- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Elnéztem a felbontást
... 1200x800 kellene, mert ez az nx8220-as jó display natív felbontása. Elvileg egy 915gm-es vga-as notinak ezt tudnia kellene, mert látok a neten ilyen chipset-es, 1200x800-as notikat, de semmilyen vga driver nem segít. Lehet, hogy a vga bios korlátozza be?
Lehet tenni annak érdekében valamit, hogy natívban használhassam az 1200x800-as tft panelt? Pld vga bios machinálás és társai... -
kymco
veterán
Úgy tűnik, hogy a intel 915gm videokártyával van a gond. Vagy csak driver. Leszedtem a hp 510 eredeti driverét és feltettem az intel original-ját, nem volt jó. Vagy hw beégetett, akkor meg nincs rá megoldás... Tudna valaki segíteni abban, hogyan tudnám az 1280x800-at elővarázsolni? (megfelelő monitor inf-et már feltettem, de ez is kevés volt)
És a másik kérdés is él... érdemes procit cserélni és lehet egyáltalán? -
kymco
veterán
Sziasztok!
Megvolt életem első display cseréje. Volt egy HP nx8220-as noti rossz alaplappal, és volt egy HP 510-es noti törött display-el. Összeházasítottam a kettőt, de mivel az 510-es alap felbontása 1280x800-as (törött kijelző), az nx8220-é (a jó kijelző) pedig 1200x800, nem tudom behangolni a noti-t, hogy a natív felbontást használja. Az 510-es intel videokártyáján nincs meg ez a felbontás (1200x800). A videokártyák memóriamérete egyenlő, mindkét noti 15,4"-os. Lehet valamit buherálni, hogy natívba menjen. Jelenleg 1280x768-ban megy a gép úgy, hogy elviselhetők a karakterek.
Próbáltam xp-vel, jelenleg w7 van a gépen....
Más:
A működő 510-ben m360-as proci van. Cserélhető az nx8220-as M750-es procijára? Van értelme egyáltalán?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest