Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
Hali,
Hát már Te is megfertőződtél?
Szerintem nagyon jó móka.
Végre megérkezett az ACER GD245HQ 24 colos full HD 3D ready monitorom. Azt kell mondjam nem csalódtam benne. Egyetlen hibája hogy ez is olcsó paneles, szóval a képminőség és a láthatóság olyan amilyen, de le...om, mert a 2ms -es frissítéssel tényleg kevésbé szellemképes mint pl. a 21 colos CRT-n vagy a régebbi 22-es Samsung 2233RZ. Már-már azt lehet mondani, hogy közeledik a hibátlan megoldáshoz, de azt mindenképp el lehet mondani, róla hogy (legalábbis nekem) egyáltalán nem zavaróak a megmaradt hibák.Sajnos az ára gyakorlatilag duplája a hasonló minőségű és méretű full Hd-s monitoroknak (9x.xxx ezer).
Jajj és mégvalami ha valaki esetleg lenne olyan elvetemült és venne egy ilyet egyre vigyázzon. 120Hz-en fullHD-ban a sima single DVI kábel már nem képes átvinni a teljes infót, szóval mindenképp DUAL-LINK DVI -át kell használni (pl. a gyári kábel!! ). Én nem akartam kicsomagolni a gyárit betettem egy asztalon kallódó DVI kábelt aztán 2 este szívtam vele, hogy NOT SUPPORTED a 120Hz, vagy 1920x 1080 helyett 960x1080 at láttam csak. (már majdnem visszaküldtem a franciáknak jó sok pénzért, mikor rájöttem mi a baj.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- VGA kibeszélő offtopik
- Bundle topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest