- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
No végre megtörtént. Megvan a DLP 120Hz-es projektor, egy emachine (Acer) v700. jihááá... tegnap este gyorsan vetettem rá egy pillantást és kipróbáltam, mert a srácnál akitől vettem a 3D meg se akart nyekkenni se DLP se NVidia. Természetesen NVidia driver probléma volt, szóval miután (már otthon) feltettem az Acer H5360-as inf-et minden megoldódott. Sőőőőt, amit remélni se mertem az mégis igaz: DLP-s pojektoron ha bekapcsolom az NVidia 3D Vision-t (kell hozzá természetesen az infrás kitt) és a projektort DLP 3D módba állítom, párhuzamosan tudom nézni az Nvidiás és DLP-s szemüveggel a 3D-s tartalmakat... 3m-es átmérőbeeen ááááááááááááááááááá. Rohadt jó mindenkinek csak ajánlani tudom.
Márton:"Crt-n és DLP projin sokkal jobb a helyzet!"
Egy apró helyesbítést engedj meg. Miután most már mind a 3 verziót sikerült kipróbálnom, nálam a következő volt a sorrend:
1 CRT - ez volt a legrosszabb, szellemképességet tekintve. Nem tudom ez miből adódik biztos a másodpercenkénti 120 teljes képváltás túl sok a foszforral bevont rétegnek és mire jön a következő kép az előző még nem tűnt el teljesen.
2.TFT(2ms) - Ez már lényegesen jobb minőségű képet ad, leszámítva a nagy kontrasztváltásokat pl. fekete fehér színek határán látható szellemképet én nem is nagyon vettem észre, hogy bármi hiba lenne. Szóval szinte tökéletes.
3. DLP proj. - Még nem sokat tudtam próbálgatni, de amit láttam az meggyőző. Legalább olyan jó, mint a TFT monitoron, vagy talán még jobb is. (Nem is beszélve arról, hogy itt azért a méretek miatt még sokkal durvább a hatás.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Domainekkel kapcsolatos kérdések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videó stream letöltése
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)