- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
AllTheBest #4973 üzenetére
No, hát ezaz. Hiába lenne meg a GPU erő az 1060-ban hozzá, ha egyszer vissza kell benne venni a grafikát hogy nagy nehezen beférjen 3G alá. És akkor szvsz majdnem ott van az ember, mintha 1050Ti-vel menne...
-
snecy20
nagyúr
válasz
AllTheBest #4946 üzenetére
Ilyen 70k körül pénzekért viszont NEM szabad megvenni, mert csak felbátorítjuk vele az illetékeseket, hogy igen, nekünk ennyiért is el lehet adni, tessék tovább emelni az árakat...
Tápcsatis, 2 ventis pár hónapot használt Giga Windforce-ok mennek már aprón 53-56k környékén, jó a hűtésük is és húzni is lehet őket...
-
snecy20
nagyúr
válasz
AllTheBest #4943 üzenetére
Mikor ide először betévedtem, nekem azt mondták, hogy a legolcsóbb, legegyszerűbb hűtésű egyventis darabok is jók....
-
sqpp
őstag
válasz
AllTheBest #4943 üzenetére
Ez így van, Strixet akartunk mi például, de csak újonnan tudtunk találni szinte mindenütt, mármint aminek volt értelme. Sok a miner, meg a szar hűtés is. Hiába az olcsó ár.
-
snecy20
nagyúr
válasz
AllTheBest #4940 üzenetére
55-ért már találsz bontatlan új 1050ti-ket aprón... A 70k az már az 1060 3GB ára...
-
mcs
veterán
válasz
AllTheBest #4933 üzenetére
Épp most nézem, hogy a G1 perpillanat 87be kerül az egyik legnagyobb webes áruházban.
-
TTomax
félisten
válasz
AllTheBest #4933 üzenetére
Az Asus szerintem jobb lesz,de ki tudja milyen darabot fogsz ki.
-
TTomax
félisten
válasz
AllTheBest #4925 üzenetére
Mindkettő jó kártya.
-
dugo_
veterán
válasz
AllTheBest #4925 üzenetére
Mindkettő top kártya. Ha nem tetszik a piros, akkor el is dőlt a kérdés...
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
AllTheBest #3028 üzenetére
köszönöm mindenkinek a segítséget, végül a Strix mellett döntöttem. Egyrészt az alaplapom is Asus, másrészt a plusz PWM-es ventilátor csatlakozó miatt, így idle-ben csendesebb lesz a masina (oldallapi ventik sicc!), húzni nem hiszem, hogy fogom - egy monitoros FHD-ra szerintem elég lesz egy FX6300 mellé (sőt
). Amint megkaptam jövök még.
-
kolopele
nagyúr
válasz
AllTheBest #3003 üzenetére
Én sosem vártam el az Asus - tól hogy tápcsati nélkül komolyabb húzást is elviseljen, ugye még a power limit sem kitolható, de mivel 1440x900 - on mentek nem is igazán érdekelt, medium-high - on szinte minden ment 60 fps - sel. A sors fintora hogy amikor lecseréltem őket (ugye magam miatt, persze) 1060 - ra meg FHD - ra azóta ezek a lókötők a Minecrafton kívül mondhatnám semmi egyébbel nem játszanak, ahhoz meg kár lenne húzni bármennyit is
Ha ugyanazokat a beállításokat (gondolom medium) használtad mindkét kép esetében akkor az a 10 fps már valóban nem rossz.
-
kolopele
nagyúr
válasz
AllTheBest #3001 üzenetére
Sosem mondtam hogy szar lenne az 1050 Ti, volt belőle kettő is, egy még most is megvan, szóval nem vagyok teljesen kívülálló. Ha az probléma hogy a realitás talaján maradok vele kapcsolatosan és nem értek egyet több dologban sem akkor legyek troll. Szerintem arra való egy fórum hogy mindenki elmondja a véleményét, de lehet nem jól tudom.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
AllTheBest #2988 üzenetére
Azt hiszem a megjelenéskor a GPU-t csak 1911 MHz-ig lehetett tundingolni, vagy csak addig jelezték a monitorozó programok, de lehetett tovább is. Valami ilyesmi.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
AllTheBest #2985 üzenetére
Javítva lett az 1911 MHz-es bug?
-
MK VII
veterán
válasz
AllTheBest #2985 üzenetére
Erről beszélek.
MSI terhelve elmegy 67 fokig kb, G1 meg alig megy 60 fölé és mindezt kb 150 RPM különbséggel.
Számomra egyértelmű, hogy a G1-nek sokkal jobb a hűtése.
Én direkt nem OC-ztam semmit rajta. Gyári értékeken ment... Alig akart 60 fok fölé menni... -
MK VII
veterán
válasz
AllTheBest #2964 üzenetére
Na.. Ez már megint egy szép eredmény.
-
MK VII
veterán
válasz
AllTheBest #2962 üzenetére
Ohh.. Tényleg. Igazad van. Hisz még néztem is, hogy 200mhz-el alacsonyabb frekvencián mentek a ramok neked.
Húzd fel koppra te is aztán mérj már egyet úgy légyszíves. -
<Lacy85>
addikt
válasz
AllTheBest #2952 üzenetére
Azért ennél is látszik a tuning egy pöttyet. Ennyi jött össze alap órajeleken.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
AllTheBest #2948 üzenetére
Na itt azért egy picit meglátszik nálam a 75W limit. Így csak ennyi jött össze
(#2929) kolopele: FireStrike is lefutott gond nélkül +1Ghz VRam órajel mellett. De elég volt a kínzásból. megy vissza 500-ra.
-
válasz
AllTheBest #2749 üzenetére
Hmmm, az azért már 20-22% extra órajel a D5-ömhöz képest, abból kiesik cca. 12-15% extra teljesítmény. Ha a memória is bír ennyi OC-t, akkor 20%. Az már egészen jó
-
athomi
veterán
válasz
AllTheBest #2555 üzenetére
Power limittel rengeteget játszottunk, semmit nem ér. Hőmérséklet alacsony tartásával még próbálkozhat, mert 1492 MHz-en elvileg 1900 MHz fölé kellene boostolnia a kártyának. Esetleg a fesszel is játszhat még ha van hozzá vállalkozó kedve, bár azt én már hanyagolnám.
-
HdRew
őstag
válasz
AllTheBest #2513 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Igazából nem tudom ennél a kártyánál mi már a durva oc illetve mi az "átlagos". Nem szeretném lángokban látni a kártyát.
-
athomi
veterán
válasz
AllTheBest #2494 üzenetére
Azt babonából nem húzom.
De komolyan.
A memória általában ezt a 2002 MHz-et bírja, de ph!-s tesztben volt kártya, ami a 2027 MHz-et is bírta.Ezt a 2012 MHz-es boost órajelet milyen base órajelen érted el? GPU-Z-ben nézted milyen fesz. társult ehhez a 2012 MHz-es órajelhez?
-
athomi
veterán
válasz
AllTheBest #2490 üzenetére
És tényleg működik, csak fel kellett venni a venti fordulatát, hogy a GPU ne melegedjen és simán tartotta a magasabb órajelet.
-
athomi
veterán
válasz
AllTheBest #2490 üzenetére
Erre eddig nem is gondoltam, hogy jól felnyomjam a venti fordulatát és úgy próbálkozzak, pedig ugye a boost 3.0 órajelét a GPU hőmérséklet is befolyásolja. Na ezt én is kipróbálom ha lesz egy kis időm.
-
athomi
veterán
válasz
AllTheBest #2487 üzenetére
Tartja is folyamatosan vagy csak felboostolt pár percre? Olyan órajelet én is találtam ahol majdnem felboostolt eddig, de nem tartotta egy fél percig sem, ~2 perc múlva pedig még lejjebb esett az órajel, mintha kevésbé húztam volna.
-
athomi
veterán
válasz
AllTheBest #2465 üzenetére
Pár °C-kal hűvösebb, meg talán valamivel kevesebb rpm-en mennek a ventik, ezért nekem nem érte volna meg, de nem egy akkora árkülönbség a 2500,-Ft, hogy az én véleményem miatt visszamond.
Tuning témában ha kicsit visszaolvasol, akkor elmúlik a kíváncsiságod.
-
athomi
veterán
válasz
AllTheBest #2459 üzenetére
Melyik az a sima windforce oc?
-
tomaszka88
aktív tag
válasz
Megéri kiadni érte még a plusz 2500-ft, és sem bántam meg.
-
fauv
őstag
válasz
Megéri a 2500 Ft-ot.
-
TTomax
félisten
válasz
AllTheBest #2426 üzenetére
Játékra válogatja,nálam ME Andromédánál volt visszaesés pl.
-
TTomax
félisten
válasz
AllTheBest #2423 üzenetére
Az alulfeszeléssel nem árt vigyázni,sajnos én azt tapasztaltam hogy noha hűvösebb lett a kártya,nem is fagyott de a teljesítmény érezhetően visszaesett azonos órajelen.Tehát például 2050Mhz 1,05Von akár 20-30%al is erősebb a vga mint 2050MHzen de 1Von.
-
fauv
őstag
válasz
AllTheBest #2418 üzenetére
Ezt az alul feszelést nem értem. Ha kevesebb feszt adsz neki, nem romlik a kártya teljesítménye, nem lesz gyengébb?
Nem egyszerűbb megoldás az, hogy vissza veszed a felbontást egy picivel , plusz bekapcsolod a vsyncet ?
Én így csinálom, így csak 50-75%-os terhelés alatt van a gpu, 50-55 fok körül, mivel 60 fokig passzív a kártya, gyakorlatilag álló ventikkel játszom.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
AllTheBest #2416 üzenetére
960-am is úgyszintén WF volt, 4GB-os. Nem tudom akkor. Lehet én voltam szerencsés
-
athomi
veterán
válasz
AllTheBest #2391 üzenetére
A tápcsatisok tartják az 1911 MHz-es boost órajelet, a tápcsati nélküliek kicsit alacsonyabb órajelet tudnak és ott is ugrál az órajel. [link] [link] Nem egy egetrengető a tápcsati előnye. Persze ha ki akarod a GPU-ban rejlő lehetőségeket teljes mértékben aknázni, akkor továbbra is a Gigabyte Windforce-t ajánlom.
-
athomi
veterán
válasz
AllTheBest #2379 üzenetére
Keress Gigabyte Windforce-ot 50-53,-EFt körül, ennyiért boltból is kifogható. Napi szinten mozognak az árak, sőt nap közben is, szóval figyelgetni kell.
Tápcsatihoz miért ragaszkodsz?
-
fauv
őstag
válasz
AllTheBest #2379 üzenetére
Jelenleg még drágák az 1050 Ti-k a boltokban. Nézz körül itt az aprón, sokan árulnak új, újszerű kártyát elfogadható áron, 45 ezer körül.
-
AllTheBest
őstag
válasz
AllTheBest #2355 üzenetére
Valaki?
[link]
-
Bird
addikt
válasz
AllTheBest #1787 üzenetére
Hát ebben a kialakult helyzetben én ezen erőssen kételkedek...
-
zovifapp111
senior tag
válasz
AllTheBest #1769 üzenetére
És teli lesz az apró szénné használt rx kártyákkal ;-)
-
Chaser
legenda
válasz
AllTheBest #1705 üzenetére
nem kell tőle félni, tavalyi év már hivatalosan is nem támogatott volt
soha nem volt semmi értelme, csak az aktuális csúcs kártyáknál, ahova magában a csúcs kevés volt dobott rá 30-40%-ot
jelenlegi tendenciát követve új vega csillagászati áron lesz, mit gondolsz ha egy sz@ros 480/580 nincs kiskerben 120 alatt mennyi lesz a vega?
ha lezajlik ez az egész akkor lehetne értelmesebb ára, de akkor nv szinten is újra az leszszerk: iponon néztem, ott 2 év van...megy a matek, köszönöm ( :
-
athomi
veterán
válasz
AllTheBest #1705 üzenetére
Az hagyján, de egyre többnek kezd elszállni az ára és 100 körül kínálják a kiskereskedők.
Gondolom ugyanattól a nagykertől rendelnek, az meg jól felárazott.
Ebből még van és nem szállt el az ára (még 47k), igaz aktív hűtéses, de be lehet vállalni.
-
Chaser
legenda
válasz
AllTheBest #1698 üzenetére
semmi értelme multi gpu-nak, max a két legerősebb kártyánál 4k-ra
1070 lazán hoz két 1060-at, nem lineárisan skálázódik sli/cf, ha van 40-50% plusz az már jó
"válság" előtt beugró 1060 80e volt, 1070 1201080 170-180-tól
ráadásul multi gpu-s rendszereknek már kb lőttek, gyártók is rájöttek semmi értelme és nincs rá fejlesztésChepany erről a véleményem kizárt dolog mert nem tudom
sok tényezős játék
a_kvánál elvileg van készleten 47k-ért asus phoenix, rendeltem egyet biztos ami biztos, ahogy néztem bejött a tegnapi eszmefuttatás és ezeknek is el fog mászni az ára, az van még régi áron ami készleten volt, amit linkeltem passzív palitot sok helyen már 100e-ért rendelhető ( : iponnál nincs készleten, így a kiírt kb semmit nem jelent
lehet el is rongyolok azért a vga-ért még ma ( :szerk: cybermanus lassan mindegy ki mit nézett ki, azt fog venni ami van:d
msi gamingért 55-öt adtam volna, már 58-59, pontosabban az x annyi, olcsóbb gaming 65 inkább -
Sir81
aktív tag
válasz
AllTheBest #1698 üzenetére
RX 480-ra nagyon ne számíts. Jön az új széria, nem fognak már régit gyártani. Az meg valóban szánalmas, hogy a sok kretén bányász elkezdi magyarázni hogy napi 24 órás járatás után igenis érdemes vásárolni tőlük! Annyira szánalmasak!
-
Chaser
legenda
válasz
AllTheBest #1695 üzenetére
erről van szó, a gyártók nem voltak erre felkészülve, ami nem meglepő
most valszeg 48 órából 24-et mennek a gyárak ( :
de ha az lecseng tömeges túlkínálat lesz, nagy eséllyel a gyártók is kénytelenek lesznek árat csökkenteni -
Sir81
aktív tag
válasz
AllTheBest #1637 üzenetére
Nem tudom hogy ki az aki ezek után megérti ezeket a bányászokat, ne adj isten szereti is őket, de ez már tényleg nem normális és látszólag a gyártók is tojnak rá perpill. Lehet muszáj lesz bevállalnom bár az tuti hogy egy PlayerUnknown's Battlegrounds-hoz kevés lesz, de ha nem jön ki az új 2060 idén és a régi 1060 sem tűnik fel a piacon normális áron akkor nem kérdés a kérdés...
-
Tom5
addikt
válasz
AllTheBest #1595 üzenetére
Én is jó áron adtam el az RX480-at. Nem siratom.
Teljesen jo a kis 960. Ha meg kevés majd váltasz felfelé. -
Tom5
addikt
válasz
AllTheBest #1592 üzenetére
960-al tudsz mutatni eredményt?
-
Tom5
addikt
válasz
AllTheBest #1589 üzenetére
-
Tom5
addikt
válasz
AllTheBest #1589 üzenetére
Ez full alap. Megnézem majd OC-vel is.
-
senki66
senior tag
válasz
AllTheBest #1550 üzenetére
Látod, ízkések és pofonok, Én elvileg pont az árfordulón vettem 73k -ért, de mégsem tartottam meg a problémái miatt, lehet, hogy bányásztak vele 7/24-be, de végül is nem az a kérdés már, hogy én miért nem tartottam meg, hanem hogy Te miért is akarsz válni tőle?
-
senki66
senior tag
válasz
AllTheBest #1548 üzenetére
"ha a hétvégén nem sikerül valami normális kártyát beszerezni, akkor maradna giga" - hidd el a Giga teljesen normális kártya, nekem volt 2 db MSI RX480 Gaming X 8 GB kártyám, ami agyon volt istenítve és mind a kettővel gondok voltak, örültem, hogy végül visszakaptam a pénzem és olcsóbban vehettem egy "xar" Gigát, amivel semmi gond nincsen - igaz kissebb teljesítmény, de nincs akadás, kép fátyolozódás, hőproblémák, semmi driver, firmware mókolás, hanem színtiszta "Plug and play" - sok kártya topikjában ezerrel nyomják az MSI-t , ami lehet hogy jó gyártó, de nekem abszolút nem jött be, sem az Asus (korábbi negatív tapasztalatok) és nem is nagyon hiszem, hogy a nagy elfogultság mögött nincsen semmilyen üzleti érdek.
-
athomi
veterán
válasz
AllTheBest #1531 üzenetére
Ha félpasszív kell, akkor Asus Expedition, Asus Strix, MSI Gaming, Gigabyte mindegyike (kivéve LP). Ezek terhelve is csendesek.
-
válasz
AllTheBest #1529 üzenetére
Szvsz vedd a legolcsóbb Giga-t, oszt' jóvan'!
-
shteer
titán
válasz
AllTheBest #1529 üzenetére
ennyi időre nem mindegy melyik?
én mostanában előnyben részesítem a félpasszív verziókat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING garis 2027.03.28-ig
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- Gainward GeForce GTX 1660 Ti Pegasus OC 6GB GDDR6 + egyéb alkatrészek
- ASRock RX 6950 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest