- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
válasz
tome.jr #10543 üzenetére
Figyi tesó!
Ha van kedved "értelmes" rendszert építeni, akkor szerintem a 3db 260-ast cseréld le 2db 280-asra.Szerintem az lenne a legkézenfekvőbb. Pénzbe kb pont beleférne, és teljesítményben tuti nyernél vele. Emellett nem fogyasztana annyit, a helykihasználás is sokkal jobb lenne, és nem lenne a szarakodás a TRI-SLI-vel.
Mondjunk még érveket, vagy ennyi elég lesz?
Ezt most szigorúan jóindulatal mondom.
Láthatod te is, hogy a 3. kártya szinte csak dísznek van.......
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10543 üzenetére
"Inkább te veszed személyes sértésnek azt amit írtam és érzelemmentesen nem igazán tudsz nyilatkozni. De ezt már megszoktam tőled."
Ebben igazad van. Tudod miért van ez? Mert az emberi ostobaság "fáj", és mindig is fájni "fog".
Félre ne érts...nem irígylem tőled, mert lenne rá keret, csak ésszel költekezem, és inkább minden reggel "nagykanállal eszem a kaviárt" mint ilyen ostobaságokra költsek, aminek nem sok értelme, a gizdulást kivéve."A kurvázásban meg segíthetnél, nincs tapasztalatom benne."
Dugjam meg helyetted? Mit lehet ebben segíteni?
"Szippantasz" előtte egy kicsit, leöblited egy kis whisky-vel majd utána már megy minden magától. 240k-ból jópár napig "fullon" lehet lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest