- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Utolsó adalék és/vagy megjegyzés a témához aztán ki is szállok ebből a deskruktiv zümmögő kórusból, aminek azzal a részével egyetértek, hogy a új széria drága, ellenben az hogy a megvétele bármilyen gondot jelentene egy átlag polgárnak az erősen kackac, muhaha kategória. Ma átugrottunk Szlovéniába egy kis kirándulásra Maribor mellé a Pohorskára kipróbálni a gopro 11 et. Na kérem szépen, az ország legalább egy kereseti kategóriával lejjebb található mint Ausztria. Tömött parkolók, kismillió ember a gondolára várva a fully bringájával. Mennyi is egy fully ? [link] Mennyi is hozzá a ruházat, sisak? Mielőtt még felmerülne az az ultima érv, hogy a bringa nem eszik meg 6XX wattot a konnektorból fehivnám a figyelmet a gondolázás árára, amiből 1X et simán lenyomnak fel a hegyre. [link]
Teljesen tűéles szociográfiai analizised volt rólam, hogy mivel részletre vettem a mostani kártyámat valójában nem engedhetném meg magamnak. Bevallom : szarok a fizuk a ládagyárban, ráadásul mióta pár hete lábon lőttem magam a szögbelövővel, még sanyarúbb a helyzetem. A részletre történő vásárlás miatt éhezés, gyertya melletti melegedés lesz hónapokig a kikapcsolt áram miatt. De! Revidiálom az álláspontomat: minden átlag polgár errefelé nem holnap hanem ma, egy nem egy, hanem kettő VGAt is tud venni mindenféle gond nélkül. Peace. Amúgy a hely szép, kifejezetten ajánlom egy hétvégére, a srácok pedig nagyon ügyesek a bringával. A red line útvonal szerintem minimum életveszélyes, de nem láttunk balesetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- LG LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Hogwarts Legacy teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest