- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Macilaci457 #67 üzenetére
Nem mondod, azt hittem a Juli suliban járok...
Nem a noti volt asztal altt, hanem a szgép, amiben épp vendégeskedett. A lényeg benne hogy egy asztallap is komoly akadály neki. 1m elég karcsú táv, főleg ha mondjuk ágyban fekve nézel filmet, ráadásul nem egyenes rálátásban van a noti. A V500-nak ez nem akadály. -
Dr. Akula
félisten
Miért, melyiken van? A G7-esen, MX1000-esen sincs, a görgőt lehet csak lenyomni (is), ami kattintásnak számí. Az meg olyan hogy akkor számít csak annak, ha közben a görgő nem mozdul el, különben görgetés. Ez nem egy precíz valami. De mi igényli egyáltalán a középső gombot? Azt jobban el tudnám képzelni ami az MX1000-en a görgő alatt + felett van, lehet vele pl. egész oldalakat ugrani, annak van (kihasználható) értelme is. Vagy oldalt, a hüvelykujj melletti gomb, ami általában a ''vissza'' gombra van definiálva. 1-2 FPS játékban tudnám csak elképzelni, ahol ''alternate fire''-nek jó lenne.
[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
V400-am nem volt, így nem tudom ahhoz hasonlítani. Az MS wirelesshez viszont igen, nem véletlenül az pihen a polcon, nem a V500.
Középső gomb az MS egéren sincs, csak görgő. Az itt is van, csak nem kerék formájában. A 2 gomb közti részen húzod az ujjad fel-le, jobbra-balra, azt érzékeli valahogy (kíváncsi lennék a megoldásra, mert totál fix az egész, nem mozog), és arra görget.
-
Dr. Akula
félisten
Sztem ne kapkodd el, van MS wireless notiegerem is, nagyon kicsi a hatótávja, még ha a gép előtt ülsz, akkor is figyelni kell milyen messzire viszed kezeddel az egeret, mert akadozik a jelátvitel! Pl. volt olyan hogy az asztal alatti gépbe dugva az adót (MX1000-et helyettesített éppen, töltés miatt) légvonalban kb 1 méterre már akadozott! A V500-zal ilyesmi sose fordult elő. Igaz hogy árban is kb duplaannyi (15k vs 7-8k), de annyival is jobb. Persze azt veszel amit akarsz, én is a saját káromon tapasztaltam meg.
Meg az általad említett késleltetés is észrevehető nála (az enyém is pont az az elforgatható adóvevős típus).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest