- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
válasz
Erdei88 #50193 üzenetére
Az Armát meg kéne nézni, jó hogy mondtad. Korábban az készített ki hogy 250M-ről kaptam egy headshot-ot én meg azt sem tudtam mi van.
R6 Siege-el szoktunk játszani, de az multi, most co-op kell. (A co-op módja az kritikán aluli, látszik hogy a multira fókuszálnak).
Dying Light az nekem tetszik, többieknek kevésbé. Azt mondják ott inkább ütögetni kell a zombikat nem lövöldözni.
Division-ből most rage-eltünk ki.
Az Overwatch az multi sajnos nem co-op.
-
WaterWawe
őstag
Tudtok mondani valami jóféle, újabb CO-OP lövöldét? TTomax és én nem találtunk semmi érdemlegeset.
Division-ből kiábrándultunk a sok bug és lag miatt. Azt ne is mondjátok, sőt lehetőleg semmit ami Ubisoft. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
ScomComputer #50172 üzenetére
Egy: Politika.
Kettő: Komolyan egy olyan "hír"oldalat linkelsz, aminek nincs impresszuma? Ami olyan szinten lett összedobva, hogy konkrétan a weboldal generátor linkjét nem szedték ki az oldal aljáról? Amin összesen van pár cikk? Ami magát nagyon magyarnak állítja be, de angol/magyar hibridnyelven van megírva? Alexa adatot nem néztem, de gondolom nem lenne előkelő.
Egy ilyen oldalat összedobni max pár órás feladat. Gyakorlatilag összecsukható FUD oldal kategória, amiket nem tűrünk a Prohardveren.
Ez az a kategória, amit a szakirányos Politika topikból is azonnali hatállyal törlünk. Plusz ezenkívül flamekeltés és trollkodás. Most még nem vettem elő a banhammert, de ilyen többet ne forduljon elő.
-
bombibmw
veterán
Mi volt itt már megint?
-
Mai készségfejlesztőnk..
-
Magyar Ramses!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#35434496 #50165 üzenetére
nézegettem aprókat, erre van 50k körül 290X matrix platinum garival (svéd használtpiac kicsit másképp működik a magyarnál, használt árak néha magasabbak, máskor jóval alacsonyabbak), még 20k lenne rá a blokk... és vehetnék tápot meg kevés lenne a radiátorom szóval biztos nem lesz 3way.
-
ScomComputer
veterán
válasz
#35434496 #50165 üzenetére
Én is gondolkodom rajta de csak azért,mert a hokedli lába ennyivel rövidebb, és nehogymá téglát tegyek alája,hát akko minek a péz mi...
-
norb55
őstag
válasz
hszilard666 #50143 üzenetére
-
törölt tag
Èn most ebben gondolkodom.[link]
-
Erdei88
veterán
válasz
Igen, ha garis. Sata3as van ugyanennyiért 5év garival
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ScomComputer #50146 üzenetére
-
WaterWawe
őstag
válasz
Bödét várom hogy földhöz vágja CR7-et.
-
törölt tag
válasz
Ó basszus szegèny kis srác.
-
cyberkind
félisten
válasz
hszilard666 #50147 üzenetére
Csak csinálod Aleskára a zsebhokit, igaz-e?
-
bombibmw
veterán
válasz
Én várom, én várom!
Megnyerjük, figyeljétek meg!
Nem szeretem az ilyen gifeket, mert sose tudom abbahagyni a nézését(meg a járását). -
hszilard666
veterán
válasz
Nagyon meg fogtok kövezni, de nem nézek semmilyen sportot
Cyber:
All day long! -
ScomComputer
veterán
Várjátok már az EB-t?
Van itt valami nagy fociguru? -
WaterWawe
őstag
válasz
Szerintem megér annyit.
Milyen sebességet írnak rá? -
hszilard666
veterán
Napot!
Help me a lil' bit:
256gb os msata SSD ért érdemes 26K-t adni? elvileg picit használt, de 100/100 as sentinel szerint. -
norb55
őstag
Köszönöm srácok, még alszok rá 1 napot, úgy is csak hétfőn veszik fel a rendelést legkorábban.
Pedig ez a Corsair is jó állapotba van nem értem miért csinálja hogy egyszer van hang egyszer nincs, egy biztos a gépemet elég jól tudja szívatni, egyszer csatlakozik egyszer nem, erre képes a gépem kifagyni játék közbe .
-
norb55
őstag
válasz
WaterWawe #50137 üzenetére
Van amit nem is jól mondanak el róla . Az a pisztoly ábra előre programozott hangzásmód.
Nagyon jó benne hogy analóg beállítási lehetősége van, a másik hogy nagyon nagy elég kényelmes lehet.cyberkind Igen ez a másik amivel szemeztem, de az a 80 cm kábelhossz számomra elég rövid, kellene másfél méter nekem legalább.
-
cyberkind
félisten
válasz
WaterWawe #50137 üzenetére
Ők ajánlják de még fele ennyit se ér ez a cucc, 5.1/7.1 gamer fejhallgató topik.
(#50136) norb55
Creative H5
Én erre fogok menni a HyperX-ről ha kicsit olcsóbb lesz. -
norb55
őstag
Tegnapi nap folyamán elpusztúlt a Corsair Vengeance 1500 Dolby 7.1 USB Gaming fülesem. 2013 9 hó napján vettem gari 12 hónap volt .
A lényeg hogy venni akarok egy [link] ilyet.
Mi a véleményetek róla, vagy mit ajánlotok?
-
WaterWawe
őstag
-
cyberkind
félisten
válasz
ScomComputer #50130 üzenetére
Majd az Outlast 2.
-
ScomComputer
veterán
Találtam egy igazi gyöngyszemet.....Cryengine 3, teker is gép alatta....
Nagyon jól néz ki!
Outlast, Soma stílus....(#50131) cyberkind: uh, ne is mond nagyon várom....
-
TTomax
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#Morcosmedve #50098 üzenetére
persze, a kérdés, hogy mi a cél. 100USDs füleshez valszeg remek lesz (nekem is volt olyanom évekig), fölötte meg nem véletlenül van piaca a diszkrét dacampoknak.
Devid_81: USAban én szálfestett Hilfiger farmert vettem 30 USD alatt. akcióban, de a ruházat tényleg fillérekért volt.
-
Devid_81
félisten
válasz
cyberkind #50120 üzenetére
Mondjuk annak nem sok ertelme volt
De a Division-ek jo story-ja van, abbol lehetne vmi filmet.krealni,,,csak ne dobjak oda Uwe Boll-nakSzerk: (#50121) akoska07 nah vegre van mar "olcso" VGA, eddig csak elorendeles volt, mondjuk nem is tudom mikor neztem ra utoljara.
-
Devid_81
félisten
Divisionbol film?
Siman -
Devid_81
félisten
válasz
TTomax #50116 üzenetére
Jo bizony es meg nem is nagyon elerheto az GTX1080-as, a 70-esrol nem is beszelve.
Kicsit varok meg ezzel, de ez mar egy olyan ar amire konnyen igent mondanekSzerk (#50117) akoska07 Ment vissza is.
Divison: holnap leszek delutan par orat, ha vki tud jonni.
Lvl 30-as vagyok de meg mindig nem voltam DZ-zni -
Devid_81
félisten
Ajajjjajjj, szerelmes lettem, es pont ketto van belole nekik
-
Mai intelem..
-
-
ÁdiBá
veterán
Van valakinek tapasztalata arról hogy milyen beállítási probléma miatt vibrál hülyén a FarCry3 ?!
Neki álltam picit retrozni, de olyan hülyén megy a GTX980Ti - vel. -
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #50105 üzenetére
Hát a hozzáállást még én sem tudom
nincs tapasztalatom, pcx....
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #50103 üzenetére
Ja, csak akkor meddig nem lesz gép....
A legjobb lenne ráfizetéssel cseréltetni impactre
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #50101 üzenetére
Egyszerűen, ha be van dugva az 5.1, akkor nincs mic, csak az előlapon
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Xbox Ultimate előfizetések
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!