Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
Egyébként Hito, tudod mit kéne venned egy 3D -s projektort.
És akkor meg tudnám nézni már végre.
Nagyjából egy árban vannak (150-160 körül) amiket néztem 720p:
Acer H5360, Optoma DW318, Optoma HD600X vagy Viewsonic PJD6221.Viccet félretéve, ha érdekel szólj, eljössz és megnézheted a 3D Vision-t ha gondolod.
-
balazs_t
tag
Hali,
Hát már Te is megfertőződtél?
Szerintem nagyon jó móka.
Végre megérkezett az ACER GD245HQ 24 colos full HD 3D ready monitorom. Azt kell mondjam nem csalódtam benne. Egyetlen hibája hogy ez is olcsó paneles, szóval a képminőség és a láthatóság olyan amilyen, de le...om, mert a 2ms -es frissítéssel tényleg kevésbé szellemképes mint pl. a 21 colos CRT-n vagy a régebbi 22-es Samsung 2233RZ. Már-már azt lehet mondani, hogy közeledik a hibátlan megoldáshoz, de azt mindenképp el lehet mondani, róla hogy (legalábbis nekem) egyáltalán nem zavaróak a megmaradt hibák.Sajnos az ára gyakorlatilag duplája a hasonló minőségű és méretű full Hd-s monitoroknak (9x.xxx ezer).
Jajj és mégvalami ha valaki esetleg lenne olyan elvetemült és venne egy ilyet egyre vigyázzon. 120Hz-en fullHD-ban a sima single DVI kábel már nem képes átvinni a teljes infót, szóval mindenképp DUAL-LINK DVI -át kell használni (pl. a gyári kábel!! ). Én nem akartam kicsomagolni a gyárit betettem egy asztalon kallódó DVI kábelt aztán 2 este szívtam vele, hogy NOT SUPPORTED a 120Hz, vagy 1920x 1080 helyett 960x1080 at láttam csak. (már majdnem visszaküldtem a franciáknak jó sok pénzért, mikor rájöttem mi a baj.)
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Mikrotik routerek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest