Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
hat en azt olvasom a legtobb helyen hogy az nvidia valogatj a gpukat, es a dragabban adja az A jelzesueket, amiket a kartya gyartok utana tovabb adnak, szeritnem eleg orultseg lenne a legolcsobb kartyajukba a legdragabb gput rakni, de hat ki tudja.
Az alza weboldala annyira megbizhato mint a sarki cigany alitasa hogy honnan van az elado iphoneja.
Az msi aero 2070 rol nem talaltam kepet, de a kicsit dragabb armorbannem oc verzioban: https://www.guru3d.com/articles-pages/msi-geforce-rtx-2070-armor-8g-review,5.html
TU106-400-A1 -van ami nem 400A mint a gamernexus altal teszteltetk.Az egyetlen modszer hogy biztosra menjunk hogy szetszeded a vgadat es megnezed mit talalsz benne, bar gondolom az meg gari vesztesz rizikos, illetve kellene masik paszta.
Bar ha 1830on megy atlagban az nekem inkabb arra enged kovetkeztetni hogy sima 400as gpuval szerelt, ami sokkal logikusabb mivel az egyik legolcsobb modell. Az msi meg valoszinuleg nem szeretet szolgaat, hogy minden indok nelkul a dragabb gpukat rakja az olcso modeljeibe, igy profitot bukva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest