Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
-
Den
veterán
Csak ajánlani tudom a t40-et. most vrettem egyet használtan 240k-ért, de hihetetlenül jó olyan mintha most csomagolták volna ki. előtte egy t20 volt, az is vékony és kicsi volt a ketegóriájához képest, de ez túltesz rajta, nagyon vékony és könnyű, nagyon gyors, stb...
én is szubnotiban gondolkoztam de irreálisan drágák a tudásukhoz képest, így döntöttem a t40 mellett, ami a legjobb kompromiszzum méret, tudás és ár tekintetében. és a minőség az nagyon ott van. -
WN31RD
addikt
Br. 375e-ért már WLAN-nal adják az X31-et (és 512 MB RAM-mal).
''ha tényleg olyan hiperszuber überbrutál gép''
Szerintem egyszerűen csak egy jól összerakott gép, ami elég kicsi és könnyű (de nem nagyon kicsi). ''Überbrutálnak'' legfeljebb azért tűnik, mert hozzászoktunk az igénytelen kacatokhoz.
Szerk.: Ha ''überbrutál'', akkor már inkább ez: Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Reinhardt
őstag
Ha nálam az lenne a szempont, hogy minél kisebb legyen, akkor inkabb PDA-t vennék. De az nem szempont. Sonyban nem gondolkodtam mert rendesen megkérik az árárt a névnek, de amit belinkelnetem az a kategoriájában nem számít drágának.
Arra meg, hogy valami minél kisebb legyen nem akarok külön pénzt kidobni (minek rontsam a szemem ugye
)
Aktív témák
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Dell Latitude 7300 Touch 8 gen I5, 16GB RAM, Vil. HUN BILL. 12 HÓ GAR.
- Apple MacBook MC9E4MG/A (Bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát ez siralmas... így jobban megéri T40-est venni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) minden egyes követelménynek, amit felsoroltál, legalább megfelel, és van, amit még túl is teljesít. Kizárólag az ára magasabb valamivel, de nem sokkal.