- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ciccuka #1455 üzenetére
A közelmúltban volt 2db 750Ti-m (1db LP és 1db WF2) , és most 1db 1050Ti-m a Giga-tól.
A felsorolt jelenségek egyikét sem tapasztaltam, egyik példánynál sem (oké, a LP változatnak hallható a ventije, de az más tészta).Ellenben az MSI N750Ti-2GD5/OCV1 ventije terhelés alatt érzékelhetően kerregett, az Asus GTX750TI-PH-2GD5 esetében pedig előjött nagyon enyhén a cicergés, ami azonban egy tápcserét követően szinte teljesen megszűnt.
Akkor most nálam van a hiba?
-
Viktor77
titán
válasz
Ciccuka #1451 üzenetére
Érdemben hozzászólni? Te hol tetted? Állításaim megerősítése? Javíts ki ha tévedek, de még ott tartunk, hogy te állítottál valamit, amit ezidáig sem sikerült alátámasztanod.
Egyelőre itt tartunk, ha már elfelejtetted volna. Ennek a hsz-nek az alátámasztását várjuk.
athomi: szerencsére én csak F1 topicban találkozok vele, de ott is kapja/kapta az ívet rendesen.
-
athomi
veterán
válasz
Ciccuka #1448 üzenetére
Még mindig zöldségeket beszélsz, a francia linked semmit nem igazol.
Az megvan, hogy rákerestem a cicergés szóra itt a topikban és csak a te hozzászólásodat dobta fel? Közlöm, hogy nem cicereg egyik GTX1050/Ti sem. Köszönjük hogy itt voltál, viszlát!
Viktor77: Ezt csinálja minden topikban...
-
Viktor77
titán
válasz
Ciccuka #1427 üzenetére
1. Hány márkáról rakjak ide linket, amikben hibásnak tüntetik fel? Sejtheted, hogy bármelyikről tudnék, százszámra.
2. Amiből sokat adnak el, abból több lesz a hibás. Ez elég logikus.
3. Hogyan kapcsolódik az 1060 az 1050-hez?Egyszer kifogtam egy hibás Abit lapot. Képes voltam felfogni, hogy nem összes Abit lap szar, és az után is csak Abit lapjaim voltak (amíg voltak), nagy megelégedésemre.
-
athomi
veterán
válasz
Ciccuka #1427 üzenetére
Fogd már fel, hogy GTX1050/Ti-ket ajánlgatunk, leszarjuk mi van a GTX1060 topikban. Aki GTX1060-at akar venni az átfárad a topikjába és ott majd ajánlanak neki nagyobb tapasztalattal, nagyobb rálátással kártyát, mint amennyi neked van. Kérlek ne írogass olyanokat zöldségeket a GTX1050/Ti topikban, hogy a Gigabyte GTX1050/Ti nem ajánlott!
-
Alpachino
veterán
-
Chaser
legenda
válasz
Ciccuka #1246 üzenetére
minden vásárlásnál szó van a meghibásodásról, max lehet úgy csinálni, hogy olyan sosevót' soselehet'
ha nem lenne kötelező és adható garancia, boltban is minden sokkal olcsóbb lenne, a termékek árának nagy része a garancia
minden meghibásodhat, meg is hibásodik, a kérdés mindig csak egy, a _működő_ és _nem működő_ állapot közt eltelt idő, amit előre senki nem tud
elsőre persze jó vételnek látszik, átgondolva - amennyiben gond van - már nem az, ha nincs gond megérte, de az majd idővel derül ki, és amíg itthon van 46k-ért igaz más gyártótól de korrekt hűtéssel modell sztem kár gondolkozni rajta, de ezt mindenki maga dönti el nyilván
a mondandóm arra irányult, aki belevágna gondolja át, az is igaz nem az én pénzemmel játszik ( : -
Chaser
legenda
válasz
Ciccuka #1243 üzenetére
nyilván rengetegen vesznek ennyiért 1050ti-t, mikor +10-ért 3 gigás 1060 van
neked annyi közöd van hozzá, hogy ne úgy állítsd be, mintha 100% hogy nem hibásodik meg és nem kell vissza küldeni, mindent összevetve ez egy erősen kihagyható ajánlat
aki akar rizikózni annak nyilván hajrá, pár ezer ft-ért jó buli
de ez off és sztem kiveséztük ( : -
Chaser
legenda
válasz
Ciccuka #1241 üzenetére
az eléggé, és a 100% között van egy rés, ha te abba a résbe kerülsz nem vigasztal az eléggé szó utána
nem 10-20k-val olcsóbb így, hanem 5k-val...egszen addig amíg be nem üt egy meghibásodás
nyilván azért küldeném vissza, ha meghibásodik
gondolom nem garantálod senkinek, és nem vállalsz érte anyagi felelősséget ha valaki vesz és mégis meghibásodik ( : na ugye
innentől mindenki el tudja dönteni megéri-e neki -
Chaser
legenda
válasz
Ciccuka #1224 üzenetére
és mennyi idő a szállítás? ha gariztatni kell mennyi vissza?
itthon van wf-es gb 50-ért értelmes boltból, 46-ért meg 1 ventisdark2 kifizetik/kifizették, az legyen az ő gondjuk, ha egy ilyen értékű kártyát nem tudnak tartalékolni úgyis bezárnak pár hónapon belül, szóval mind1
van aki visszaküld shopnak több 100e-s tv-t/notebookot, értelmes országokban ez már rég alap és működik, itt még kicsit szokni kell a boltoknak, de alakulnak
egyébként ha nem tévedek nagyot nem fog menni azzal a lappal, de ki kell próbálni -
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asztrofotózás
- Projektor topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- PNY - Founders - Referencia hűtéssel - GTX 780 TI - Korának leggyorsabbja - Gyűjtőknek is
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- ASRock RX 6950 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest