- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyus4661
tag
Throttlingot nem tapasztaltam a kártya tartja a boost órajelét 82 fokosan is,monitoroztam.
Tehát semmilyen problémát nem tapasztaltam ilyen hőfokok mellett sem, viszont ha 75 fok alá be tudnám vinni
megnyugodnék, erre a megoldás a ház oldallapjának kivágása lenne mert belülre már semmilyen venti nem fér, a linkelt képen igényesen meg van oldva a ház oldallapja csak ezt fogalmam sincs hogy tudnám kivitelezni nyilván flexem meg ilyesmi van itthon no de azzal neki esni én nem fogok mert abból csak gányolás lenne, esetleg kivel vagy milyen szakmabelivel lehetne ezt megcsináltatni vagy ha esetleg házilag van rá módszer annak még jobban örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Jövedelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged