Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SBMke
tag
válasz
cloonee
üzenetére
Haliho!
Végül IPON tol vettem egy G53 át.
Freedossal ( oprendszer nélkül )
6 GB rammal.Teljesen elégedett vagyok vele, semmi gondom nincs vele, örülök hogy rábeszéltetek erre

Tesztet még nem futtattam, csak 1-2 játékot probáltam ki rajta. Legútobb a Just Cause 2 -t toltam ami meglepően jól ment ( átlag 30-40 FPS, néha ha sok a füst adott páján akkor leesik 20-25re ) .Hangja tényleg nincs, melegedést én nem igazán tapasztaltam.
Az acer aspire 5920g ami elötte volt, az ehhez képest egy kemence és egy helikopter keveréke.3dmark még nem volt, ha lesz idöm akkor majd futtatok egyet, de gondolom ugyanaz lesz az eredménye mint másoknak.
Mellesleg, amit ajándékba adtak hozzá egeret és táskát, nem gondoltam volna hogy minöségi lesz, de a táska is jó, valamint az egér is razor.
Üdv all & mégegyszer köszi

-
cloonee
tag
-
SBMke
tag
válasz
cloonee
üzenetére
Köszönöm a kép érdekelne eléggé

Igazábol az hogy mennyi giga ram van benne az 4 fölött jelenleg nem számít, késöbb meg max veszek még hozzá. Jelenlegi terv az az hogy laptopot megszerzem valahogy, utána meg szerzek bele 1 ssd karit a rendszernek meg esetleg a gyakran használt programoknak, nem tul nagyot ... mondjuk ez még ráér.
Inkább szerintem IPON tól fogom venni mert az megbízható, és annyira nem is vészesen drága.
-
SBMke
tag
válasz
cloonee
üzenetére
Na utánanézegettem, lehet ezt fogom választani, 340 nél van edigitálban, bár 1900 as felbontással ami mondjuk EVE-online hoz jó lesz, de a többi játékot szerintem nem fogom natívon tolni, vagyhát majd kiderül ...
Igazabol nem nagy az a felbontás a 15.6 hoz ? Mármint az asztalon pl nem kurvaidegesítö hogy nagyon picik az ikonk ?
Játékoknál gondolom annyira nem szar, de én hozzá vagyok szokva a 1280x800 as felbontáshoz
http://www.edigital.hu/Notebook/Asus_G53SX-S1147_notebook_taska_+_eger-p270523.html?bid=&partner=10003
Ezen gondolkozom amugy.
-
SBMke
tag
válasz
cloonee
üzenetére
Csak suttogva jelzem hogy mazdám van

Egyébként most megint elbizonytalanítottál .. még jó hogy nincs rá pénzem még

Bár ha EDigitaltol meg tudom szerezni kamatmentes hitelre az megint ad egy + pontot az asus javára...Igazabol az ASUS ban az nem tetszik hogy otromba igy képröl, aztán lehet élőben nem az.
Vááááááááá -
SBMke
tag
válasz
cloonee
üzenetére
Hali,
Ha leírnád a véleményed azt megköszönömmém, meg a pozitiv negativ tulajdonságait ami neked eddig feltüntek.
Igazábol még lenne egy kérdésem, ha ágyban hanyatt fexel felhuzott térdekkel, akkor
1: mennyire nehéz ? mármint mennyire birod elviselni a sulyát ahogy szétnyomja a hugyholyagod ?
2: mennyire lehet kiniytni a kijelzöjét!? Mármint ahogy néztem olyan mintha a hutö cucc miatt nem lehetne eléggé kinyitni ?3: nekem kicsit otrombának tünt, aztán lehet hogy csak képről tűnik olyannak?!
Várom válaszod, köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Peugeot, Citroën topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honda topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi