Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
No végre megtörtént. Megvan a DLP 120Hz-es projektor, egy emachine (Acer) v700. jihááá... tegnap este gyorsan vetettem rá egy pillantást és kipróbáltam, mert a srácnál akitől vettem a 3D meg se akart nyekkenni se DLP se NVidia. Természetesen NVidia driver probléma volt, szóval miután (már otthon) feltettem az Acer H5360-as inf-et minden megoldódott. Sőőőőt, amit remélni se mertem az mégis igaz: DLP-s pojektoron ha bekapcsolom az NVidia 3D Vision-t (kell hozzá természetesen az infrás kitt) és a projektort DLP 3D módba állítom, párhuzamosan tudom nézni az Nvidiás és DLP-s szemüveggel a 3D-s tartalmakat... 3m-es átmérőbeeen ááááááááááááááááááá. Rohadt jó mindenkinek csak ajánlani tudom.
Márton:"Crt-n és DLP projin sokkal jobb a helyzet!"
Egy apró helyesbítést engedj meg. Miután most már mind a 3 verziót sikerült kipróbálnom, nálam a következő volt a sorrend:
1 CRT - ez volt a legrosszabb, szellemképességet tekintve. Nem tudom ez miből adódik biztos a másodpercenkénti 120 teljes képváltás túl sok a foszforral bevont rétegnek és mire jön a következő kép az előző még nem tűnt el teljesen.
2.TFT(2ms) - Ez már lényegesen jobb minőségű képet ad, leszámítva a nagy kontrasztváltásokat pl. fekete fehér színek határán látható szellemképet én nem is nagyon vettem észre, hogy bármi hiba lenne. Szóval szinte tökéletes.
3. DLP proj. - Még nem sokat tudtam próbálgatni, de amit láttam az meggyőző. Legalább olyan jó, mint a TFT monitoron, vagy talán még jobb is. (Nem is beszélve arról, hogy itt azért a méretek miatt még sokkal durvább a hatás.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Szólánc.
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER GAMING OC 16G - Alza garancia 2027.12.11 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.04.13. -ig - Eladó!
- HÉTVÉGI ÁRZUHANÁS !!! BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)