Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
nah, ma 3 órán keresztül ültem egy IBM R50-es előtt (Pentium-m 1,4ghz 256ddr) és alaposan szemügyre vettem (egyébként osztályozó vizsgám volt számtechből és ezzel a géppel dolgoztam).
masszív! Most hogy hosszabb ideig használtam, kellemesen csalódtam ebben az R sorozatban. Full műanyag ugyan az egész (no magnézium ház, no titánium satöbbi mint a T-knél és X-eknél) de masszív. Az LCD stabilan van rögzítve, nem nyikorog, nem lifeg, ''kellemesen nehezen kihajtható''.
A billentyűzet jó (persze hogy jó, IBM billentyűzet), bárhol nyomom le a bill-eket normálisan érzékelte. A bill-ek benyomódása pont ideális. De: nekem ez a műanyag kidörzsölte a kezem egy picit, a sok gépelés alatt, ahol megtámaszotttam a kezemet a gépen (de ezt arra is lehet fogni hogy nem vagyok /még/ rendszeres noti használó és bénán tartottam akezem).
A pöcökegér mellett nagyon jó hogy van tapipad is. Engem az a pöcök hosszú távon az őrületbe kergetne
A súlya 3 kiló... nekem nehéz. (pedig nem állók gyenge gyerek hírében, de ezt azért nem cipelném magammal egész nap...)
Kijelzője átlagos.
Teljesítménnyel nem volt gond (de azért az itthoni 2400+-esem 512rammal alázza az 1,4-es procit, persze igaz, a notiban csak fele annyi memória volt, asszem inkább ez érződött nem az hogy a proci lenne lassabb...
A gép nagyon halk, a venti egyszer kapcsolt be kb 5 percre (asszem akkor mikor Photoshopoltam és Dreamweaverrel dolgoztam egyszerre)
Wifi-t sajna nem volt alkalmam kipróbálni rajta
Ha nem 1 év gari lenne rá hanem 3 akkor biztos ezt venném (1,5ghz-s Dothan + 256ddr => ~290k) de nálam 2 év gari az minimum, még ha IBM-ről is van szó.
Így számomra továbbra is csak az ASUS és az LG nyújt alternatívát a 280k-360k-s ár intervallumban... na meg persze ott van még az X31, de az kicsivel drágább, és most úgy néz ki mégsem fog az beleférni a költségvetésbe.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest