- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
titko
tag
Németországban pl az ALDI-ban most a következő ajánlat van:
2.6 Ghz proci (intel celeron)
ATI Radeon 9000 IGP VGA
256 MB DDR RAM
40 GB vinyó
DVD/CD író
7 a 2-ben kártyaolvasó
stb...... 999€ -
Luxurka
tag
válasz
Avicularia
üzenetére
aha, majd jobban körbenézek :)
Elég furcsa ország, az Oxford street-en kartondoboz tetjén csücsül a 3x'' plazmatévé :) hát nem merném megvenni.
Viszont Apple van dögivel.
Ami még tök jó, hogy full multimédiás pc, rendes PC-s házban, erősítővel, rádió tv, ja és persze plazma.....
Csak csorog a nyálam. -
shev7
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
De itt Romániáról volt szó :)
-
donjon
csendes tag
Sziasztok!
Nemtud valaki egy osztrák oldalt,ahol hasztnált laptopok vannak? -
Luxurka
tag
Tényleg valakinek van már tapasztalata ''csempészésben''? Persze ez nem a szeszvezetékes kategória :)
Mondjuk a reptéren nem mernék kockáztatni notebookot, de kocsival miért ne?
Én mondjuk anliában vagyok, innen érdemes vinni valamit? -
rdi
veterán
Hollandia, mert kisebb az ÁFA + amúgy is ocsóbb. Andorra, mert nincs is áfa. Ausztria mer gyakran vannak kva jó akciók.
vagy Románia, mer vissza kapod az áfát. :))
[Szerkesztve] -
karib
addikt
Ott a pont :)
Távoli vásárlásnál amúgy arra érdemes nagyon odafigyelni, hogy valós világgaranciás noteszt vegyél, ami itthon is szervizeltethető gond esetén, nem kell ''hazaküldeni''. Ez nagyon nem triviális, a világgaranciák is eltérnek. Szerintem egy IBM, Toshiba géppel nem lesz gond, de Asusszal már úgy tudom, hogy magad intézed a holland központtal a garanciát. Tehát rá kell kérdezni, hogy konkrétan Mo-ra vonatkozik-e a garancia. Már ha érdekel ilyesmi, de notesz gar nélkül elég meleg dolog. -
apa74
csendes tag
Hát én a kies Németországot ajánlanám. Nézz rá az ebay.de-re ott kb orientálódhatsz. Ha újat akarsz érdemes nézegetni a helyi hard discounterek (Penny, Aldi, Lidl) honlapjait, elég jo ajánlatok szoktak lenni néha. Vagy hát a jol bevált MediaMarkt. Összehasonlitásképpen 2 hete vettem egy Acer TravelMate291LMI-M11-et (Centrino, DVDRW, 60GB, 512MB, 1400x1050, ATI Mobility Radeon 9700) 1399EUR-ért. A depo.hu-n shared VGA-val 1024x768-as LCDvel 412000Ft.
Hát ennyi. -
shev7
veterán
Tudja vki, hogy kishazánktól nem túl távol hol lehet olcsón használt esetleg új notikat venni?
Esetleg vmi link mint a notebook.lap.hu?
Aktív témák
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest