Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fwgoze
aktív tag
ATi Radeon X1150 128MB H-Mem, ATi Radeon X1250 - 512MB HyperMemory, ezeket amúgy itt találtam a notebookstore-nál...Ismeri ezeket vki? Ezek integrált kártyák, vagy van némi minimális dedikált memóriájuk??? Elegek ezek Archicad-re???
-
fwgoze
aktív tag
válasz
garfield-r
üzenetére
Értem...azonban az intel x3100 maximális felbontása 2560*nem tom mennyi;szóval filmnézésre ilyen folbontásban teljesen elegendő szerintem;de ha egyszer 17" fölött nincs ilyen a gépekben...
szerk.: a fennt említett Ati-t nem ismerem...próbáld a notebookcheck oldalán...
-
fwgoze
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezt valóban rosszul tudod...
Minden dedikált vga nem-integrált...ezért dedikált, viszont nem mindegyik dedikált vga mxm-es (ebből is lehet mxm1,mxm2, mxm3,...), csak a viszonylag újabbak...így az áltatlad meghatározott árszegmenseknek sincs sok értelme, mivel dedikált vga-s notit már lehet kapni 150-200.000 Ft-ért is!
Bővebben itt olvasgathatsz róla... -
fwgoze
aktív tag
válasz
garfield-r
üzenetére
Megkérdezhetem, hogy miért nem szeretnél integrált videókártyás notebook-ot? (csakmert hűvösebb, halkabb, energiatakarékosabb, és ha tényleg nincs szükséged a nagy teljesítményű videókarik (8600, HD2600) egyikére, akkor számodra teljesen elegendő is)...pl az intel x3100-as integrált videókari már meglehetősen erősre sikeredett...Szóval?

-
fwgoze
aktív tag
válasz
JoseyAdams
üzenetére
Amennyire tudom, annyit foglal, amennyi kell neki...ezért írják oda mellé, hogy 768 MB VRAM...és ez az érték éppen ezért nem állandó...és szerintem beállítani sem lehet

-
fwgoze
aktív tag
válasz
spyduck
üzenetére
Jézusom...ez a kérdés gyerekkorom óta kísértett!!!!!!!!!!!!!!
Ezer köszönet érte!
szerk.: Csak tudod, hogy van ez...amikor az ember csinál vmit és eszébe jut egy dolog, akkor annak nem néz utána, viszont később meg már nem emlékszik mit is kéne megnéznie...na ez nálam ezzel a kérdéssel így ment vagy 10 évig!!!!!

szerk2.: Amúgy gondoltam, hogy láma kérdést fogok feltenni, na de hogy ennyire...

-
fwgoze
aktív tag
válasz
barnabas22
üzenetére
Dell M1330...és igen, teljes mértékben viszi a vistát az x3100...csakmert, így inkább veszek integrált videókártyát, ami hűvösebb, energiatakarékosabb, és nem utolsósorban, olcsóbb is...mivel játszani úgysem fogok 13"-on

-
fwgoze
aktív tag
válasz
barnabas22
üzenetére
Eszem ágában nincs rajta játszani...engem csak az érdekel, hogy a vista aero-felületével megbírkózik-e?!

-
fwgoze
aktív tag
Az intel x3100 mit tud játékok terén...szó nincs arról, hogy masszvan játszani szeretnék vele...csak az érdekelne, hogy ha kedvem támad hozzá, akkor tudok-e játszani rajta battlefield 2-t 1280*800-ban medium beállításokkal, valamint jedi academy-t szintén hasonló beállításokkal...tényleg ennyi a max amire esetleg használnám(és erre is csak ritkán)...ezt vajon tudja???
-
fwgoze
aktív tag
Hali!
Milyen videókártya az nvidia 8600M GT 512 MB DDR3??Megfelelő hútés, 2ghz-es d2c (T7300) proci, és 2gb ram mellett mire lehet vele számítani játékok terén?szerk.:ahogy látom "KisApám"-nak is ilyen videókari van a gépében, így az ő tapasztalatira is kiváncsi lennék!
Mekkora különbség van a 256-os, és az 512-es modell között?Előre is köszi!
-
fwgoze
aktív tag
bocsi...elírtam...nem az M és GT között, hanem GS, és GT közötti különbségre lennék kiváncsi...mind technikai, mind tapasztalati szinten...(az M, amennyire én tudom, csak annyi, hogy Mobile...vagyis notebookba való
)szerk.:én egy 256MB-os (ddr2) 8600 M GS-en gondolkozom...nem akarok feltétlenül dx10-ben játszani...de azért kiváncsi lennék mit tud, valamint, hogy mennyivel kerül többe egy GT, mint egy GS, és mennyivel tud többet...
-
fwgoze
aktív tag
Én is ugyanezen vacilálok, viszont még kiegészíteném a kérdést, miszerint mi a különbség a GF8600 M, és GT között?
Valamint, mit jelent, hogy egy videókari ddr2-es vagy ddr3-as?
És egy 256MB-os ddr2-es GF8600 M mennyire szaggat dx10-ben, mondjuk közepes beállításokkal...illetve mennyivel vieslkedik jobban dx9-ben?
Előre is köszi a válaszokat!szerk:bocsi az abszolút laikus kérdésekért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG OLED TV 55CS6LA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[/OFF]

...MAX