Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
nah, ma 3 órán keresztül ültem egy IBM R50-es előtt (Pentium-m 1,4ghz 256ddr) és alaposan szemügyre vettem (egyébként osztályozó vizsgám volt számtechből és ezzel a géppel dolgoztam).
masszív! Most hogy hosszabb ideig használtam, kellemesen csalódtam ebben az R sorozatban. Full műanyag ugyan az egész (no magnézium ház, no titánium satöbbi mint a T-knél és X-eknél) de masszív. Az LCD stabilan van rögzítve, nem nyikorog, nem lifeg, ''kellemesen nehezen kihajtható''.
A billentyűzet jó (persze hogy jó, IBM billentyűzet), bárhol nyomom le a bill-eket normálisan érzékelte. A bill-ek benyomódása pont ideális. De: nekem ez a műanyag kidörzsölte a kezem egy picit, a sok gépelés alatt, ahol megtámaszotttam a kezemet a gépen (de ezt arra is lehet fogni hogy nem vagyok /még/ rendszeres noti használó és bénán tartottam akezem).
A pöcökegér mellett nagyon jó hogy van tapipad is. Engem az a pöcök hosszú távon az őrületbe kergetne
A súlya 3 kiló... nekem nehéz. (pedig nem állók gyenge gyerek hírében, de ezt azért nem cipelném magammal egész nap...)
Kijelzője átlagos.
Teljesítménnyel nem volt gond (de azért az itthoni 2400+-esem 512rammal alázza az 1,4-es procit, persze igaz, a notiban csak fele annyi memória volt, asszem inkább ez érződött nem az hogy a proci lenne lassabb...
A gép nagyon halk, a venti egyszer kapcsolt be kb 5 percre (asszem akkor mikor Photoshopoltam és Dreamweaverrel dolgoztam egyszerre)
Wifi-t sajna nem volt alkalmam kipróbálni rajta
Ha nem 1 év gari lenne rá hanem 3 akkor biztos ezt venném (1,5ghz-s Dothan + 256ddr => ~290k) de nálam 2 év gari az minimum, még ha IBM-ről is van szó.
Így számomra továbbra is csak az ASUS és az LG nyújt alternatívát a 280k-360k-s ár intervallumban... na meg persze ott van még az X31, de az kicsivel drágább, és most úgy néz ki mégsem fog az beleférni a költségvetésbe.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- BestBuy topik
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- ASUS Vivobook Pro 16X 4K OLED M7600Q /Ryzen 7 5800H/RTX 3050/16GB/512GB M.2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest