- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem 1080-al szépen vitt minden csak mivel high end-et szeretek vásárolni, ezért várom a Ti-t.

-
mcs
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Lesz az még a duplája is, ha addig egyáltalán ki fog tartani a pc játékipar.

-
Puma K
nagyúr
-
Apollo_21
addikt
válasz
KAMELOT
üzenetére
Pár irományt láttam csak ilyesféle gonddal, hogy jó a gép..akár többszöröse is teljesítményre mint amit igényelne és gyenge teljesítményt produkál közbe, megoldás még nem született.
Ámokfutásba egy játék miatt azért nemakarok kezdeni, sem tömegmészárlásba de pont ezzel tolom egy ideje a legtöbbet
Köszönök minden segítő opciót amit próbáltunk, marad a várakozás.
Vagy visszamegyek Dota-zni. -
Apollo_21
addikt
Kamelot urat sem és mást sem akarok túlzottan untatni vele

Annyi volt bennem hogy a driverkor nemhagytam neki az experience-t eddig
Másik..:nem az állításon van a hangsúly, de mint procinál...sokkal kisimúltabb teljesítményt produkál nálam pl ez a proci mióta nemhagyom neki h babrájon a fesszel és órajelekel, ebből kiíndulva indultam neki a mai "gázos" játéknál a fix vga órajeleknek.
Bár megtaláltam a kérdéses opción nagy kínkeservesen (globálist dobtam neki), egy dekát nemlett jobb, annyi az egész változás hogy az órajel végig 1544/4004en van ami a gyári alap, tehát hiába pörgeti magát, nemképes a játékban valamilyen oknál fogva jobb teljesítményre.
Tehát úgynézki ez a sztori itt a végéhez is ért mert a HOTS vmitől ilyen lett.
Remélem majd új nv driver vagy game patch javítja, mert így kínlódás.
Van egy kis harc és vsync-el tényleg 40re lemegy. -
Redneck
nagyúr
válasz
Apollo_21
üzenetére
Egyébként pár jó tanács az agyvérzés előtt:
Ne pörgesd magad túl ezen mert esélyes hogy nem tudod megoldani. Írj a supportnak, nézd meg a külföldi kommentelők ezirányú megoldásait.Ha a játék hulladék, lehet időpazarlás ez a bűvészkedés.
Csupingo: Remélhetőleg, már rég írtam neki.
-
Csupingo
veterán
válasz
Apollo_21
üzenetére
Egy próba erejéig a globális beállításoknál is átkapcsolhatod max teljesítményre, az egyszerűbb. A win energiagazdálkodás teljesítménycentrikuson van?
-
Redneck
nagyúr
válasz
Apollo_21
üzenetére
Nem. Csak a programokon belül. Mindennek csinálhatsz egyedi profilt. Az Experience nélkül megnézném a helyedben. Vagy előtte is rossz volt?
Vagy MSI AB. Én abban bízom, AMD és nV kártyákkal is azt használom. Úgy tudom, hogy mindegyik ilyen programnak ugyanaz a rendszer az alapja. Talán az őskori RivaTuner. Jól emlékszem?
KAMELOT: Csak ha ész nélkül nyomod a Nextet. Ki lehet venni az összetevők listájáról, és lehet alul clean installt is nyomni.
-
KAMELOT
titán
válasz
Apollo_21
üzenetére
Nemértem mit kínlódsz ezzel, megy a kártya rendesen, ha meg állítani akarsz valamit akkor EVGA precision és NV controll panel vagy experience. Ahogy előttem írták játékonként állíthatod be a kívánt beállításokat.
NV driver telepítésnél automatikusan felteszi az experience progit is. -
Redneck
nagyúr
válasz
Apollo_21
üzenetére
Te valamit nagyon elnézel. Ez nem AMD CCC. 3D beállításoknál a programok fülön külön a játék exéjéhez beallitod ezt:
Energiagazdálkodás/maximális teljesítmény előnyben részesítése.Egyébként fent van az Experience is? A helyedben törölném ha nem kell a Shadowplay, bekavarhat
Tuningra pedig MSI AB a legegyszerűbb. Mondjuk ha így sem használja a GPU-t az a programozási csoda, a tuning nem segít.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Örülök csak mivel nemolvastam utánna..azthittem hibás

