Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
zfarkas
senior tag
Tényleg nagyon korrektek. Telefonon beszéltem velük, elmondtam mi a problémám, és hát nem hitegettek, hogy ''persze, gyere be, megnézzük, ...'', hanem megmondták, hogy nincs mit tenni a tünetek alapján. Alaplapot kell szerezni valahonnan. Szóval megspóroltak nekem egy felesleges utat.
-
zfarkas
senior tag
Nos, voltam a Display-ben, azt mondták 100k lenne az új alaplap (zárlatos lett a drágám). Most vagy keresek használtan, vagy eladom darabokban a gép többi részét. Esetleg valakinek egy másik ötlete?
A Qwerty (IQNotebook) milyen? Mailben nagyon segítőkészek voltak, viszont szvsz baromi drága, óradíjas javítás bruttó 12k körül
-
zfarkas
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy korrekt notebook szervízt. Történt ugyanis, hogy ráburult a gépre a kakaó. Kipucolam, de sajnos nem kapcsol be. Hova érdemes menni a problémámmal?
Előre is köszi mindenkinek!
Aktív témák
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest