Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt sikerült megoldani.
A következő kérdésem az volna, hogy lehet e egyszerre több szemüveggel nézni? -
Sziasztok!
Tesztelgetem a cuccot, de van egy kis problémám. Elvben a PowerDVD10 fel tud konvertálni 2D-t 3D-vé. Amikor bekapcsolom ezt a funkciót az egész képernyő el kezd villogni és pl kirajzolódnak az asztali ikonok stb.
Ez mitől lehet? Mit lehet ellene csinálni?
Vkinek volt már hasonló élménye?Köszi
-
Nem. Tényleg max egyszer egyszer felteszem, és gyönyörködöm a làtványban.
kb napi max 1 órát vagyok gép előtt, annak a felében netezem. Úgyhogy lehet hogy az a heti 3 óra 3D-zés se lesz meg. Amúgy az a véleményem hogy míg a hugom 10 éves és szemüveget hord, addig nagyapám aki kb 1980-tól számítógépes munkái voltak (napi kb 7 óra crt) és nem kell neki szemüveg, szóval ez inkább genetika. -
Azért nyugtassatok meg!
Én kb heti max3 órát fogok 3d-zni, amúgy amikor játszom (néha napján) 2D-zni fogok.
Ezt a kit-et csak az érdekesség kedvéért vettem, meg pár helyen tényleg nagyon poén...Szóval ennyitől csak nem fogok megvakulni?

-
Én is beléptem a klubba egy acer GD245HQ-val és vision kit-tel.
Mit ne mondjak érdekes látvány... Nektek nem fárad a szemetek jobban mint 2d-ben? Vagy idővel hozzá lehet szokni? Bár az is igaz, hogy én amúgy sem vagyok egy nagy gamer.
Orvosilag ez rongálja a szemet? -
Esetleg valaki tud ajánlani olyan tv-t ami fogadja a 120hz-et?
Köszi
-
Sziasztok!
Én is gondolkozom hogy beújítok egybe. Emellé lenne egy fullhd monitor és egy gtx480/580.
Pár kérdés:
Ennyi kraft elég lesz e neki?
Mennyire fárasztja a szemet?
Látványos e 23coll-on?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
kb napi max 1 órát vagyok gép előtt, annak a felében netezem. Úgyhogy lehet hogy az a heti 3 óra 3D-zés se lesz meg. Amúgy az a véleményem hogy míg a hugom 10 éves és szemüveget hord, addig nagyapám aki kb 1980-tól számítógépes munkái voltak (napi kb 7 óra crt) és nem kell neki szemüveg, szóval ez inkább genetika.