Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Elnéztem a felbontást
... 1200x800 kellene, mert ez az nx8220-as jó display natív felbontása. Elvileg egy 915gm-es vga-as notinak ezt tudnia kellene, mert látok a neten ilyen chipset-es, 1200x800-as notikat, de semmilyen vga driver nem segít. Lehet, hogy a vga bios korlátozza be?
Lehet tenni annak érdekében valamit, hogy natívban használhassam az 1200x800-as tft panelt? Pld vga bios machinálás és társai... -
kymco
veterán
Úgy tűnik, hogy a intel 915gm videokártyával van a gond. Vagy csak driver. Leszedtem a hp 510 eredeti driverét és feltettem az intel original-ját, nem volt jó. Vagy hw beégetett, akkor meg nincs rá megoldás... Tudna valaki segíteni abban, hogyan tudnám az 1280x800-at elővarázsolni? (megfelelő monitor inf-et már feltettem, de ez is kevés volt)
És a másik kérdés is él... érdemes procit cserélni és lehet egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8GB GDDR6
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... 1200x800 kellene, mert ez az nx8220-as jó display natív felbontása. Elvileg egy 915gm-es vga-as notinak ezt tudnia kellene, mert látok a neten ilyen chipset-es, 1200x800-as notikat, de semmilyen vga driver nem segít. Lehet, hogy a vga bios korlátozza be?
Pyttawrx