- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Teljesen egyetértek veled! Nincs is jobb mikor beleülsz a fotelbe,a lábad fel az asztalra,tv on (esetleg benyomni a hifit),az öledben meg ott zümmög a noti.... COOL! A nyáron rászoktam hogy kiülök az erkélyre (látom más is csinálja),a csajokat meg stírelem az utcán
Szerencsére az elöző lakó még konnektort is rakott ki,így egész délután kint lehetek 
Komolyabb feladatra meg ott az asztali gép.
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Kedvesemnek is vettünk egy notit, ez a családi béke alapja, az más kérdés, hogy nekem van asztali gépem és notebookom is.
Nálunk is két noti van.
Az enyém mindig elől az asztalon. Az övé elrakva. Mégis mindig engem túrna ki...

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atosz
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Meg, de nem annyira, hogy egy asztali, egy T&L business mellett meg egy subot is tartsak.
A tabletek es az UMPCk vonzanak nagyon, de az elobbivel az a baj, hogy azert sulrya meg nem az igaziak, es rohadt dragak, az utobbiak meg meg kiforratlanok es amelle se artana egy kis munkara valo T&L, szal' neha ugy erzem hogy tul nagyok az igenyeim es emelle tulsagosan spur. Vagy csak racionalis? 
-
PLacc
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Engem meggyőzött (immáron 2 éve)!

-
tkazmer
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tökéletesek....

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Swift 3
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,12-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére az elöző lakó még konnektort is rakott ki,így egész délután kint lehetek 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)