De ez kitisztult mert írták a srácok hogyha elolvasám a boost müködését megérteném
ÚGyh ez az én f..ágom volt a Boost
Az órajel fix pedig pont a játék miatt lenne érdekes...mert nem 4pstatet kéne váltson...amitől az akadozás ugye itt jelentkezik is elég durván..hanem kicsit redukálódhatna ezáltal.
Mert lépcsőnként elég tré a dolog...
177/405
645/810
938/3802
1544/4004+a boost ha kell...ezen tudok emelni vagy csökkenteni inspectorral..másikakhoz nemenged hozzányúlni se ez se más progi. -
KAMELOT
titán
válasz
Apollo_21
üzenetére
Sajnos az a játék hibája vagy neked van valami gáz a egész rendszereddel. Másik meg ahogy előttem írta, ha a játék nem igényli akkor feleslegesen nem fog tekerni azért megy csak annyin.
(#7473) Redneck: pontosan a V sync lelimitálja az egészet. Ez akkor ér valamit ha nem akarjuk, hogy gyakran beessen alacsony FPS-re. Amúgy meg semmi értelme nincs. Felesleges bekapcsolni főleg FHD-ban.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Apollo_21
üzenetére
Ha a program oldaláról nem kap olyan jelet és terhelést akkor nem fog. Erről nem a VGA és a driver tehet. Te magad írtad hogy update óta rossz.
A fix órajellel nem lennél előrébb. Ha tolsz egy rendesen megírt játékot ami terheli is, kapsz szép fix órajelet.V-synckel pedig az alacsonyabb és limitált fps miatt pláne nem lesz magas órajel és nagy GPU kihasználtság.
Amúgy még a Boostos hozzászólásodra reflektálnék. Miért nem örülsz a magasabb Boost órajelnek mint az eredeti gyári? Mondjuk más kérdés, hogy kb mindegyik 1900-2000Mhz közé Boostol gyárilag.
-
Apollo_21
addikt
válasz
KAMELOT
üzenetére
Azért hogy az ilyen...játék motorbéli elbírálások mint a fent írt Heroes Of The Storm-ba ne max 40%-on használja mert a játék úgyitéli meg vagy a driver hanem igenis menjen 100%-on.
Nem vagyok hajlandó elviselni, se eltűrni azt hogy béna parancsok sora miatt 45-50fps van vsync-el is.
Tud ez 80al is fix-en menni...csak ahhoz azkéne hogy fix órajelen menjen. -
Apollo_21
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sajnálom..azt nemnéztem át tüzetesen

Esély rá hogy fixálni lehessen az órajelet? gondolom 0. -
KAMELOT
titán
válasz
Apollo_21
üzenetére
Neked ott valami a driverrel lesz a gond. Tegyél fel régebbi drivert nem vesztesz vele semmit.
Boost órajelet meg a legbiztosabban a GPU-Z-ben tudod megnézni játék közben kilépsz és rámész a piros grafra és pontosan megmutatja mennyi a boost.
Memória mindig az adotton fog menni.
-
Apollo_21
addikt
Még lenne pár hülye kérdésem..nyílván ésem szeretek nobulni

De kénytelen vagyok így 15-20év távlatából ismét nvidiát használva.
Mégpedig...1544/8008 ezek az "órajelek", a boost tudtommal 1759.
Nemtudom hogy melyik memó órajelet írja ki az afterburner..az effective vagy a sima...
De a kártya 1924re boostol..és a mem 4007en áll meg maxon...ebből amit bármit csinálok programok alatt 1866ot tart maxnak..a memó az "jó".Valaki tegye tisztába számomra is ezt a boost dolgot. Mert nemkerek...ha gyárilag 1759 akkor mitől is 1900?
-
-
Apollo_21
addikt
Ez game hiba lesz...menüjében 1544/4007et is ad órajelnek...és ott a kihasználtság is hírtelen jólesz ilyen 70-80%között.
Am prociból így hogy 4.2re van húzva se használ 2magnál többet 80%-nál.
Vga játékközbe ugyanolyan tré...húzott procival max ill low grafón is.
Driver most lett a legújabbra cserélve. 2beállítást ígyis lehúztam extreme-ről ultra-ra...de semmi.
Még megpróbálom futtatni 32bit módba..nemrég volt vmi ilyesmi belépés hiba a játéknál, hátha. -
Redneck
nagyúr
válasz
Apollo_21
üzenetére
Nem CPU igényes inkább a játék? Ha leveszed a grafikát, kevésbé terheli a VGA-t ergo ezért nem nagyon nő az fps azonos felbontáson. Magasabb CPU órajelen próbáltad? A GPU úgy sem lesz jobban terhelve, de lehet gyorsul ha CPU igényes.
Nekem a CSGO ilyen. Kb ugyanúgy fut mint 750 Ti-vel, mert CPU igényes. A VGA meg lébecol. Ha 200-ra fixált fpssel tolom, még az órajel is alacsony...
Amit Csupingo írt érdemes megpróbál, megfejelve egy egymegjelenítős teljesítmény móddal és egy teljesítmény energiagazdálkodási profillal. Jobbat nem tudok, ha másik driverrel sem jobb. Vannak ilyen játékok.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Ez csak HOTS alatt van így..tegnap említettem, azért írtam eme fura órajeleket mert loggolva ennyit van használva a vga, ami bosszant mert menne ez mint a villám de a k..játék vmiért gondolom frissítés utáni állapot lehet mert pár napja volt, elqrtak vmit és most ilyen fényes a vga tudás...
Direkt levettem a grafikát kb 0ra 45%-nál istennek nemhasználta jobban a vga-t és ugyanolyan rosszul futott.
Most nézek egy friss drivert nvidia oldalán..hátha.
Ha látnám más játékba nemtudom..pl gta vagy cod, akár mafia 3, hogy ottis gyér aztmondom persze ez nemképes ultrára..de "sajnos" azok a gamek röccenés mentesek csutka graffal is... -
Redneck
nagyúr
válasz
Apollo_21
üzenetére
Ezt az órajelet nem igazán értem. Nem 1938/3802? Amúgy nem minden 1060 VRAM 4000+ Mhz alapból?
DDU után rakj egy másik drivert szerintem. Amúgy ha valami 50-90 fps között fut, simán akadásnak tűnhet 60Hz-en. Másodpercenként hiányzik 10 képkocka 50 fps-nél, ergo jó nagyok a frame timeok. 90-nél mondjuk nem kéne akadnia, de ha gyorsan váltakoznak a számok és nagyok a frame time különbségek, micro stuttering lép fel.
-
Apollo_21
addikt
Na ittis vagyok a tegnapi gonddal...938/3802 re állítja be magát a kari mert h szte annyi "elég"
így durva laggok és droppok vannak...fixálni vga-n az órajeleket lehet? -
Apollo_21
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Még nem jött elő máshol a "gond".
(#7444) ovics
A memória mind gyorsaságát illetve méretét tekinve is csak egy "átmeneti" megoldás.
16ra váltok amint a pénztárcám engedi, illetve 2400as vagy gyorsabb modulokra. -
Apollo_21
addikt
Full rendszer telepítés volt, mert másik hűtést; illetve ssd-t is építettem a rendszerbe a gtx érkezésével egyidőben.
-
Apollo_21
addikt
Igazából a kis 5770el nem

És ami a legviccesebb kb 1napja még nemvolt ez a jelenség meg.
Gondolnám hogy megtépem a kis i7et, de úgytudom simán repülnie kellene ennek a karinak vele.
És az eddigi élete során nemvolt gond, 2hónapos a kártya.
Ami nagyon bosszant hogyha 40%-on ilyen röccenések tapasztalhatóak vele...laikus gondolatmenettel úgy vélem kapcsolnia kéne a gépnek h fu..gpu fronton toljuk fel a meghajtást, és dobja fel magát 60-70%os terheltségre és megszünteti ezáltal ezt a jelenséget, de ez nem... és nemértem miért. -
Apollo_21
addikt
Buta kérdés következik így szenteste

Adigg egy Armor OCV1 6gb-t. HOST-ot tolom mostanában talán a legtöbbet.
Vsync fullhd max beállítások...sokszor megröccen a játékmenet akár vsync-el akár ha elveszem előle a pipát.
Végig logolok+mobile appot is használok erre...sose megy az fps 50 alá van hogy 90is van.
De még ottis képes akadozó képet, játékmenetet produkálni, közben a vga kb 35-40%ig van kihasználva.
Tudok ennek javítására vmit tenni? -
mcs
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azt jó tudni, hogy a VRM mosfetjei és tekercsei rendben vannak-e legalább. Ha azok gyárilag gyérek, később egy kisebb terhelés is taccsra küldheti váratlanul.

-
Redneck
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Arra gondoltam hogy mérhetsz saját magadnak ha nincs benchmark. Fraps, MSI AB és mérhetsz és logolhatsz.
Furmarkoztam kicsit, bár nem láttam értelmét. 101-102% TDP-t használta ki a kártya maximum, 66 fokos volt, és 67-69 fps-sel futott. Nem mintha számítana mert van egy csomó beállítás.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Pubszon
üzenetére
Hmm...
(#7429) svensson Nekem az pont arra van, hogy mennyire sütődik. Egyébként már a hőmérsékleti felszálló ágban is azok az értékek voltak amik...
(#7430) EVL2 az is meg volt, meg amik mellette vele jönnek, Valley, Heaven, Catzilla is szerepelt.
Csak megnéztem, hogy az előzőhöz képest ezen számok alapján mennyivel gyorsabb...
(#7431) Redneck Egyéni alapján saját kártyára gondolsz?
(#7432) mcs

-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én sem értem mit akarnak vele sokan. Még csak nem is hasonlít a valós terheléshez.
EVL2: Így van, inkább Fire Strike, és egyéni mérések.
-
ledgeri
nagyúr
No tesztelgettem. Új vagyok NV, Current Gen, és OC vonalon is.
Az szeretném megkérdezni, hogy ha Valley és Heaven alatt folyamatosan tud menni a kártya max terhelésen, Power limitekbe ütközve 1961MHz körül, akkor Furmark ala miért nem megy 1770 fölé már az indulástól számolva? -
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Bocs csak nagyon karácsony van itt is... aztán képbe jött némi pillanatnyi képzavar hol és mire válaszolok

Korrigáltam. -
Bjørgersson
félisten
Na de miért pörögjenek üresben feleslegesen a ventik 10-20-30%-on, amikor 30% bőven elég még játék közben is, hogy 70 °C-nak még csak a közelébe se menjen?
Minimális légmozgás nem árt a kártyának, sőt semmilyen alkatrésznek nem tesz rosszat ha állandó hűtést kap.
Hogy lett az üresjáratból terhelés alatti hőmérséklet?

Ok, láttam én is a TechPowerUp teszteket, de mindegy, elengedem a dolgot.

Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Más a Define C és a 300R mérete így a légmozgás is.
A ventilátorok száma és fajtája sem lehet egyenlő.Azért lenne jó a folyamatosan forgó venti mert annyival lenne kitolva a kötelező fordulatszámnövelés. Ahogy melegszik a kártya úgy tudja átvenni a hőt a fém bordák egésze a kártyán. Aztán ha az már kellően meleg akkor jöhet a fordulatnövelés.
6GB vs 3GB: plusz VRAM modulok vannak a kártyán amik terhelés alatt plusz fogyasztók azaz hőtermelő részek a kártyán.
A szóban forgó konfig amiben produkálja a 70°C-os terhelés alatti hőmérsékletet abban van egy méretes CPU hűtő a VGA felett:
Lehet ez is rádob valamit, de terhelésnél ahogy emelkedik a CPU hőmérséklete úgy növeli az alaplap a házszellőztető ventilátorok fordulatszámát. A házszellőztető ventik görbéje meg úgy lett beállítva, hogy a VGA hőmérséklete is nagyjából bele lett kalkulálva. Lehet ez igényel még némi finomítást.
A te és a koma gépe méreteit és komponenseit figyelembe véve eltérőek. Ha azonos lenne legalább a ház.
De még a VGA sem azonos. -
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Télen meghalsz a 26°C-tól. De nyáron azért jó lenne egy állandó 26˘C-os lakás nem?
Minimális légmozgás nem árt a kártyának, sőt semmilyen alkatrésznek nem tesz rosszat ha állandó hűtést kap.
Ezen a Gaming X-en jó ventilátorok vannak így nincs hangja. Szóval ha forognak folyamatosan az sem annyira baj mintha nem forognának.
Jól beállított egyedi ventilátorprofillal még 70°C-ra sem tudna szerintem melegedni a gyári beállítások helyett...
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Úgy, hogy out of the box ennyi komának most 26-28°C-os lakásban, Corsair 300R házban amit 6db PWM-es Be!Quiet Silent Wings 2 120mm-es venti szellőztet alacsony fordulaton.
Ahány tesztoldal annyi mérés, de nem ritka az ehhez közeli hőfok ahol a környezeti hőmérséklet nincs megemlítve.
Pl: [link]Korábban emiatt a tapasztalatom miatt írtam, hogy baromi értelmetlennek tartom ezt a ventilátorleállítósdit... inkább forogjon a venti 10-20-30%-on alapból és innen kezdje el emelni a fordulatot ha az emelkedő hőmérséklet miatt szükséges.
-
dewil666
őstag
Minden kedves fórumtársnak Kellemes Karácsonyt Kívánok!
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem igazán a VRAM volt nála a necces hanem a rendszermemória, és kezdetekben. VRAM-ból BF1, GTA5, WD is megeszik akár 8-at is.
(#7415) EVL2: TF2 az mi? Mert nekem a Team Fortress 2 ugrik be, de az meg még a HD 4670-en is de talán a 3850-en is simán futott

-
EVL2
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekem elég érv a TF2 is. Ahogy nézem a vram kihasználtságomat csak kerekedik a szemem. Biztos vagyok benne hogy feleslegesen is pakol ennyire, de rögtön ahogy elindítom a kampányt 4GB ról indul a játék. És nem 3 ról. Na jó van hogy 3.5-ről.
Amikor 5600 meg 5750 mb-t eszik, tuti hogy csak feleslegesen pakol fel ennyit de tény hogy a 4GB a kompromisszum mentességhez kell. Persze a TF2 remekül élvezhető a maximum nélkül is!
Olvasgattam itt olyat is hogy úgyis hamarabb fogy el a GPU mint ahogy a 3GB VRAM. Itt a példa rá hogy nem igaz. A GPU bőven bírja a TF2-t maxon, kompromisszum mentesen, vsync-el 60FPS-el.
De leszögezem hogy majdnem minden igényt ki tud elégíteni a 3GB-is! Fél év sem kelet hozzá hogy ki jöjjön két olyan cím amihez a maximális beállítások mellet már kevés, vagy nem engedi a maxot maga a játék.
2017-es év sok érdekes dolgot fog még hozni és ez csak a jéghegy csúcsa.De ezeket leszámítva főleg ha nem kell a max. remek az a 3GB!
Szerk: A második címnél a rise of the tomb raider-re gondoltam ami ha jól tudom már az 1060 előtt is kint volt.
-
törölt tag
-
EVL2
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Nem teljesen ingyen de most 1164Ft a Origin-en a Crysis 3 Digital Delux Edition. Látványba még mindig felveszi a versenyt az új címekkel. FHD környezetben is rendesen le tudja terhelni az 1060-t. Jól látható benne mire képes a kártya mert a cpu igénye nem túl hatalmas. Nekem ahoz hogy stabilan meg legyen a 60 fps és ne mozduljon ki lefelé vsync mellet. Le kellet egyet vennem az élsimiből.
Mindent maxra tolhatsz csak egyel alacsonyabb elsimít érdesem a 60 min fps-ért levenni. De ha azt is maxra tolod olyan 45-55 közötti fps-ed lesz. Csak egy kicsit értelmetlen mert látványilag szinte semmi a különbség. A stabil 60fps többet dob a játék élményen (számomra).SipiBcs : A BF1 nekem is nagyon tetszett amikor kipróbáltam először max. grafikán. Még a 3470-em is elég jól viselkedik alatta. Egy tipp hogy ha még nem próbáltad! D12-be érdemes futtatni. A kártyánk minimálisan rosszabbul szerepel alatta (nagyon minimálisan) de a prockót sokkal jobban kihasználja. Nekem hatalmasat dobott a D12. Csodásan fut alatta a gépem. Na már most egy 3770-el HT-val ez az előny még nagyobb lehet.
-
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Én is megvettem a klubbelépőt egy Giga Windforce OC személyében.
Ha Radeon HD 6850-ről váltottam, és a gépszerelés elhúzódás miatt csak driver install volt, mit ajánlotok ami felrobbant (demo, ingyen játék, valami?) Csak hogy érezzem, hogy jót vettem

Holnap ide nézek be majd elsőnek várom az ajánlatokat

Meg azt is kérdezném, hogy -gépem egyéb elemeit figyelembevéve-, hogy melyik tesztprogram az ami tényleg GPU-GPU ellen megmutatja, hogy a nagy youtube-os review-khoz képest hol is áll ez az egyed?
-
Puma K
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
MSI Gaming X 70°c-on és automatikusan 1974Mhz-re boost-olt.
-
mclaren-d
aktív tag
Szevasztok
Igy karácsonyra beneveztem egy inno3d 1060gtxre 6gb
Kicsit féltem tőle, mert nagyon olcsó volt a többihez képest (87ezer) De nagyon meg vagyok vele elégedve, csendes és nagyon szép kis kártya
Szóval csak bátran 
-
SipiBcs
őstag
Üdv!
Bekerült az új MSI GTX 1060 OC 6GB a gépembe. Csak a drivert szedtem le DDU-val és került rá a legfrisebb a win8.1re. Egyelőre anomáliát nem tapasztaltam, majd a két ünnep között felhegesztek egy új win-t.
Szőrös fánkra 77 FPS-t dobott, +DMark11-ben 13500 pettyett dobott a gép az alapon kocogó 3770k mellett. Rendben vannak ezek az értékek?
BF1-ben csak beugrottam egy üres szerverre tesztelni. Az optimalizáló mindent ultrára rakott és olyan 80 FPS-t láttam az AB-vel az erdei pályán. Csorgott a nyálam a látványra, ezen az értékeken meglepődtem!

-
Redneck
nagyúr
válasz
CounterBoci
üzenetére
Nem, csak nem értem hogy egy új, összerakott és tesztelt géppel mi lehet a gond. 2-3hét?
Az üzlet mit reagált a problémára? Gondolom nem azt hogy srácok, kezdjetek el bűvészkedni, ki-be pakolni VGA-t, ezt-azt, és ha nagyon nem megy akkor hozzátok vissza.Plusz egy új gép ami összerakva és tesztelve úgy indít hogy mindig az integráltat használja, és nem képes működtetni a dedikált VGA-t, nem tűnik nyerőnek. Akkor van kellemetlenség, ha webshopos, házhozszállított, és nincs a közelben...
-
Csupingo
veterán
válasz
CounterBoci
üzenetére
Nálatok egyszer se ment? Ugye a plusz tápcsatlakozót is bekötöttétek a kártyára? Talán egy alaplapi bios frissítés segítene.
-
CounterBoci
senior tag
válasz
Redneck
üzenetére
Ha tudnám a választ, lottóznék. A lényegen nem változtat hogy kérte, hogy nem megy. Nem iponos egyébként. Egyből küldje vissza és várjon 2-3 hetet a javításra, meg se próbálja megcsinálni, vagy segítséget kérni. Olyan nagy fáradtság pár jedi trükköt meg ráolvasást kipróbálni mielőtt visszaküldi? Uram bocsá' tippet adni a usernek. Akkor felesleges ez a fórum is, mindenki mindennel menjen szervízbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Tőzsde és gazdaság
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest