- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deylath26
csendes tag
Kéne egy elszánt tesztelő, aki ezeket végigméricskéli
Pontosan ez a problémám. A benchmarkok és tesztek mindig a legmagasabb beállításokkal mérnek, pedig aztán az AA/AF és mi egy más lejjebb vétele nagy FPS növekedést hoz, mi közbe csak akkor látod a különbséget, ha direkt megállsz és elkezded nézni a különbséget a grafikában.
Most játszok egyébként warframe-el egy 4890 1gbon, de az valami hihetetlen milyen gyenge vas kell hozzá. Bár így optimalizálna mindenki...
-
Puma K
nagyúr
Most már legalább 6 hónapja nincs nálam bekapcsolva a lapozófájl.
Ez idő alatt játszottam Quake-től (1996.) kezdve Mafián át a Tomb Raider-rel (2013.) Dying Light-on keresztül a GTA V/Online-al (amivel nem ritkán 16 órákat toltam-tolom) és egyik sem rinyált a lapozófájl hiánya miatt.
A maximum RAM használat játék közben nálam eddig ~15GB volt amit HWiNFO-val monitorozok vagy az állandóan futó MSI Afterburner-rel.
Egyedül a Firefox +50 megnyitott lapnál kezdett el problémázni hogy elfogyott a RAM.
-
menyus4661
tag
Úgy jön ide hogy véleményem szerint a 3 gb-os gtx1060 csonkolása jobban kijön ezekben a játékokban ugyanis a pont abból csonkoltak ami támaszkodik ezen játékok grafikus motorjára.Nem azzal magyaráznám hogy teljesen elfogyott a 3gb vram vagy is nem csak ezzel, mert a gtx 1060 6gb is gyengén teljesít kategória társai ellen ezen játékokban és 6gb vram ne hogy már elfogyjon amikor rx 480 4gb-on sem fogy el, röviden tömören így kapcsolódik ide....
-
menyus4661
tag
Igen ebben a két játékban megbicsaklik.De ha megnézzük pont ezen játékok azok amiben az nvidia katasztrofálisan teljesít amd kártyákhoz képest az rx 480 agyonveri a gtx 1060 6gb-ot is még ide sorolnám a wolfeinstein new colossust is !!
Vulkán még mindig nem fekszik az nvidiának és nem is fog szerintem de ez csak az én véleményem.
Volt rx 460 4gb a kezeim között minden játékban sokkal gyengébb volt mint a mostani 1050 kártyám.
Kivéve vulkán alatt ott kategória különbség van a két kártya között minden ásban egyértelműen jobb a gtx,
Wolfeinstein,Doom alatt teljesen elvérzik az Rx ellen. -
bul07
nagyúr
Tudod mi a vicces
560Ti 56.535 Ft (2011.07.26 ekkor raktam össze a régi gépemet, kép)
1050Ti 56.690 FtNa de hiába minden ez már így marad jöhet megint a spórolás, fene az egészbe
De tényleg nagy szerencsém van hogy nem 1060-as rendeltem , na akkor nem is tudom mit csináltam volna
-
snecy20
nagyúr
-
@Mans: 1400RPM körül stabilizálódik, 65-66 fok a GPU-hőmérséklet. Hozzátartozik, hogy a házam halk üzemmódban megy, az oldalsó exhaust nincs bekötve, és a hátsó 12cm-es is le van szabályozva 700RPM környékére. A CPU-n viszont olyan kialakítású cooler van, mint a ref, tehát az kifelé tolja a házból a levegőt (vannak is hozzá lyukak).
-
athomi
veterán
Azt én sem úgy gondoltam hogy összeadódnak a dB-ek, csak azt, hogy egy helyett két egyenértékű zajforrás van. Két egyforma hajszárító sem ugyanúgy szól együtt működtetve, mintha csak az egyiket működtetnénk. Azt mondjuk nem mondom, hogy az egy és kétventiset ugyanolyan fordulatszámok mellett meg tudnám fülre különböztetni házba beszerelve, 0.5-1 m távolságból. Valószínűleg nem.
-
athomi
veterán
Hangban a D5-ről csak az MSI Gaming és az Asus Strix tűnik tényleges ugrásnak, de ezek meg baromi felárasak voltak mindig is a GTX1050Ti-ben. A Windforce ventijei ugyanúgy 1250-1550 rpm-en üzemelnek terhelés alatt, mint a D5, csak alacsonyabb hőfokokat produkál, sőt, onnan is meg lehetne közelíteni a témát hogy két venti az dupla annyi zajforrás.
Ahogy elnézem a D5 az utóbbi időben 50 körül beállt, a Windforce 53-55 körül, a G1 55-től szokott indulni. Windforce tualjként nekem a D5 a legszimpatikusabb ha az árazást is figyelembe veszem. Mellesleg a két ventiseken duplaesélyes hogy a venti megadja magát.
-
wednesday
őstag
Jogos kérdés. Akkor úgy írnám le, hogy netezés, torrent, film közbe legyen főleg csendes. Terhelés alatt meg ne legyen hangos. Nyilván terhelésnél egy játék megy alatta, szól a hangszóró még, ha nem is hangosan stb.
Magyarán nincs olyan elvárásom, hogy mikor dolgozik a VGA akkor, ha fülelek a háznál, akkor se jöjjön ki egy nyikkanás sem, (persze nem vágom a földhöz a VGA-t, ha egy ilyenhez jutok hozzá kedvező áron, hanem örülnél neki), hanem, hogy zavaró hangja ne legyen, ami már feltűnő lenne játék közben.
Az egész az ár miatt kérdezem. +6-8-10 ezerFt-ot nem akarnék költeni típuson belül. De 2-3 ezerFt jobb hűtésért nem gond. Ha ennél a Giga D5-nél van csendesebb példány, alig drágábban, akkor az is jó lehet.
-
_Csordi_
csendes tag
A VM-eknek, nem különböznek ez esetben egy fizikai géptől abból a szempontból, hogy mindegyikhez van fizikai egér és billentyűzet is rendelve. Tehát a szerverhez 3db egér és 3db billentyűzet van csatlakoztatva. Ami ki van osztva a VM-eknek. Távolról is el lehet érni természetesen a VM-eket, de táveléréssel nem sok értelme van dedikált GPU-s VM-eket alkalmazni, mert a interneten nem tudsz áttuszkolni 60FPS-el full hd-s tartalmat. Esetleg belső hálón van rá esély, hogy működhet. Egyébként játékok alatt FPS-ben alig marad el egy ilyen VM rendszer egy fizikai géptől, mert a VGA-kat közvetlenül kezelik a windows 10-ek kikerülve a linuxos host rendszert.
-
zovifapp111
senior tag
De az 560 nem fog 2gb-nál többet enni játszható beállításokkal, nagyon harmatos kari.. Az 1050-1050 ti meg simán elvan 2.5-el. Az 1060-470-nél beszélhetünk 3gb felett. Nekem anno a 290-es 4gb-ja csak az új Lara Croft kalandjainál bizonyult kevésnek, minden más játékra elég volt.
-
Chaser
legenda
húha, azt a hatalmas hülyeséget magyarázd már el nekem, az iq szegény kicsi agyamban nem áll össze a kép...
azt mondottam volt, h néha el lehetett csípni 49-ért, ezzel szemben több hónapon keresztül el lehetett, mea culpa h nem néztem minden nap..én kérek elnézést
és akkor matek..most mikor 60-70e és hiánycikk 52k-ért köpködés, mert sokáig volt 49-ért, de a mutyis 48-ért nagyon jó számla és garjegy nélkül "hozzám szól" garival referencia nélküli emberhez....húúúúúúúúúúha, gond van itt a fejekben de legalább nem kicsi hanem nagy,...azóta már 66498,-ft pontosan, lehet
úra sírni ( : -
Chaser
legenda
oké, 49e-ről 52e br 3e, %-osan kb 5%...pfffffffffffffffffffffff
nem 60-65-70, 52,323,-ft egész pontosan
ram árak mintha kissé keményebben emelkedtek volna tavaly, úgy 70-100%-kal és mintha azóta se állt volna vissza az előző helyzet
csak sokan itt nehezményezték, h hulljanak a bányászok, itt a lehetőség, jó vga jó áron, persze köpködni mindig könnyebb mint cselekedni ( : aztán ha elfogy megint sírás h nincs vga brühümúltkor a 47e-s asusnál is csak a finnyáskodás ment
-
Chaser
legenda
nekem nem volt egyik se, illetve 1050ti volt de nem mértem mit tud
teszteket nézve hol ez hol az gyorsabb, átlag 5%-kal legyen gyorsabb, kb mérési hibahatáron belül van az is
ami nem vitatható az ára - a békebeli időkbeli ára, mikor a régi szériás 960-ak jóval drágábbak voltak, legtöbb 2gb-os is, és a fogyasztása - kis mérete is akinek számít, akár lp méretben, ő lett a legerősebb lp vga a 750ti után - -
Chaser
legenda
akkor már egyszerűbb bevinni a gépet, személyes átvétnél nincs rá kötelezettségük - csak műszaki hiba esetén és 3 napon belül -, aztán mindegy mit mondanak, ha utána mégse veszik vissza az kellemetlen, sokan jártak már úgy
netesnél még pk-t se bukja, azt is vissza kell fizetnie a kereskedőnek az eredetit, max nem kapja egyből vissza a pénzt, de nem csilliárdokról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest