Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Még szép hogy komolyan mondom.
Pl minek vennék most GTX 680-at ha van olyan Compute -ot hasznáó game ahol a "csira" 7850 is elveri kevesebb mint fele áron.Most lehet hogy jó ,de én nem egy évre szoktam VGA-t venni.
Én ezt így látom meg olvasom hogy a jövő a compute-é.Az meg egyenlőre az atinak kedvez és sanszos hogy ez a jövőben se nagyon fog változni. -
Crytek
nagyúr
Nagy a csábító hatása ezeknek a VGA-knak de valahogy nem érdekel még ez a széria pláne a jövőre nézve nem érdemes nvidiát venni egyelőre!
Kíváncsian várom a következő VGAjuk mit villant Compute terén. -
Maxtreme
addikt
Úgy néz ki jövő héttől én is belépek a klubba
(EVGA 660TI SC 2gb)
Kiv leszek. Bár kicsit nehezen veszek búcsút a gtx460tól

-
cut
aktív tag
Még a GTX660 Oc is leveri a 570 et és a 480 at is...
A ti pedig egyenesen brutális... 580 verő...
-
Easyl0ver
tag
Üdv, ime egy újdonsült MSI 660 Ti PE OC tulaj, eddig csak pozitiv a tapasztalatom!
-
quaddamage08
tag
Sziasztok !
Próbálom az Nvidia Vezérlőpultba a Vysync-et állítani de nekem nincs ilyen jellegű opcióm . Eddig sehol se láttam ilyen jellegű problémát . Ötletek ? :S
-
batt
aktív tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Szia!
Az én tapasztalataim a következők!
Ha stabilitási problémákra meg TDR-re gondolsz akkor amiket olvastam és persze amit tapasztaltam,hála a jó istenkének nincs semmi ilyesmi! pedig volt 560 sima karim na azzal volt gond! Húzni szerintem sokkal jobban lehet és nem olyan érzéken mint a 560-as család!
A melegedés ügyben csak az Msi-röl tudok véleményt mondani!
Brutálisan jó 30% venti alapon 1100rpm 30fok
terhelve BF3,GW2 alatt 38-40% venti kb 1350rpm 45-47fok! (nincs tuning)Nem akarom el kiabálni de eddig szerintem jól sikerült!
-
Attix82
addikt
Megnéztem a GTX660 végét, vagyis azon is használom.
GPU játék közben 1202 Mhz, Memória 6732 Mhz.
Teljesítmény +10% -ra állítva.
BF3ba ahol 55 fps volt most fixen 60 és a GPU 93% dolgozik, vagyis megéri tuningolni, mert jól bírja.
-
Maxtreme
addikt
Srácok mik az általános tapasztalatok a giga 660TI-i-vel kapcsolatban? (tudom hogy új kártya, azért már csak kialakulhatott egy bizonyos kép)
Jelenleg egy giga gtx460-at nyúzok teljes megelégedéssel (minőséget tekintve) viszont azt tudom hogy pl az 560-as szériájuk brutálisan rosszul sikerült, sorban döglöttek meg (jómagam is megszívtam vele)
Változott valamit a dolog, vagy zsákbamacska ismét?
Másik kérdés hogy az EVGA 660Ti-k órajele ugyanannyi mint a többi refkártyáé? (ugyanis ahogy nézem ők adják legolcsóbban a szóban forgó kályhát
)
Attól függetlenül hogy korrekt cég, szokásuk 72db-ot kiadni egy adott típusból, amik mindössze órajelben térnek el. -
ricshard444
veterán
válasz
quaddamage08
üzenetére
Én ilyet nem tapasztaltam

-
quaddamage08
tag
Szerintem ami még a PhysX-nél is jobban eszi itt az FPS - t az a Vysnc . Minden bekapcsolva és maxra állítva - ( egyedül a Vysync off ) 100 - 250 FPS .
Minden bekapcsolva és maxra állítva + Vysync = 5 - 70 FPS

-
Asbee
veterán
Ismerősömnél is high physx i5 2500k + 7870 és volt hogy 15 fps-e volt nagy lövöldözésekben robbantásokban. Nálam ott pedig vígan 50-60.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Pedig aztán,te nem is gyenge procival tolod!
Na ennyit a cpu-s fizikáról!
-
ricshard444
veterán
Nem fut egyáltalán jobban a Physx procival,mint gpu-val,mint írtam már barátomnak 480al nem megy 60fps alá a számláló High Physx mellett,nekem pedig nagyon durva effekteknél bezuhan 30 alá 7970el
Pár marék törmelékhez elég a cpu aztán... 
-
batt
aktív tag
Aki esetleg Sli-be gondolkodik annak talán segítség ez a teszt!
-
M@trixfan
addikt
válasz
quaddamage08
üzenetére
Nekem az egész Bordetlands grafikától hányingerem van
Utálom a Cel Shaded kinézetet egy fps játékban. -
Löncsi
őstag
válasz
quaddamage08
üzenetére
Ez már szubjektív, sztem látványos a vidik alapján.
-
Attix82
addikt
A probléma ott van, hogy megint egy szarul megírt játékról beszélünk.
Én próbáltam CPU + CPU, CPU+ GPU ....fizikára gondolok.
CPU+CPU: Nincs akció 120 fps, bedurvulnak a dolgok akkor leesik kb 40-re
CPU+GPU: Nincs akció akkor 100 fps, bedurvulnak a dolgok akkor leesik 60-ra.
Az első esetben az a baj, hogy a CPU terheltség nem megy fel , ilyen 50% látok, közbe a VGA vár és a GPU terheltség leesik 60%-ra.
Második eset: CPU malmozik, a GPU meg izzad.
Akkor mi a jó megoldás? Az , hogy a CPU csinálja, de ne így, hogy nem tud 100% dolgozni, miközbe a GPU malmozik kb.
-
quaddamage08
tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Hát . . . ez az ami még meglep mivel nincs egy gyenge gépem :S
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
quaddamage08
üzenetére
Kapcsold ki és is több lesz. Az a baj, hogy nem tudja a géped tartani a fix 60fps-t.
-
quaddamage08
tag
Nekem tudjátok mi szívta le nagyon az FPS-t Borderlands 2-be ? Az a fucking Vysync . Alapból lekorlátozta ugye a játékot 60 FPS-re ( hála a 60Hz-es monitoromnak ) - de akció közbe lement 5 - 10 ( !!! ) FPS-re . . .
-
Asbee
veterán
Érdekes dolog ez a physx. Kéne erre valami hiteles jó kis teszt, mert neten vegyesek eléggé az eredmények. Egy 4 magos erős cpu melett valóban elvileg jobb ha a cpu számolja új játékokban. Én próbálgattam Borderlands 2-ben, nálam gpu-val több volt az fps már amennyire ugyanolyan körülményeket tudtam produkálni. Azonban vannak tesztek ahol 7870/7950 hozza a nagyjából vele egy szintű nvidia kártyák teljesítményét magas physx-el. De pl ott van ismerősöm akinek szintén i5-je van és elég rendesen húzott 5870-es vga-ja és nála bármekkorára állított physx durva fps csökkenéseket okoz. (Border 2 -ben)
-
Alister71
nagyúr
Egy 4 magos cpu mellett mi szükség van arra, hogy a gpu számolja a fizikát? Van annak épp elég dolga a játék futtatásával. A procit viszont nem nagyon láttam még egyik játék alatt se 75-80%-nál jobban dolgozni, vagyis jobban ráér a fizika számítással.
Már persze, ha az nV nem "kényszeríti" a játék készítőit arra, hogy úgy írják meg, hogy a cpu ne számolhasson.
Az nV egy kicsit nehezen akarja belátni, hogy nem járt jól ezzel az egész vásárral az Ageia-tól, és nehezen akarja elhagyni a sűjedő hajót. -
Attix82
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Gránátom még nem volt
...de megnézem -
Attix82
addikt
Kipróbáltam ezt a Borderlands 2 játékot.
Fizika GPU és CPUval. CPUval több fps volt, és ahol néztem a hóba a golyó becsapódás kinézete is tök egyforma volt.
CPU: SB 4,4 ghz.
Tehát valóban parasztvakítás ez a NV Fizikai rész.
-
Attix82
addikt
Megnéztem a Dirt Showdown beépített Benchmarkal néztem.
2500K + GTX 660 (No-Ti) alapon.
Maxra húzva 1680x1050
0x 59.57 fps
2x 54.5
4x 53
16x QSSAA 49.594X simítás fixen
Részletesség fentről nézve a listában.
1. very low 189
3. Yarrrrrr
137
4. Yarr 121
5. Avast 55Ui: grafikailag csak a very lownál láttam különbséget + a játék gagyi

-
Löncsi
őstag
Úgy néz ki több az AMD hívő itt, mint a GTX660 tulaj.

-
batt
aktív tag
-
leonel
aktív tag
Én nem akartalak meggyőzni - olvasd vissza az első hozzászólásomat!
Csak pár apróságot szerettem volna tisztázni.
De ismét hangsúlyozom: a 660Ti egy hűvös erős kis Vga ami full hd-ben jelenleg több is mint elég!!! Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mi a fontosabb szempont - és aszerint vásároljon!
-
ricshard444
veterán
Na jólvan ennyi elégvolt,hagyjátok már abba,folyton csak a vita megy,majd jöhet a modi...

-
leonel
aktív tag
Kélek. olvass és értelmezz!
Ha ezek után még mindig nem érted.... akkor nem tehetek semmit!

(#114) Löncsi: Én már alapvetően hozzászoktam a stílusodhoz és hogy általában magadtól hasadsz, de azért te is tudsz még meglepetést okozni a zöld elvakultságoddal.

Nem értem miért nem vagy képes belátni, hogy a másik oldalnak is van előnye - sőt jelen állás szerint talán kicsit több is!
Driver hiba? Mindenki úgy tesz mintha ez Amd kiváltság lenne -és nem a mai optimalizálatlan - sebtében piacra dobott játékok következménye.Tessék neked is olvasni való csak az elmúlt pár napból a gtx670-680 topicból. Ott IS előfordul.
És tényleg UFF mert ez már óvoda és bár a korom megvan hozzá nem szeretek óvóbácsit játszani.

-
-
batt
aktív tag
"Ha nem értünk egyet akkor sincs semmi . csak akkor felesleges ilyenbe belemenned mert nem ismered a vita és a veszekedés közötti különbséget."
?????
Heee Nem is reagáltam!
De mind 1 azt hiszel és annak hiszel akinek úgy érzed!
Ha a többi tesztoldalnak nem hiszel az is a te bajod!
1-re viszont muszáj reagálnom:
"Abu már egy párszor érthetően leírta, hogy a külföldi tesztoldalak többsége régóta nem változtat a repertoáron"Nem kételkedem amit mond,de valahogy furi,hogy a nagy tesztoldalak akiknek oda kerül a plecsnije a videokarik dobozaira és ebből élnek,félváról vennék és nem tesztelnének rendesen! CSak a Ph!

Amúgy a rendesebb tesztoldalakon oda szokták írni,hogy újra tesztelték vagy csak copy past!
Én innentől nem folytatom! Mindenkinek szíve joga bármit hinni és venni!
-
Löncsi
őstag
válasz
Hivatalnok
üzenetére
Igen, aztán nincs Physx, meg rendes driver support és mehetsz a Catalyst topikba.
-
Crytek
nagyúr
Nagyon egyszerű a képlet akinek nem kell a kis Physx adta plussz és hosszú távra tervez a VGA-val az atival jobban jár. Sok felől csicsergik hogy a compute felé megy a világ abban meg most az ati a raj!
-
leonel
aktív tag
Kepler szinten nem rossz 660ti, de ki ne találd már, hogy erősebb mint a 7950
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rakd c@c és nézd meg 10 friss játékon a különbséget.
És ugye abban egyetértünk, hogy cca 80e Ft-os Vga-kat nem 2-3 évvel ezelőtti játékokon kell tesztelni. Abu már egy párszor érthetően leírta, hogy a külföldi tesztoldalak többsége régóta nem változtat a repertoáron. Nincs kedvem kb 10 bejegyzését linkelni...
Mindenesetre elfogadhatjuk a hozzáértését...
Nem akarom lehúzni a 660Ti-t - jó kis Vga!!! Full hd-ban megfelelő teljesítménnyel -nem is kell nagyon több a userek 90%-nak, de lássunk tisztán és ne az elvakultság beszéljen.
Az erő és a platform alapján - JELENLEGI állás szerint - a GCN-nek áll a zászló.Ha nem értünk egyet akkor sincs semmi . csak akkor felesleges ilyenbe belemenned mert nem ismered a vita és a veszekedés közötti különbséget.
-
Attix82
addikt
válasz
Hivatalnok
üzenetére
Én se akarok, de a PH AMD oldalán áll
kb mindenhol más eredmények vannak...hát nem fura.Amúgy meg játékfüggő.
-
batt
aktív tag
válasz
Hivatalnok
üzenetére

-
batt
aktív tag
válasz
Hivatalnok
üzenetére
Ebbe most nem mennék bele!
Nincs kedvem kapásból 10 oldalt linkelni!
De kb csak a ph-s tesztbe ilyen rossz az Nvidia!
Nagyon ati powa lett ,már szinte túlzás!De nyugodtan nézz egy anandtech,.techspot,bit-tech,techpowerup tesztet ami speciel 306 whql-el tesztelt!
-
Hivatalnok
csendes tag
egyértelműen a 7950 éri meg jobban 78k-ért...
-
Asbee
veterán
CPU: 4,4Ghz
VGA: 1067/1700/1146
-
batt
aktív tag
válasz
quaddamage08
üzenetére
Szia!
Mert rossz a beállítás!
Neked extreme a tessellation és 8XAA-d, pont ezek zabálják a vidi karit!
-
ricshard444
veterán
válasz
quaddamage08
üzenetére
Reális,ennyit tud
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is az van 

Pár marék törmelékhez elég a cpu aztán... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)