- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebeni95
tag
válasz
Thunderzolee #8314 üzenetére
Sentinel szerint 50%-os a HDD. Gondolkozok rajta, hogy nagyobb HDD-t, vagy kisebb, de gyorsabb SSD-t tegyek bele. Van külső vinyóm, de az meg tele van.
Memória (2Gb --> 4Gb) fejlesztés mindenképpen lesz. A proci sem lenne egy nagy cucc, ha a mostanit el tudom adni. Egy T7700 csak 3k-val drágább. A VGA-t max. egy 9600M GT-re cserélném, viszont ez már húzósabb és a hűtés sem tudom, hogy bírná-e.
Köszönöm a segítséget!
-
ebeni95
tag
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire 5920G laptop.
Jelenlegi spec.:
Intel Core 2 Duo T7300, 2x2000 MHz
2x1Gb Kingston DDR2 667MHz CL5 SDRAM
8600M GT 256MB (TurboCache, max. 1024Mb rendszermemóriából, MXMII).Szeretném ezeket bővíteni, erősebbre cserélni, de nem tudom, hogy melyik CPU-kkal és GPU-kkal kompatibilis.
A gyári 2x1Gb-os memória modulokat 2x2Gb-ra cserélném. Olvastam valahol, hogy 2x4Gb-ot raktak bele, ez lehetséges?
Processzor ügyben egy T7500, vagy T7700-ra gondoltam. (ITT és ITT olvastam, de ha van, jöhet erősebb is, persze kandallónk van télire, nem fűtést akarok csinálni a laposból)
Videokártyánál 9600M GT-n gondolkozom, bár nem tudom, hogy mi a legerősebb, amit fogad. Ez még talán elérhető áron van. Szerintetek?Várom a javaslatokat, tanácsokat! A laptophoz mindenképpen ragaszkodom, meg van már rég óta, ne volt vele baj, nem akarom eladni.
Jelenleg hűtőpad nélkül a CPU 50°C körül ketyeg, a GPU már magasabb, 60°C körül megy. Jön alá egy CM hűtőpad, azzal remélem jóval hidegebb lesz. Illetve akarok egy hűtés moddingot is (valami hasonlót).
Üdv!
-
ebeni95
tag
válasz
Thunderzolee #6389 üzenetére
Mihez képest lassú?
Én egy nagyobb SSD-t gondoltam, hogy belerakok, csak nem tudom, hogy kezelné-e.Üdv!
-
ebeni95
tag
Sziasztok!
Gondolkozok egy Asus Eee Pc 4G (701-es) vásárlásán. A kérdésem az lenne, hogy SSD-t meddig kezel (kapacitás). A második az, hogy 2.5"-os HDD-t tudok bele rakni? Az utolsó pedig az, hogy hány PCI Express Mini port van az alaplapján?!
Előre is köszi!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest