Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shootme2
senior tag
Magát a nothing gallery-t nekem is a play áruházban frissítve sikerült előhozni de a kamera appban az elkészült kép előnézetére nyomva a nothing gallery-t nem hajlandó megnyitni. A fossify-t megnyitja és jobbnak is találom mint a nothing félét úgyhogy nincs gond csak kicsit fura hogy pont a sajátját nem nyitja meg.
Az akku helyrejött 2 napot kibír 5,5 óra kijelzőidővel amiből 2 óra játék. Az asztalra letéve 1.5%/óra tempóval merül offline videózással reggeltől estig 10 óra képernyőidő fölé lehet menni. Ez kb az előd X5pro újkori szintje úgyhogy elégedett vagyok.
Apróbb szoftverhibákat még mindig találtam remélhetőleg majd a frissítések javítják.
-
shootme2
senior tag
válasz
shootme2 #773 üzenetére
Megvolt a reset és sokat javult az üzemidő. Gsam battery monitor fent volt előtte és most is fent van. A telefonszolgáltatás volt beakadva napi 4-5 óra ébrentartás + 120 ezer felébresztés. A kernel is hasonlóan sokat fogyasztott de a reset után mind a kettő a töredékét fogyasztja.
A kamera nem nyitja meg a galériát gondra is meglett a megoldás. A google fotók alkalmazást nem szeretem ezért letiltottam a kamera pedig nem tudja megnyitni a nothing galleryt. Érdekes módon a fossify galleryt simán megnyitja... Szóval a nothing gallery ment a g fotók mellé és a fossifyt használom.
-
shootme2
senior tag
Akkor neked kb. 2 napot elmegy. Azzal én is kiegyeznék. Első körben factory reset lesz ahogy időm engedi.
ironbed: A Ryoo által is említett Nothing Gallery van rajta. Az elrendezése hasonlít a miui félére de azért van még hiányossága. Nem lehet tekerni a videókat (vagy nem jöttem rá hogyan kell) és nincs benne szerkesztő. Gondolom majd később kerül bele. 3rd party app-ból a Fossify Gallery-t be lehet állítani hasonlóra mint a miui féle.
-
shootme2
senior tag
Tegnap 12:20-kor 46%-on tettem le az asztalra 19:20-kor ránéztem 22%-on volt. Reggeltől estig simán lemerül akkor is ha alig használom. A háttérben futáson állítok hátha segít.
Délelőtt feldobta a frissítést meglátjuk hogy javít-e rajta.
A galériának minden jogosultság megvan adva és a kamerának is.
Amikor kivettem a dobozból 2.5.4-es szoftver volt rajta ami azonnal frissült 2.5.6-ra ami szintén azonnal frissült V3.0-250114-1909-EEA-ra. Lehet itt csúszott félre valami.
Ha nem javul megpróbálok egy factory reset-et. -
shootme2
senior tag
Sziasztok!
Nemrég én is vásároltam egy ilyen telefont és lenne néhány problémám/ kérdésem.
1. Tesztek alapján arra számítottam hogy az üzemideje jobb lesz mint az elődnek (Poco X5 Pro) újkorában volt ehhez képest alig jobb mint most 2 évesen holott a gyári kapacitását már nyilván nem tudja.
Az asztalra letéve hozzá sem nyúlok és ~4%/óra tempóval merül (2 sim, wifi megy és semmi más AOD sem) ami szerintem sok. Ez másnál is ilyen vagy nálam van valami gond?
Beállítások-Akkumulátor-Akkuhasználat részen hazudik a képernyőidőről...
Battery Guru 2 óra 52 percet ír ami reális is a beállításoknál pedig 4 óra 40 percet...2. A feladatkezelőben vízszintesen lehet lapozni a megnyitott alkalmazások között. Lehet állítani az elrendezésen hogy függőlegesen menjen? Nem találtam rá beállítást.
3. Miután csinálok egy fényképet a kamerával bal alul megjelenik egy kis körben a kép de hiába nyomok rá nem történik semmi. Mit kell beállítani hogy ilyenkor a galériát nyissa meg?
4. Látom hogy van márciusi frissítés de nem ajánlja fel. Azt is észrevettem hogy van lehetőség kézi telepítésre. Nekem jelenleg V3.0-250114-1909-EEA van rajta erre mehet a V3.0-250304-1904 vagy eea verzió kellene? Xiaomi-nál van lehetőség a teljes ~5Gb-os fw telepítésére adatvesztés nélkül itt van ilyen lehetőség? A fenti problémáim megoldása miatt érdekelne...
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lefelé bővítette kínálatát a Nothing, ez természetesen a funkcionalitás megcsonkításával járt, mégis megtartotta a márkára eddig jellemző egyedi vonásokat az olcsósított modell.
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple TV eladó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest