Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Én annak is örülök majd, hogy egyáltalán megy majd egy ilyen árkategóriájú laptopon.
Végre kezdenek felzárkózni a notik ár és teljesítmény szinten az asztali gépekhez. -
vendingo
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Az eladó szerint a crysis fut rajta szépen úgy, hogy majdnem minden high-ra van álítva. Nem tudom, hogy mennyire hihető, mivel láttam a laptopról videót a jutyubon, és ott a cod5 minden high-on 25 fps-t produkált. A chrysis-el sajnos nincs személyes tapasztalatom, hogy milyen a grafikája, mert sajna azt nem adták ki xboxra.
Van a neten videó, hogy a crysis megy rajta, csak elég silány kamerás felvétel, és nem adja vissza rendesen a dolgokat.
Azért köszi a választ. -
vendingo
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Az eladó szerint a crysis fut rajta szépen úgy, hogy majdnem minden high-ra van álítva. Nem tudom, hogy mennyire hihető, mivel láttam a laptopról videót a jutyubon, és ott a cod5 minden high-on 25 fps-t produkált. A chrysis-el sajnos nincs személyes tapasztalatom, hogy milyen a grafikája, mert sajna azt nem adták ki xboxra.
Van a neten videó, hogy a crysis megy rajta, csak elég silány kamerás felvétel, és nem adja vissza rendesen a dolgokat.
Azért köszi a választ. -
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Így van. Én is erre próbáltam célozni neki!

-
etoc
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, egy laptopot keresek, amire ráférne és jó minőségben menne a sims2 a kiegészítőivel. Összevetve egy ien laptopnak kéne lennie
processzor: 1,3 GHz
RAM: 512 MB
Windows XP/ME/98/2000
T&L-videokártya, ATI-Readon 8500tól, All in Wonder, NVidia Quadro, GeForce 2tőlkételkedem, hogy ien laptop van a világon, de mégiscsak jó volna a véleményetek, főleg, hogy azt hallottam, hogy a sims könnyen tönkrevág mindent, bár én ezt nem tapasztaltam, amióta 4 éve játszom vele, de talán 4 év még nem is annyi idő,hogy elkezdjen rombolni.
na puszi nektek
-
karantÉN
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
ááá nemakarok én játszani , mármint crysis meg ilyesmiken
csak fifa meg ut2k4
más engem nagyon nemérdekel , fontosabb a mobilitás 13,3" még jó , volt 15 ös msi notim az már tényleg asztali noti .
maccal viszont kompromiszumokat kell kötni a winben való használathoz .
meg csak dekoderrel van rajta svideo , alapból szinte semmi az usb lan és hangon kívűl . -
karantÉN
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
kicsit eltértünk a témától
első notinak hp-t akartam de a hp szubnoti nagyon drága volt ( 400 tól ... ) és nemtudott többet mint az msi pr200 as amit vettem , megvoltam vele elégedve csak a vga volt benne a fekete láncszem . Legalább volt rajta hdmi és lazán vitte a hd filmeket . következő is msi volt és a mostani is .Macbook nak hol a legközelebbi szervíze ?
azok azért megbízható gépek nem ?
meg hát azokban már 9400 as geforce van ami valamivel azért jobb mint a 3450 -
karantÉN
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
én optimista vagyok , még soha semmi cuccom nemromlott el ( kop kop ) laptopot se hordom minden nap és akkor is ovatosan

-
karantÉN
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
hát jah ez is igaz

én optimista vagyok , asusom még nemvolt edig
3 msi viszont már igen , és jó gépek az msi-k
ha bolti garis akkor megoldják a szervizt asusnál nem ?üdv
r -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Jó, nem minden, pl GTA4 nem megy rajta csak épphogy de nekem bőven kielégíti az elvárásaimat...
Üdv -
Matthewsz
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
nemértek hozzá hol kéne azt néznem, meg most nincs fenn azóta formáztam

-
Matthewsz
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
1024x768, nagyobbat meg nemtom mérnem enged...
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
A 3d mark03 : 3719 pontot adott!
Everest---> Megjelenítés----->GPU-ba nem lép be.
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Szia!
Az EVEREST-el amire rájöttem azok ezek:
- Ati Mobility Readon HD 3470 ; VRAM 512 MB
- Memória mérete 1024 MB
- Memória típusa HyperMemory
- Mag órajel MHz-ben 500 MHz
- Memória órajel MHz-ben 500 MHz
- Mező Érték
DAC típusa Internal DAC(400MHz)Én többre nem jöttem rá.
Kellemes karácsonyt mindenkinek!

-
KisApám
addikt
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Most nincs fent egyik sem.
Majd felrakok valami hasonlo gamet, ha nincs meg otton és adom a választ.Most a Rainbow Six Vegas 2 van fent, majd fel kell telepítenem a fraps progit és utána tudok mondani valamit.
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Nem nem probáltam még de kifogom...
ÁÁÁÁ de ne már! Ettől a kijelntéstől féltem, hogy lehet nem bírja.

512 megás ati, miért ne bírná

-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
File Size 164.85 (MBytes) 2008/08/05 update
Version V8.479Ez a vga driver....
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Igazából nem! Vistás driver van hozzá, ezért kellett neten keresni hozzá.
Nem értek annyira hozzá de szerintem ez a driver száma:
ATI megjelenés vezérlő Driver 8.479-080422a-063915c "
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Nos az adatok a következők:
Fullon, 1280x600-on: 6-18 az fps. Lassú nagyon de nem akad.
800x600-on, minimumon: 7-28, lassú de nem akad.
Jaa és ezt mind a " Fraps " progival
Nem értem miért.
-
insyde01
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Köszi a választ
, nekem is az fexik a legjobban.... rem megy még 1 kicsit lejebb az ára :S 
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Ugyanúgy mint a vistán
Nem értem miért... -
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Igen annyi a ram benne. Rajta van már az xp is, most rakom fel a cod 5-öt és nézem hogy megy-e.
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
uh hát akkor nem lakunk messze egymástól.

A témánál maradva: Vistával, gyári driverekkel próbáltam. Beállította a cod a magának leg optimálisabb beállításokat és nem akadt hanem lassú volt nagyon a game... mint egy lasított felvétel. Persze ha mindent levettem a legalacsonyabb felbontásra akkor ment jól.
Most rakok fel rá xp-t azon kipróbálom, hogy milyen lesz.Még annyi, hogy a gépbe a vga az 512-es nem 256-os.
-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Igen az vagyok...

-
seckcsongrad
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Igen annyiért vettem. Sajnos vidéki vagyok és nem tudok bármikor eljutni Pestre vagy máshova, főleg ha garanciás problémái lennének.
-
vati182
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
ASUS M51TA vagy pedig ezt ASUS X57VN és én mindig szeretném feltenni a legujjabbb drivereket normálisan és ha nem lessz giond akkor anna az illetőnek akinek az a gyenge 8400 van benn akor neki mért gond?
-
vati182
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Ez msot kérdés volt ottt az elején az mért akakrt lenni mert akkor ne mtudom h müködött e ugy ahogy modtad én egyszerüen érdeklödtem ezzel kapcsolatban mert msot ati vgas laptopom van de lehet ha eladom ha sikerül akkor nvidiás lenne és ugyebár az atival is szenvedtem annyit mint a bün mire sikerült rájönni h is kell driverrt felrakni rá... csupán ezért kérdeztem
-
vati182
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Hello az ati nál van mobility modder az nvidiának nicnsen ilyenje mert ott ayni h az asztali géphez felszeded a drivert modderrel moddolod és utána fel lehet telepíteni simán és jól müxik
-
Danike
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Nem mukodik, nem talalkok drivert hozza.Mindenre azt irja hogy ehez a hardvarehez nem megfelelo az illesztoprogram.Kiprobaltam 4 fajta drivert.nem ertem...
-
Danike
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Nem talaltam sehol hozza friss drivert.Amit leszedtem annak a telpitoje mind azt irja hogy nem talalt a driverhez megfelelo hardwaret a telepito igy kilep
8400m Gs -hez melyik a megfelelo driver? vagy szedjem le a regit elosszor, vagy hogy kene? Ennek a kartyanak a wowot azert birnia kene ,nem? -
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Köszi a választ!
Hasonló kategóriás gépet használsZ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG OLED TV 55CS6LA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

más engem nagyon nemérdekel , fontosabb a mobilitás 13,3" még jó , volt 15 ös msi notim az már tényleg asztali noti .
első notinak hp-t akartam de a hp szubnoti nagyon drága volt ( 400 tól ... ) és nemtudott többet mint az msi pr200 as amit vettem , megvoltam vele elégedve csak a vga volt benne a fekete láncszem . Legalább volt rajta hdmi és lazán vitte a hd filmeket . következő is msi volt és a mostani is .