Hirdetés
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FiachraBán
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem (mondjuk lehet nem jó topicba írok), hogy asszony notija tegnap meghülyült, olyan szempontból, hogy a touchpad össze vissza ugrált, meg kattingatott és emiatt folyamatosan befagyott a kurzor. Próbáltuk egérrel is kikapcsolt touchpadnál, de semmi javulás, még rosszabb is volt, mert egy idő után meg sem moccant a kurzor. Szétkaptam, kihúztam a touchpad-ot hátha azzal van probléma még kikapcsolt állapotban is, így tovább működik ugyan a pocok, de idő után ugyanúgy megáll.
Alaplapi gondja lehet, vagy esetleg más hiba, azt nem tudom.
Amúgy egy régebbi Acer Aspire 5710Z a gonosztevő (pontos típusszámot nem tudok, mert lekopott már a matrica
), érdemes-e javíttatni, vagy majdnem ugyanannyi, mint egy új notebook?Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), érdemes-e javíttatni, vagy majdnem ugyanannyi, mint egy új notebook?
Pyttawrx