Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BFeco
aktív tag
Ha a BT egér tápfesz kikapcsolására gondolsz, akkor igen is meg nem is.
Az enyémen (MS BT) nincs Power off. Ha nem használod hamar ''elmegy aludni''. Mozgatásra (notebook táska) felébred
Vagy kiveszed az akkut, vagy barkácsolsz rá egy kapcsolót, vagy nem foglalkozol vele. Nálam az utolsó van jelenleg, de gondolkodom a kapcsolón.
Tartalék, feltöltött akku ( 2db AA) mindig van nálam (két hét és csere). -
parandroid
félisten
Az a baj, hogy várni kell még (1 évet talán?
), mire széles körben elterjed a notebookokba épített BT egység, és akkor jönnek majd tömegesen és ezáltal olcsón a BT-s egerek. Az lesz majd a jó világ. Ez a Logitech, amit én vettem végülis (Cordless Click! Plus) nekem minden szempontból megfelel, de azért néha kicsit bosszantó figyelni a kis nyúlfarknyi vevőegységre, hogy egy élesebb szögben kivitelezett asztalra helyezés le ne borotválja a gép hátuljáról... MIndenesetre pillanatnyilag ár/érték arányban az egyetlen igazi alternatíva notebook-egérnek ez a kis pen-drive szerű vevőegység.
p -
BFeco
aktív tag
Ez is vezetékes-töltős vevővel rendelkezik:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), mire széles körben elterjed a notebookokba épített BT egység, és akkor jönnek majd tömegesen és ezáltal olcsón a BT-s egerek. Az lesz majd a jó világ. Ez a Logitech, amit én vettem végülis (Cordless Click! Plus) nekem minden szempontból megfelel, de azért néha kicsit bosszantó figyelni a kis nyúlfarknyi vevőegységre, hogy egy élesebb szögben kivitelezett asztalra helyezés le ne borotválja a gép hátuljáról... MIndenesetre pillanatnyilag ár/érték arányban az egyetlen igazi alternatíva notebook-egérnek ez a kis pen-drive szerű vevőegység.