- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
válasz
HUNTER-mobil #1542 üzenetére
Az, hogy egy notebook VGA-nak dedikált RAM-ja van, az még nem azt jelenti, hogy cserélhető is. Az MXM notebook vga-k cserélhetők.
-
Darth_Revan
veterán
Nekem is ugyanez volt mikor nem az alap driver volt fent...kék háttér,rossz méretarányos betűkkel kiírt hiba,aminek 1 része fehér csíkozódott.
Érdekes,hogy nekem x1150-nél nem ír az eseménynaplóban hibát,viszont a 7.9-es Catalystal meg kiírt jó párat.
Talán próbálj meg 1 újabbat feltenni,vagy szimplán csak a mostanit telepítsd újra.
-
Darth_Revan
veterán
Az alap driver van fent amit adtak hozzá? Én mikor feltettem a legújabb Catalystot akkor nekem is jött fel kék halál,de az alap driverrel még 1x sem kaptam kék halált,még akkor se ha egész nap játszok.
+1GB RAM mindenképp kell bele,nekem 1,8Ghz-es AMD melett,1,5GB RAM-al,a Chaos Theory Demója néhány helyen jól megizzasztotta az ATi Xpress 1150 VGA-mat (tiédnél hajszálnyival jobb VGA)Ha meg tényleg ennyira nagy gond lenne a hűtéssel,akkor esetleg szerezhetel be Notebook alá szerelhető hűtőt is. Pl ilyet: [link]
(persze ennél vannak olcsóbbak is,csak hírtelen ezt találtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged