Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• shootme2

senior tag

válasz ironbed #781 üzenetére

Magát a nothing gallery-t nekem is a play áruházban frissítve sikerült előhozni de a kamera appban az elkészült kép előnézetére nyomva a nothing gallery-t nem hajlandó megnyitni. A fossify-t megnyitja és jobbnak is találom mint a nothing félét úgyhogy nincs gond csak kicsit fura hogy pont a sajátját nem nyitja meg.

Az akku helyrejött 2 napot kibír 5,5 óra kijelzőidővel amiből 2 óra játék. Az asztalra letéve 1.5%/óra tempóval merül offline videózással reggeltől estig 10 óra képernyőidő fölé lehet menni. Ez kb az előd X5pro újkori szintje úgyhogy elégedett vagyok.

Apróbb szoftverhibákat még mindig találtam remélhetőleg majd a frissítések javítják.

• shootme2

senior tag

válasz shootme2 #773 üzenetére

Megvolt a reset és sokat javult az üzemidő. Gsam battery monitor fent volt előtte és most is fent van. A telefonszolgáltatás volt beakadva napi 4-5 óra ébrentartás + 120 ezer felébresztés. A kernel is hasonlóan sokat fogyasztott de a reset után mind a kettő a töredékét fogyasztja.

A kamera nem nyitja meg a galériát gondra is meglett a megoldás. A google fotók alkalmazást nem szeretem ezért letiltottam a kamera pedig nem tudja megnyitni a nothing galleryt. Érdekes módon a fossify galleryt simán megnyitja... Szóval a nothing gallery ment a g fotók mellé és a fossifyt használom.

• shootme2

senior tag

válasz depence #770 üzenetére

Akkor neked kb. 2 napot elmegy. Azzal én is kiegyeznék. Első körben factory reset lesz ahogy időm engedi.

ironbed: A Ryoo által is említett Nothing Gallery van rajta. Az elrendezése hasonlít a miui félére de azért van még hiányossága. Nem lehet tekerni a videókat (vagy nem jöttem rá hogyan kell) és nincs benne szerkesztő. Gondolom majd később kerül bele. 3rd party app-ból a Fossify Gallery-t be lehet állítani hasonlóra mint a miui féle.

• shootme2

senior tag

válasz D1L1ZS #767 üzenetére

Tegnap 12:20-kor 46%-on tettem le az asztalra 19:20-kor ránéztem 22%-on volt. Reggeltől estig simán lemerül akkor is ha alig használom. A háttérben futáson állítok hátha segít.

Délelőtt feldobta a frissítést meglátjuk hogy javít-e rajta.

A galériának minden jogosultság megvan adva és a kamerának is.

Amikor kivettem a dobozból 2.5.4-es szoftver volt rajta ami azonnal frissült 2.5.6-ra ami szintén azonnal frissült V3.0-250114-1909-EEA-ra. Lehet itt csúszott félre valami.
    Ha nem javul megpróbálok egy factory reset-et.

• shootme2

senior tag

Sziasztok!

Nemrég én is vásároltam egy ilyen telefont és lenne néhány problémám/ kérdésem.

1. Tesztek alapján arra számítottam hogy az üzemideje jobb lesz mint az elődnek (Poco X5 Pro) újkorában volt ehhez képest alig jobb mint most 2 évesen holott a gyári kapacitását már nyilván nem tudja.
    Az asztalra letéve hozzá sem nyúlok és ~4%/óra tempóval merül (2 sim, wifi megy és semmi más AOD sem) ami szerintem sok. Ez másnál is ilyen vagy nálam van valami gond?
    Beállítások-Akkumulátor-Akkuhasználat részen hazudik a képernyőidőről...
    Battery Guru 2 óra 52 percet ír ami reális is a beállításoknál pedig 4 óra 40 percet...

2. A feladatkezelőben vízszintesen lehet lapozni a megnyitott alkalmazások között. Lehet állítani az elrendezésen hogy függőlegesen menjen? Nem találtam rá beállítást.

3. Miután csinálok egy fényképet a kamerával bal alul megjelenik egy kis körben a kép de hiába nyomok rá nem történik semmi. Mit kell beállítani hogy ilyenkor a galériát nyissa meg?

4. Látom hogy van márciusi frissítés de nem ajánlja fel. Azt is észrevettem hogy van lehetőség kézi telepítésre. Nekem jelenleg V3.0-250114-1909-EEA van rajta erre mehet a V3.0-250304-1904 vagy eea verzió kellene? Xiaomi-nál van lehetőség a teljes ~5Gb-os fw telepítésére adatvesztés nélkül itt van ilyen lehetőség? A fenti problémáim megoldása miatt érdekelne...

Köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák