Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterwhite09
tag
Sziasztok!
Különös problémával szembesültem... Kb. 6-7 nvidia driverrel ezelőtt előjött egy olyan, hogy a RTX 3070 -es kártyámmal (WIN11PRO) nem tudok Unreal Engine -es játékokkal játszani, mert fekete a kép. Akármilyen játék, ami UE ugyan az a probléma, hogy menü elemeit látom, new game, settings stb, de gyanús, hogy tök fekete a háttér, majd játékon belül látom a HUD -ot meg van hang is, hallom a játékot és tudok mozogni, de fekete a kép.... már mindent csináltam kb.. Minden más játék elindul és fut, de ami UE az egyszerűen rotty... A Fortnite is ugyan ez...

1) Újratelepítés, NV DDU -val
2) Régi NV 537 -es drivert is raktam, az se segített... pedig az tavalyi...
3) HDR -t mindent ki be kapcsoltam,
4) G-Sync-et is ki be kapcsoltam regeditbe módosítottam pár dolgot, amit írtak egyes fórumokon... rollbackeltem régenni driverre és ugyan ez....
5) már a gépet is újratettem RAW installal és semmit nem raktam fel csak NV drivert és indítottam a játékot azonnal, de semmi.
6) akármilyen más engine-el futó játékot próbálok, azzal minden megy gond nélkül, ahogy eddig.Tapasztalt már valaki ilyet ? Elég keveset találtam róla, csak jellemzően magában az Unreal Engine -ben, amiben programoznak, ott van ilyesmi Black Screen szerű probléma, de ott se találtam használható megoldást...
Ha valaki meg tudná nekem nézni, hogy neki a Fortnite megy normálisan RTX 3070-es kártyával ? Mi lehet ez ? Valami GPU specifikus probléma ? Ilyennel még nem találkoztam és ismerősök közül se senki... Elképesztő...

Video a jelenségről:
https://drive.google.com/file/d/1twE2thPriRXnpfE-6m55GitJQo7BURLa/view?usp=sharingHelp pls

Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest