Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
-
rup1u5
nagyúr
Ahogy olvasgatlak itt titeket kedvet kaptam egy kis voltmodhoz én is.
Mivel tudnám 55nm-es 260-am feszültségét emelni?
Csak nibitor-al?
msi afterburner nem enged feszt állítani.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz rumkola #18504 üzenetére
Akkor az sajnos 55nm-es...a GPU-z nem megbizható.... a GTS250-re is 65nm-t ir,én pedig biztos vagyok benne hogy az 55nm-es...
Borderlands...az igen...most éppen nem játszok vele,de a lvl 39hunter-al fejeztem be a Playth1-et a másodszorra sokkal durvább... bejön a hangulata...
(#18506) rup1u5
64bites OS?[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
fsb1000
nagyúr
válasz rumkola #18500 üzenetére
A 260 soc Biosában van 1.18V is "gyárilag", de szerintem az 1.17-et használja alapból, legalábbis az jelenik meg, de a legördülőben választható lenne az 1.18 is. (nagyobb nincs)
Én arra gondoltam, hogy az 3D extrához tartozó VID-et helyből 1.2V-ra állítanám.
Sok?Nem lenne rossz elérni a 800MHz-t, de szerintem ahhoz vízhűtés kéne, a "gyári" hűtést meg nem akarom leszedni, mert lehet eladom ezt a kis tuningos kártyát...
Ha legalább szabvány csavarok lenének a léghűtőjén.. de nem valami spéci lemezcsavar féle.
Vizzel a mem is menne talán többet, mert most gyak. "fullcover" a hűtés gpu oldalon és a meghúzott gpu nagyon fűti a RAM-okat. (az UD egyik hátránya,,,,)A gyártó szerint nem megy a 800..... és a 680 az ideális:
Viszont akárhogy számolom, többnek kéne lennie a WATT növekménynek.
Lehet ez csak kamu infó. -
rup1u5
nagyúr
válasz rumkola #18513 üzenetére
Így már értem, hogy miért nem akar 700mhz fölött stabil maradni.
(#18514) fsb1000: Igen. 55nm-es. Ezért nincs más lehetőségem csak a nibitor ha feszt akarok emelni.
Az módosított biost mivel tudnám besütni? Utoljára 6800GT-n csináltam ilyet és már nem emlékszem.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
fsb1000
nagyúr
válasz rumkola #18517 üzenetére
Állítsd a ventit 100%-ra, ha csak egy bench eredményt akarsz.
Ha picit többet, akkor nyisd rá az ablakot a gépre, 10 fok csökkenés elég sokat számíthat. (ha léggel hűtesz)Kellemes ventihanggal zárt házzal (játék alatt) 730/1610/1300 lett a nyerő a 260 soc-nál.
De furmark alatt 10 perc után felküzdi magát a venti 80%-ra.A zárt "midi" házzal az lehet a gond, hogyha alul nincs elég friss levegő (nálam kevés van, mert alig mennek a ventik) akkor a kártya hátulján leadott hő egy részét szépen visszacirkuláltatja a kártya, mivel a légáramlat olyan, hogy "fentről" kapja a levegő egy részét.
-
rumkola
veterán
válasz fsb1000 #18518 üzenetére
700/1550/1200-nál valahogy fél órát bírt a borderlands aztán fagyi
most rámegyek arra, hogy gpu lejjebb, shader pedig följebb
hőfok jó, fix 80%-on próbáltamszerintem a gpu a gond, remélem a shaderek bírják (1600 nagyon fasza lenne)
Viszont a fesz emelés nagyon számított, mert 750/1600-on ment a 3dm06, igaz csak 2 percig.
Előtte el sem indult ilyen órajelekkel.[ Szerkesztve ]
-
rumkola
veterán
válasz rup1u5 #18520 üzenetére
ez nem így működik, hogy rányomsz az nvflash.exe-re )
totalcommanderrel menj az nwflash könyvtárába, másold be ebbe a könyvtárba az új bios-t amit be akarsz sütni (mondjuk ujbios.rom a neve)
utána total commanderben legalulra beírod: CMD (erre megnyitja a dos promtot)
ezután a dos promptba beírod: nwflash ujbios.rom
ennyielső csííppanásnál kezdi, másodiknál végez
újraindít, kész
[ Szerkesztve ]
-
-
rup1u5
nagyúr
Hogyan tudnám flash-elni a kártyát?
-floppy meghajtóm nincs.
-64bit-es Win7-et használok.
-pendrive-ot nem enged indítólemeznek formázni.Mi a megoldás? Ne mondjátok azt, hogy szerezzek egy floppydrive-ot, mert 2009-ben inkább felkötöm magam.
-
fsb1000
nagyúr
válasz rup1u5 #18528 üzenetére
Hirens boot cd. (ennek van USB-s változata is)
CD-ről boot és volkov comander NTFS támogatással - elvileg látja a particióidat.
pl. C:\NWF -be van a flashelnivaló progi meg az adat is.Vagy csinálsz olyan particiót ami FAT32 és oda teszed a NWF-et, akkor azt kőnnyebb elérni DOS promptból.
USB bootnál még egyszerübb, mert az USB-n lehet helyből az NWF
Van valami HP-s USB boot cucc is, de azt sosem próbáltam.
Ha végképp nem megy, akkor Win98boot cd, de akkor is kell egy FAT32 particó amiről dolgozol. (vagy egy CD, amire kiírtad a NWF mappát.) -
fsb1000
nagyúr
válasz rumkola #18527 üzenetére
Két dolog miatt vettem meg a Giga SOC verzióját tizenezer forinttal drágábban
- Az eladó szólt, hogy azonnal vihetem (ez tetszik, nem kell rendelgetni)
- Van egy fixa ideám, mely szerint az ilyen OC-os cuccokba válogatják az alkatrészeket és ez tuningban segíthet, vagy legalábbis nagyobb az esélyem olyat kifogni, ami a szórásnak a jobbik oldalán van.
Ez SOC már nem ref kártya, mert a vrm is más, a nyákot is a Giga gyárta (tatja) igy reménykedtem.
A Mem felülmúlta a várakozásaimat. A GPU-nál viszont többre számítotttam.Igy is magas órajeleket érek el, de ez nem az én érdemem, hanem a gyártóé.
Egyébként a gyári órajel is kb 20%-val magasabb, mint a ref, és nagyon jól megy.
(egy HD 5770-et cseréltem erre) -
rumkola
veterán
válasz fsb1000 #18531 üzenetére
no én meg 5770 és ez között vaciláltam
mesélj, mi a különbség így tapasztalatból?
a táblázatokból már elegem van, az okoskodókból meg pláne (akik a táblázatok alapján okoskodnak, de nem volt egyik vga-juk sem, ez a típus a legveszedelmesebb, bármire képesek igazuk bizonyítására )alonso: ezt miért ide?
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz fsb1000 #18529 üzenetére
na jó!
ez már nekem kínai.
keresgélek google-al és próbálgatom ezt a hiren-t is de nem sokra megyek vele.
ő már hajlandó lenne boot disknek formázni a pendrive-ot de honnan a bánatból kerítsek neki DOS system file-okat?
ilyen macerás flashelésem se volt még.Na úgy néz ki itt megtaláltam a szükséges file-okat.
Már csinálja a boot usb-t. Majd mindjárt kiderül tudok-e vele flashelni.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz rumkola #18530 üzenetére
Mindent lehet... ott is bitek vannak.
http://www.hiren.info/pages/bootcdNTFS Dos Pro 5.0
To access ntfs partitions from DosNTFS 4 Dos 1.9
To access ntfs partitions from DosParagon Mount Everything 3.0
To access NTFS, Ext2FS, Ext3FS partitions from dosNTFS Dos 3.02
To access ntfs partitions from DosÉn ezzel szoktam dolgozni:
Volkov Commander 4.99
Dos File Manager with LongFileName/ntfs support
(Similar to Norton Commander) -
fsb1000
nagyúr
válasz rumkola #18533 üzenetére
Szubjektív módon döntöttem, bár nem vagyok gyártó hívő:
A GTA4 jobban megy GTX260-val. Ennyi.
Nem csak az a pár fps, hanem valahogy döccenésmentesebb is. Még a látvány is szebb, de ezt lehet csak képzelem.
GTX 285-öt lecseréltem pár hónapja, és azóta ismét váltogatom a VGA kártyákat.Az 5770 nagyon tetszett az alacsony fogyaszása miatt, de a tuning egy kudarc volt (ez csak hobby, de azért zavart.) Elötte 5750 is volt 1 hétig, de azt is gyorsan eladtam.
Jó az 5770, de jelenleg nem érdekel a dx11, meg olyan az a kártya mint egy csili-vili sportmotor a legújabb, de gyenge motorral, a G200-as sorozat meg egy böhöm túramotor képzetét kelti. A G200 már sokkal jobban nem fog avultálodni, az 5xxx széria meg jövő ilyenkorra felét éri.
Kinek melyi tetszik.... ez a középkatógira teteje. Nagy különbség szerintem nincs.
Meg kell nézni a kedvenc játékban mit produkál és fő szempontként lejegyezni.A következő egy GTS250 lesz, ha addig az NV nem mutatja be az új modelljeit.
Jó lenne egyet széthajtani..... azokra már nem kell annyira vigyázni. -
TTomax
félisten
válasz fsb1000 #18539 üzenetére
GTS hmmmm én is vettem egyet... éppen azt nézem hogy 1350-et megy a ram rajta... a GTX280-am nem emgy ennyit....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Laraxior
titán
válasz ALONSO11 #18537 üzenetére
és ezért kell tönkrebaszni a topikot? takarittasd el...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rup1u5
nagyúr
válasz fsb1000 #18538 üzenetére
Igen-igen.
azzal csináltam boot-olható pendrive-ot és rá is másoltam az nvflash-t meg a mod-olt biost, be is bootolt róla szépen a gép de mikor beírtam neki a parancssort akkor kiirta hogy az nvflash nem dos-os. Most akkor melyik nvflash-t kéne használnom, hogy dos alól tudjak végre flash-elni?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
kpal
nagyúr
Egyik ismerősöm venni akar gtx280-at csak annyi lenne a feltétele hogy kis tuniggal elehet-e érni a 285-ös teljesitményét?
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz fsb1000 #18541 üzenetére
Ö az..., a hütöje hangos mrg gyenge is,de a fetekre nem kell barkácsolni, a ramokra meg nem raktam semmit... 1300-on hajtom 24/7....770/1917/2600 és semmi macer csak MSI afterburnerböl buheráltam...és nagyon hitvány házban van..egy 120-as ventim van hátol...elöl semmi..meg az oldal lekapva.. mindjárt linkelek egy képet szerencsétlenröl mit bir foldingban.Az álam leesett mire nem képes...
#18544) kpal
Simán... az összes GTX280 megy a ref 285 orajelein...nem nagy ügy...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz fsb1000 #18547 üzenetére
Azok nem mennek olyan jól de ajánlom az Asus dark knigt-ot... az 1G-st azon nem véletlen van 2X6pines PCI-E csati...
Öhm most nézem,hogy csak az 512-es van 2X6pin az 1G-os nincs csak 1X6pin...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest