Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
válasz
t72killer #5991 üzenetére
A magyar piac szűk és túlárazott. Én anno ezer éve pl az egyik notimat Olaszországból vettem ebayen, (még 13 hó) nemzetközi garival. Most is vettem kb 2 napja egy 4700MQ - 16GBRAM - GTX780M - 250GB SSD vasat nagyon korrekt áron ( lesz is róla teszt) , erre még 19 hó gar van. Tökéletes aksival, és az enyhe cigarettaszagtól eltekintve hibátlan állapotban. Ezzel nem sok kompromisszum van és nem 5 évre veszem.
"Amortizáció: szvsz a te modelled szerint is (használt csúcsgép+gari) az első két év elröppent kb 200eFt-nyi értéket. Idővel egyszerűen eladhatatlanokká válnak ezek a téglák, akkor is, ha teljesen működőképesek"
Ez természetesen így van, ám ez egy ilyen sport. Kb évente lecserélem a notit, akkor még van rá gari és az értékéből is max olyan 50k-t buktam mert a 200-at nem én szívom, az azé aki hajlandó fél milliót otthagyni egy boltban. Ez havi 4,2k amit bevállalok hogy legyen mindig rendes notesz. És ennyit egy erős asztalin is buksz.
Még ennél is olcsóbb megoldás az upgradelt noti, pl az i7 2xxxM még bőven jó, a vga-t lehet izmosabbra cserélni. Az SSD egyre olcsóbb, RAM meg még +4 v 8 GB filléres tétel. Láttam ilyen gépet és nagyon meggyőző teljesítményhez igen szerény árcédula párosult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- World of Warships
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- XPEnology
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest