Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
Redneck
üzenetére
1080p-ben javarészt a VGA fog előbb elfogyni, viszont olyan CPU intenzív játékokhoz, mint a GTA V, jól tud jönni egy újabb generációs i7, ami természetesen nem létszükséglet, de több szituban tud dobni a teljesítményen. Ezért is kérdeztem, ha lejjebb veszed a grafikai beállításokat, akkor hogyan dolgozik a GPU-d? Ha pl. ~70-80% körül megy, akkor egyértelmű, hogy a CPU fogja vissza. Ezen tud segíteni egy erősebb processzor, viszont ez csak egy bizonyos szintig lesz megfelelő, mert pl. 720p, Medium beállításon már egy i7-el sem fog magas kihasználtságon menni a GPU. Ezen túl még sok múlik persze a grafikus engine-n is. (Pl. DiRT-ök alatt működő EGO motorról ilyen szempontból is jókat tudnék írni.
)V-Sync-el játszom én is, engem is zavar a képtörés. Viszont nekem a Fast Sync-el - ahogy már régebben írtam - nem volt problémám, igaz eddig sokszor nem kellett hozzányúlnom.

(#8527) Pubszon: Egészen pontosan hol tudom elérni a videódat?
Kíváncsi lennék rá.(#8528) Hauptmann: Az MSI Afterburner-t szoktam inkább ajánlani, mert valamivel több benne a lehetőség, viszont az EVGA sajátja is teljesen megfelelő ilyen célokra. Ez régebben nem igazán volt így, több idegesítő bug is volt benne, de azóta valamelyest kikupálták, most már normálisan működik. Én utóbbit használom, a legfrissebb verzióval maradéktalanul elégedett vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Kíváncsi lennék rá.