Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz core i7 #12686 üzenetére
Éppen az 1080p-n gondolkoztam el pár napja, hogy az optimalizálatlanság mellett talán pont ez a felbontás tehet még igazán keresztbe az alsó és középkategóriás kártyáknak. Ha mondjuk 720/768 vagy 900p lenne sztenderd a felhasználóknál, még kis túlzással a 950 is hardkór gémer kártyának számítana. Az Unreal Tournament 4 majdnem a duplájára gyorsul, amikor 1080ról visszaváltok 720ra, de utóbbi nem natív felbontása a monitoromnak, ezért borzalmasan randán fest.
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
válasz core i7 #12690 üzenetére
Az optimalizálatlanságot úgy értettem, hogy már alapból ilyenek bizonyos játékok, és erre még egy lapáttal tesz rá a full hd, amihez eleve nem kevés számítási teljesítmény kell a kártyák részéről. Sokáig elvoltam én is a bolhafingnyi 18,5 colon 1366x768ban.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz core i7 #12692 üzenetére
Pedig mostanában gondolkodtam egy 23 colos full hd monitoron, a 20 colos 1600x900-as felbontású után. Bár mikor leültem egy 24 colos elé, nekem se tetszett, mert forgatnom kellett a fejem, hogy az egyik oldaláról a másikra ellássak. Neked mi nem jött be a 23-asnál?
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Long Man
tag
válasz core i7 #12694 üzenetére
Kedves kritikus Fiúk/Lányok !
Lehet, hogy én vagyok teljesen hülye, de nem igazán értem néhány fórumtárs kritikáját a GTX960/950-el kapcsolatban.
A GTX960 chip-je az NVIDIA Maxwell architektúra második nekifutásának, harmadik tagja.
Ha a leggyorsabb GM200(Titan X/GTX980Ti)-t vesszük alapnak(egynek, 3/3-nak)
(ha másért nem is, mert ez az alap),
akkor a sebességének a GM204(980/970) már csak a 2/3-át "tudja".A GM206(GTX960/950) pedig már csak az 1/3-át.
Aki egy AAA kategóriás, új játéknál kevesli a GTX960-at, az vegyen elő egy szabócentit, mérje meg a játékokon belüli "csúszkák" hosszát, "bizgentyűk" számát és mint egy jó szabó szaki, vágja vissza a harmadára az értékeket és ekkor nézze meg, hogy mennyi is a frééémpeeerszekkk.
( Azonnal megszületnek a sok kis efpéesek ... )
Na megint itt vagyok a falnál ... repülhetnek a kövek ...
p.s.:
én pl. a játékokat nem fps-re, hanem élményre, kihívásra és esetleg pontokra/részidőkre játszom"A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
törölt tag
válasz core i7 #12815 üzenetére
Köszönöm a választ.
Olyan kérdésem lenne hogy,a képen látható az összes elérhető grafikus memória ami 8GB és az utolsó sorban pedig megosztott van ami 6GB.
Azt szeretném megkérdezni,hogy ezt a RAM-ot hogyan tudnám használni? Vagy a W10 használja ha netán kicsúsznék a 2GB VRAM-ból?
GTA V és olyan játékok miatt kérdezem amihez kevés lesz a 2GB VRAM
-
holozis_HUN
veterán
válasz core i7 #13391 üzenetére
Hát az lehet, de hogy GTA V-ben a distance scalinget és az emberek sűrűségét minimumra kel venni, és akkor isnéha 100%-ra megy a procihasználat... Bár nem vágom, lehet a HD felbontás miatt. DSR-rel viszont nem csökken a CPU használat. Illetve videókban csak 50-70% a procihasználat, fullos distance scaleinggel és embersűrűséggel, nem is értem...
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest