Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz capulet75 #5992 üzenetére

Igen, én új gépeket nézegettem egy időben a német Schenkernél és Deviltechnél (náluk úgy tudom odapostázós gari van) - 1500EUR alatt nemigen van használható vasuk. Nagyon kíváncsi leszek az új szerzeményed valós prociteljesítményére, leginkább, h GTAV-öt vagy Starcraft2-t nyomatva hosszútávon (2-3 óra) hány GHz-re áll be a throttling, esetleg notihűtővel alápörgetve. Leginkább azt olvasom, hogy a mobil 4magosokat kb lehetetlen tisztességesen behűteni (személyszerint 18"-os Clevo házat ajánlanék alá), főleg, ha a VGA is pörköl rendesen. Másik kérdés, hogy hány játék használ 2-nél több magot? Tudom, van pár, de sajnos elég sok max 2 magot pörget.

Az évi 50k teljesen értelmes költésnek hangzik:R

Upgrade-elt noti: nem tudom csináltál-e már MXM-cserét - őszintén egy ideje nem követem a piacot, de amikor legutoljára néztem, elég sovány ebayes kínálatból lehetett csak modulhoz járni, olyan árak mellett, amiből simán kifutotta egy teljes noticsere - ahol nem csak a vga, hanem kb az összes többi komponens erősebb. Ráadásul anno elég jellemző volt, h a modulok gyártóspecifikusak voltak, ergo egy HP modult ha be is imádkoztál egy DELL gépbe, simán előfordulhatott egyéb szívás (vmelyik VRAM-ra nem jut hűtés, esetleg a BIOS fel se ismeri a vasat). A 2-magos erősebb i5-i7-ek sztem is az értelmes optimumot képviselik proci téren, valszleg egydb GTX 970m-ig akármit teljesen kihajtanak - mindenesetre sokkal jobban, mint egy 1.5GHz-en throttlingoló/fűtő 4magos. (tisztelet a jól behűtött megoldásoknak)

Új hozzászólás Aktív témák