Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• capulet75

addikt

válasz t72killer #5991 üzenetére

A magyar piac szűk és túlárazott. Én anno ezer éve pl az egyik notimat Olaszországból vettem ebayen, (még 13 hó) nemzetközi garival. Most is vettem kb 2 napja egy 4700MQ - 16GBRAM - GTX780M - 250GB SSD vasat nagyon korrekt áron ( lesz is róla teszt) , erre még 19 hó gar van. Tökéletes aksival, és az enyhe cigarettaszagtól eltekintve hibátlan állapotban. Ezzel nem sok kompromisszum van és nem 5 évre veszem.

"Amortizáció: szvsz a te modelled szerint is (használt csúcsgép+gari) az első két év elröppent kb 200eFt-nyi értéket. Idővel egyszerűen eladhatatlanokká válnak ezek a téglák, akkor is, ha teljesen működőképesek"

Ez természetesen így van, ám ez egy ilyen sport. Kb évente lecserélem a notit, akkor még van rá gari és az értékéből is max olyan 50k-t buktam mert a 200-at nem én szívom, az azé aki hajlandó fél milliót otthagyni egy boltban. Ez havi 4,2k amit bevállalok hogy legyen mindig rendes notesz. És ennyit egy erős asztalin is buksz. ;)

Még ennél is olcsóbb megoldás az upgradelt noti, pl az i7 2xxxM még bőven jó, a vga-t lehet izmosabbra cserélni. Az SSD egyre olcsóbb, RAM meg még +4 v 8 GB filléres tétel. Láttam ilyen gépet és nagyon meggyőző teljesítményhez igen szerény árcédula párosult.

Új hozzászólás Aktív témák