Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz Laraxior #18200 üzenetére
De mikor lesz szükség 1000W-ra, hány év az még egy átlagos felhasználónak? Addigra a táp is leadja a szerelést. Ezért érzem feleslegesnek ekkorát. Az, hogy elég 400W az rendben, de hírtelen beesik egy visszautasíthatatlan ajánlat, hogy vegyél még egy vga-t és kiépüljön az sli akkor nem hátrány az a 600-as.
De az 1000 még akkor is túlzás.
bognar110: nem, az egyikben egy 8800gt volt a másikban meg valami Ati. De arra is rá van számolva, közel sem fogyaszt annyit.[ Szerkesztve ]
-
brutte
aktív tag
Hy.
Ha esetleg van köztetek olyan aki tud gigabyte kártyákat(gtv 260) garanciálisan cserélni, az kérem írjon privátba.a többit megoldjuk.
Köszönet!
"Soha ne add fel! Csak ha van rajta elegendő bélyeg!"
-
Laraxior
titán
mennyibe is fáj?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LSL1337
őstag
üdv, pár napja egy 275össel énis beléptem a klubba, kérdésem az lenne hogy a ventit és az órejelet mivel tudom szabályozni? már rég foglalkoztm a témával (2év), akkor még rivatuner és atitool volt az általános
szóval ezeket a kártyákat mivel kell vista alatt piszkálni, lehet módosítani a venillátor profilt egyáltalán?
amúgy egy 660/1200as gyári OCs Gigabyte 275ösről lenne szó
köszi!
-
bognar110
őstag
Hello! Néztem elégé jó szerintem sli támogatás 2 db pci kábel! Bocsi ha mindig tápokat rakok be de körül nézek és vélemény kellene bocsi még1x AZT HALLOTAM JÓ TÁP MÁRKA EZ
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz bognar110 #18215 üzenetére
Akkor már inkább egy Corsair VX450.
Nagyából egy ár de ég és föld a különbség a Corsair javára.(#18216) Henk:
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
LSL1337
őstag
válasz vhunor #18218 üzenetére
nos rivatunerrel piszkálgattam, a 2d fant levettem valahogy 25%ra, így idle 69 fokos a cucc, 35%ig nem hallom a különbséget, szeretném újra visszatenni az auto modban a min sebességet 35%ra, azt hogy tudom megtenni?
és tuningnál érdekes dologba ütköztem, emeltem emeltem az órajelet, 724en stabil volt, feltettem 730ra, ott 3dmark error, restart, 724t futtatom ujra, megint 3dmark error de kb 30mp után, elötte a 2db hdr teszt lefutott 3x, és stabil volt, a gpu 84 fok fölé és 56% fan speed fölé soha nem ment, 5let?
memet nem piszkáltam egyenlőre
-
Sifre
senior tag
válasz bognar110 #18215 üzenetére
+1 szavazat a Corsair VX450-re
Fogyasztásmérő szerint a gépem idle-ben 100W-ot fogyaszt, Prime+szőrösfánk kombóval 300W-ot, tehát egy jó minőségű 400-as táp simán elviszi. Én is csak a halksága és hatásfoka miatt vettem a Corsairt.
Összehasonlításként megmértem egy noname 450W-os táppal rendelkező Celeronos, int. VGA-s gépet, és az 130W-ot vett fel idle-ben, tehát nem éri meg spórolni a tápon
-
ditrichd
tag
Üdv: tom hogy nem igen ide tartozik de 9800 gx2 ömet cserélném gtx 260-275 ha valakit érdekelne privi
-
syC
addikt
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy ugye gtx280-ból nem készült nem-refnyákos változat? agyarul bármelyik bios jó bérmelyik gtx280-ra?
•
-
Sifre
senior tag
válasz Ediva8 #18221 üzenetére
Teljesen meg vagyok vele elégedve, bár referenciahűtős példánnyal még nem találkoztam, tehát nincs összehasonlítási alapom, de szerintem a hűtése is teljesen rendben van, terhelve sem melegszik jobban 86 foknál.
Alapból 40%-on járnak a ventilátorok, így 2D órajelen terheletlenül kb 50 fokos, de kissé gyengén szellőzik a házam. A hangja alap fordulatszámon szerintem nem zavaró, persze 100%-n már eléggé süvít, de játék közben még sosem tekerte fel ennyire magától.
Az órajelszabályzás az esetek 90%-ban jól működik (182.50-es Forceware-el), terhelésre mindig megemeli az órajelet és csak ritkán felejti el visszavenni.
Csináltam egy gyors tesztet a FurMark-al, miközben az EVGA progival mértem az értékeket:
-
csucsu69
tag
válasz Ediva8 #18225 üzenetére
A 182-s driverekkel próbáld.Én a 182.06-t használom(ezzel 2d-ben lehet filmet nézni) ,ref. hűtős kártyám van, 35% venti 42 fok alapon és nagyon-nagyon halk, load 65-67fok 60% ventivel , itt már van hangja.A ref. hűtés előnye a GS-sel szemben, hogy kiviszi a meleget, bár így is felfűti a környezetét.Msi Afterburner monitorozásra és venti profil csinálásra.Üdv!
-
csendes tag
GTX 280 Videokarimmal lenne hiba.. mar irtam a forumra, de sajnos nem oldodott meg a gondom. Azota is ugyanazt csinalja, hiaba kuldtem vissza gariztatni iponhoz, 2 nap mulva visszaszoltak, hogy semmi baja.. majd bevittem hozzajuk a gepem, es kb 5 oran keresztul teszteltem, de hat persze, hogy nem jott elo a gond az uzletben sem ... Majd amikor hazajottem masnap igen. Szoval ilyen dolgokat csinal: http://img406.imageshack.us/i/mentett.jpg/ ezt a kepet mar korabban is mutattam a forumon..csinaltam egy ujat is : http://img5.imageshack.us/img5/8750/dsc00064mq.jpg
Altalaban akkor jon elo, amikor valamilyen 3ds alkalmazasba belepek, pl amikor elinditom wowot, es bejon a login screen, vagyis bejonne, de helyette igy szetesik a kep..vagy Miutan TF2 betolti a mapot, es belepne akkoris..De neha jatek kozben is elojon, de volt mar olyan is, hogy rogton windows welcome screen utan.. Windowst mar ujratelepitettem, kizarolag windows update segitsegevel tettem fel a drivereket.. Elozo winre en toltottem le gyarto honlapjarol.. Altalaban ilyenkor befagy az egesz, megall a hang is..De ma pl miutan igy szetesett a kep vartam vele legalabb 3 percet, es egy ujabb "szunes kep jelent meg" aminek a tetejen mar mozogtak is a dolgok.. Kerdesem az lenne, hogy mit tudnek csinalni? homerseklete a VGAmnak egyaltalan nem magas..van hogy napokig jo, van olyanis, hogy windowst is keptelen vagyok elinditani.. -
-
-
TTomax
félisten
válasz Zerachiel #18238 üzenetére
Nekem pont ugyanigy szált el a Leadtek GTX280-am és pontosan igy win7alatt....Bevittem gariba,és beledugták egy gépbe,láss csodát azon XP volt és müködött minden látszólag... nekem már amikor megnyitottam az NV vezérlüpultban a 3D-s beállitásokat,rögtön ugyanigy szétesett a kép... de amig 2D-ben volt a kártya,addig nem volt vele gond....és ha jól emlékszem valamelyik 190-es béta driver telepitése után foldingolt egy kicsit mielött végképp behalt,a garis kivizsgáláson persze nekik is produkálta vista alatt amit nekem igy nem lett gond... hogy mi szállt el benne nem tudom a mai napig... ez garis csere lesz...egyébként azt gyanitom egy fázis ment el a fesszabályzóbol mert az egyik VRM höfokom Rivatunerrel monitorozva,néha néha felugrott ilyen hihetetlen 150-160 fokra...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Zerachiel #18245 üzenetére
Terheld FurMark-al, az eléggé felgyorsítja ezt a folyamatot általában.
mod:
syC: Az tényleg nem sok, nekem a régi rendes driverekkel a 260-am is ment 735-745-öt alapfeszen. Az új vacak driverekkel ilyen 690 felett meghal játékokban. Vagyis a driver dobja el magát. Megy egy ideig ilyen 80-90 fps-el a játék aztán eldobja magát a driver és leesik 25-30fps-re, mert visszaveszi a driver a gpu-t 400-ra.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rup1u5
nagyúr
5870 mennyivel ehet többet az 55nm-es 260-nál?
Idle kevesebbet eszik azt tudom de terhelve vajon elbírná a tápom?
Úgy néz ki váltani fogok 24-es HD-s moncsira és attól tartok oda kevés lenne már az 5850.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
tzsolesz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest