Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
válasz
adamssss #307 üzenetére
Megvettem a projektort, volt Nvidia 3dvision kittem, feltelepít mindent ami kell, és (mivel én V700 at vettem ki kell cserélni a megjelenítő driverét a H5360-ra) utána beállítod a gépet NVidia drivert úgy mintha simán az Nvidia 3dvision-t akarnád használni. A projektoron bekapcsolod a DLP 3D módót!!!!! és így az NVidiás szemcsi kapja a szinkront az infra adóból, a 120hz-es kép ugye szépen megjelenik a vásznon, és mivel DLP 3D -re van állítva a projektor, a DLP linkes 3D szemcsi a képből szépen megkapja a saját kis szinkron jelét. Tehát nekem pl. van otthon 2db NVidia és 2 DLP szemcsi és mind a négy szemüvegben szépen leugrott a delfin a falról.
Egyébként engem is meglepett, hogy működik, mert pont ezek azok a dolgok amik nekem nem szoktak összejönni. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
adamssss #277 üzenetére
Ha elmúltál már 8 éves, akkor a szemizmod nem károsodhat. A látásodat viszont a szemüveglencsék pillanatnyi elsötétedése nagyon megterheli, így nyilván a szemed ettől romlik. Kb annyira, mint a CRT monitornál. Egyéb hatás, hogy a 3D az agyadban lesz összerakva, így egy idő után fájhat a fejed. Ilyenkor hagyd abba. Ha nem hagyod abba hányhatsz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest