsó hangon, hogy lehessen hozzájuk kapni blokkot is.

De számomra minden egyelőre arra mutat, hogy majd a termékciklus közepén lesz csere (ha lesz egyáltalán) ha elérhetőek lesznek a 3Gb-os modullal szerelt kártyák.
    Aztán most ugye azt megmondani, hogy mi a jó döntés, day1 megvenni vagy később az még talány. Normál esetben később véve olcsóbb, de ugye látjuk hogy az AMD procik esetén is mindenki hülyézte azokat akik 230-235K környékén elsőnek vásároltak, hogy jó nagy balekok, és most látjuk mennyibe megy, és február márciustól én személy szerint nem is látok rá rációt, hogy normál áron kaphatóak legyenek. (főleg ha mondjuk AMD szándékosan alacsonyan tartja a gyártást, ezzel is fenntartva az árakat)

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák