Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTopi95
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben beszámítottam egy giga 8500gt kártyát. A srácnál még ment szépen, játszottunk is vele, itthon a tesztkonfigba rakva, egy idő után elkezdi dobálni a hibákat. Memóriára gyanakodtam, ez be is jött. Ha downclockolom a memókat 400ról 330mhz-re akkor nem dobálja a hibát. Gondoltam, hogy csinálok hozzá egy olyan biost, ami már a downclockolt értékeket adja a kártyának. Utánajártam egy kicsit a dolognak, le is szedtem az nvflash-t win alá, illetve megcsináltam a bios fájlt, a nibitorral. Odáig jutottam el, hogy az nvflash.exe xyz.rom-ot beírtam, ott viszont kidobja hogy az ID nem egyezik. A vicces az, hogy egy idő után ha nagyon kutatok az nvflashben a kártya újraindítja a gépet, olyan mintha nem akarná hogy turkáljak benne. Valakinek valamit ötlete, hogy hogyan tudnám a downclockal megcsinálni?
Üdv.
Kistopi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest