Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
No végre megtörtént. Megvan a DLP 120Hz-es projektor, egy emachine (Acer) v700. jihááá... tegnap este gyorsan vetettem rá egy pillantást és kipróbáltam, mert a srácnál akitől vettem a 3D meg se akart nyekkenni se DLP se NVidia. Természetesen NVidia driver probléma volt, szóval miután (már otthon) feltettem az Acer H5360-as inf-et minden megoldódott. Sőőőőt, amit remélni se mertem az mégis igaz: DLP-s pojektoron ha bekapcsolom az NVidia 3D Vision-t (kell hozzá természetesen az infrás kitt) és a projektort DLP 3D módba állítom, párhuzamosan tudom nézni az Nvidiás és DLP-s szemüveggel a 3D-s tartalmakat... 3m-es átmérőbeeen ááááááááááááááááááá. Rohadt jó mindenkinek csak ajánlani tudom.
Márton:"Crt-n és DLP projin sokkal jobb a helyzet!"
Egy apró helyesbítést engedj meg. Miután most már mind a 3 verziót sikerült kipróbálnom, nálam a következő volt a sorrend:
1 CRT - ez volt a legrosszabb, szellemképességet tekintve. Nem tudom ez miből adódik biztos a másodpercenkénti 120 teljes képváltás túl sok a foszforral bevont rétegnek és mire jön a következő kép az előző még nem tűnt el teljesen.
2.TFT(2ms) - Ez már lényegesen jobb minőségű képet ad, leszámítva a nagy kontrasztváltásokat pl. fekete fehér színek határán látható szellemképet én nem is nagyon vettem észre, hogy bármi hiba lenne. Szóval szinte tökéletes.
3. DLP proj. - Még nem sokat tudtam próbálgatni, de amit láttam az meggyőző. Legalább olyan jó, mint a TFT monitoron, vagy talán még jobb is. (Nem is beszélve arról, hogy itt azért a méretek miatt még sokkal durvább a hatás.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vírusirtó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)